Beheerde WordPress -e -commerce Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wat is de geïntegreerde Stripe -betaalmethode?

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over onze native Stripe -integratie.

Selecteer een vraag om het antwoord te zien

Wat is de geïntegreerde Stripe -betaalmethode?

Met ons platform kun je eenvoudig je Stripe -verkopersaccount koppelen aan je webwinkel. Zo heb je meer controle over betalingen, zonder dat je de winkel verlaat. Je klanten kunnen hun bestellingen plaatsen via Stripe en je kunt alle benodigde informatie vinden in het beheerdersdashboard van je site. Je kunt handmatige bestellingen aanmaken, restituties verwerken en zelfs bestellingen annuleren zonder je site te verlaten. Bovendien is alle functionaliteit al geïntegreerd in je platform, dus je hoeft geen extra plug -ins te installeren om het te gebruiken.

Terug naar boven

Ik heb al een Stripe -verkopersaccount. Moet ik een nieuwe maken?

Nee, je kunt je bestaande Stripe -account gebruiken en koppelen aan onze integratie. Je kunt de instructies in stap 1 van deze serie volgen om er zeker van te zijn dat je het apparaat op de juiste manier aansluit op je webwinkel.

Terug naar boven

Wat is een Stripe -verkopersaccount en hoe kan ik er een krijgen?

De meeste betalingsverwerkers hebben meestal een specifiek type account nodig waarmee je betalingen via hen kunt verwerken. Stripe is een van de meest gebruiksvriendelijke opties die beschikbaar zijn, waardoor je eenvoudig aan de slag kunt. Je kunt een nieuw account aanmaken door op de knop te klikken om verbinding te maken met de WooCommerce > Instellingen > Betalingen > Stripe -pagina in je webwinkel.

Je kunt tijdens de koppelingswizard een verkopersaccount maken als je er nog geen hebt.

Terug naar boven

Zijn de betaalmethoden die ik heb geconfigureerd in mijn Stripe -dashboard beschikbaar voor gebruik in mijn winkel?

Ja, dat klopt! Alle betaalmethoden die je hebt ingeschakeld in je Stripe -dashboard verschijnen ook in je winkel, maar er is één opmerking waar je rekening mee moet houden. Onze integratie voldoet niet aan de vereisten van specifieke betaalmethoden (bijv. Toegestane valuta, minimum-/maximumbetalingsbedrag, enz.). Als een betaalmethode niet in je winkel staat, komt dat waarschijnlijk omdat Stripe wel of niet toestaat dat er methoden beschikbaar zijn, afhankelijk van de eigenschappen van de bestelling die wordt geplaatst.

Terug naar boven

Is er een limiet aan het aantal betaalmethoden dat ik via Stripe kan inschakelen?

Nee, je bent vrij om er zoveel in te schakelen en te gebruiken als je wilt. Maar, zoals eerder vermeld, kunnen er nog steeds enkele beperkingen van toepassing zijn, afhankelijk van de eigenschappen van de bestellingen die worden geplaatst. Dus ook al legt onze integratie geen specifieke beperkingen op, het is nog steeds mogelijk dat sommige betaalmethoden niet beschikbaar zijn voor gebruik in je winkel.

Terug naar boven

Hoe kan ik betalingen met Stripe testen in mijn winkel?

Er is geen testomgeving die u kunt gebruiken. Als je wilt controleren of alles naar behoren werkt, kun je een laaggeprijsd product maken en een daadwerkelijke bestelling plaatsen met een van de Stripe-betaalmethoden. Vervolgens kun je de transactie terugbetalen wanneer je tests zijn voltooid.

Houd er rekening mee dat als een bestelling mislukt, het product mogelijk te laag geprijsd is. Sommige betaalmethoden hebben een limiet voor wat het minimale betalingsbedrag kan zijn om een transactie door te laten gaan. We raden meestal $ 5 aan (of het equivalent daarvan in je valuta) om ervoor te zorgen dat je testbestellingen niet mislukken vanwege beperkingen.

Terug naar boven

Ondersteunt de geïntegreerde Stripe -betaalmethode WooCommerce -abonnementen?

Ja! De WooCommerce -abonnementen zijn volledig compatibel met de geïntegreerde Stripe -betaalmethode voor je winkel. Je kunt terugkerende betalingen in je webwinkel maken en beheren met die extensie en onze geïntegreerde Stripe -betaalmethode.

Terug naar boven

Ik heb Stripe nog niet eerder gebruikt. Waar kan ik meer informatie vinden?

Stripe wordt ondersteund in 40+ landen met transactiekosten vanaf 2,9% + 30 ¢. Meer informatie over Stripe -tarieven.

Terug naar boven

Kan ik meer door Stripe ondersteunde betaalmethoden inschakelen?

Ja, je kunt momenteel meer betaalmethoden inschakelen door hier te klikken en je aan te melden bij je Stripe -account.

Terug naar boven