Domeinnaamevaluatie en -beoordeling

Hoeveel is jouw domein waard?

Het kan wel veel meer waard zijn dan je denkt.

Onze klanten zeggen

Uitstekend

4.7 van de 5 sterren gebaseerd op 84,491 beoordelingen

Gratis geld is het beste geld.

Jouw domein kan wel eens de naam van de volgende grote start-up of merk zijn. Maar hoe weet je wat een domein waard is? GoDaddy Domeinevaluaties geven je de meest nauwkeurige schattingen die er bestaan. Ons exclusieve algoritme combineert 'machine learning' met echte marktcijfers, samengesteld met meer dan 20 jaar ervaring. Wij beheren meer dan Meer dan 84 miljoen domeinen als 's werelds grootste registerhouder. Wij zijn ook de grootste aftermarket reseller voor namen; je vindt de ervaring dus bij ons. Met onze domeinevaluatie krijg je zelfs samples van vergelijkbare domeinen en wat ze waard zijn zodat je je volgende stap kunt plannen.

En het is helemaal gratis.

Img Feat Found Money Ne

Het kan de belangrijkste plek zijn.

Beschouw je domein als een stuk land. Daarop een huis bouwen is net als een website op je domein bouwen. Maar zelf als je geen beton kan storten, heeft je lege kavel nog waarde. Hetzelfde geldt voor je domein. Het heeft echte waarde die we kunnen vaststellen dankzij jaren ervaring. Wij zijn per slot van rekening 's werelds grootste registerhouder. We hebben dus de info om dat te claimen.

Img Feat Real Estate

Je weet hoeveel je domein waard is. En nu?

Dat is aan jou. Je kunt je domeinwaarde gebruiken voor het volgende:

Een domein zoeken

Je kunt voor elk domein een offerte krijgen, zelfs als je niet de eigenaar bent. Als je een domein wilt kopen, gebruik dan onze taxatie-tool en zie hoeveel het waard is. Gebruik dan onze Domeinmakelaarservice om contact op te nemen met de koper en een bod te doen.