1 Icon Number 1 Domain Regiistrar 235X

De beschikbaarheid van een domeinnaam controleren

Als je wilt weten of een domeinnaam nog beschikbaar is, typ je gewoon de naam in het WHOIS-zoekveld van GoDaddy in en dan laten we je weten of het domein nog beschikbaar is.
2 Icon Get The Domain You Want 235X

Vind een domeineigenaar

Of je nu een domein wilt kopen of wilt weten wie de eigenaar is van een domein, gebruik ons WHOIS-zoekveld. Voer de domeinnaam in en je ziet de belangrijkste informatie, waaronder of het domein beschikbaar is, wie de eigenaar is, wanneer het gemaakt is en wanneer het verloopt.
3 Godaddy Award Winning Support 235X

Ontdek wanneer een domein zal verlopen

Als je een domein wilt kopen, is het handig om te weten wanneer het domein verloopt. Wanneer de datum al dichtbij is, wil de eigenaar het domein misschien wel verkopen. Of nog beter: hij laat het verlopen. En jij bent er precies op het juiste moment bij.
Feature 1 Whois En R1 Eu 880X700

Over de GoDaddy WHOIS-zoekopdracht

Dit kunnen we voor jou doen.

De GoDaddy WHOIS-zoekopdracht is ontworpen om je te helpen bij het doorzoeken van de WHOIS-database voor informatie over domeinregistratie en -beschikbaarheid. Je krijgt ook de eigenaar, administrator en contactgegevens te zien, naast andere belangrijke informatie.
Feature 2 Domain Broker R1 As Non En 880X700

Domeinmakelaarservice

Bemachtig het domein dat je echt wilt, zelfs als iemand anders het al in bezit heeft.

Dat perfecte domein dat je graag wilt, maar dat iemand anders al heeft ingenomen, kan nog steeds van jou worden. Een GoDaddy-makelaar kan samenwerken met het domeinnaamregister om de naam te vinden en met de huidige eigenaar onderhandelen om ervoor te zorgen dat de domeinnaam van jou wordt.

FAQ

Disclaimers