Makkelijk te installeren.

De wizard Snel aan de slag maakt automatisch een sjabloon voor je aan. Daar kun je deze direct publiceren of zelf de tijdelijke tekst schrijven. Zo simpel is het. Je gaat lekker op Worldpress.

Blijf op de hoogte.

Niemand neemt een site serieus als deze achterhaald lijkt. Daarom zijn onze vooraf geladen thema's mobielvriendelijk en zorgen ze ervoor dat je site er op elk apparaat modern uitziet.

Vind je mensen.

Klanten, volgers en fans. Hoe je ze ook noemt, zij zorgen dat je website succesvol is. Onze wizard voor Zoekmachineoptimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat jullie elkaar vinden.

WordPress-hostingpakketten en prijzen
Wij hebben een abonnement dat aan je vereisten voldoet.

Bekijk voor meer dan 5 websites onze Pro-pakketten vanaf 21,99 €/maand.

Voordelen van WordPress-hosting

99,9% uptime belofte en geld-teruggarantie
CDN Boost voor snellere laadtijden, tot 50%
Gratis zakelijke e-mail - 1e jaar
Automatische WordPress core software en beveiligingsupdates
Toegang tot duizenden gratis thema's en plug-ins
Voor starters: Kant-en-klare sites en pagina-editor met klik-en-sleepfunctie
SFTP-toegang (Deluxe, Ultieme en eCommerce-pakketten)
Gratis support
Migratietool met slechts één muisklik
Meest recente versie van PHP 7
Tijdelijke domeinnaam
WordPress en WooCommerce: De perfecte combinatie.
Online verkopen met WordPress is supereenvoudig dankzij WooCommerce. We verkorten de tijd van het installatieproces met 70%, bieden een groot aantal premium-extensies en je betaalt geen transactiekosten aan WooCommerce of GoDaddy.

Samantha S.
GoDaddy-gids

Samantha S.
GoDaddy-gids

Samantha S.
GoDaddy Guide

We helpen je graag. Echt waar.
Weet je nog steeds niet zeker wat je nodig hebt? ‌‌Neem gewoon even telefonisch contact met ons op. We helpen je graag, zelfs als je geen klant van ons bent. We staan altijd voor je klaar. Bel ons wanneer je wilt. 078 48 20 46

Veelgestelde vragen over WordPress-websites.

 • Wat is WordPress?

  WordPress® is een platform voor het publiceren van blogs en websites dat niet alleen eenvoudig is in gebruik, maar wereldwijd wordt gezien als het standaardprogramma voor het bouwen van websites. WordPress, dat is gericht op hoe je site eruitziet, webstandaarden en bruikbaarheid, is een open source-platform waarmee je alles kunt beheren, van een kleine eigen blog tot een grote commerciële site met honderden pagina's.
 • Wat is een WordPress-website pakket?

  Voor een eenvoudigere, geautomatiseerde WordPress-ervaring, passen we onze servers speciaal voor WordPress aan. We bieden je snelheid en beveiliging aan die je niet bij een standaard webhosting-pakket krijgt. Meer dan slechts een auto-installatie is WordPress naadloos geïntegreerd. En dat betekent dat je, vanaf het moment dat je inlogt, je je site kunt bouwen, bewerken en beheren. En natuurlijk is onze bekroonde support continu beschikbaar om je te helpen met eventuele vragen. Er is eigenlijk geen gemakkelijkere manier om een snelle, veilige en betrouwbare WordPress-website of -blog te onderhouden.
 • Wat is het verschil tussen jullie versie van WordPress en die van andere installaties?

  De WordPress is dezelfde. Alles wat het eenvoudiger en geautomatiseerder maakt is uniek voor GoDaddy. Bij ons kun je werken met de nieuwste versie van WordPress, dezelfde versie die je kunt downloaden via WordPress.org. En als er een update is, installeren wij deze automatisch. Je hoeft zelf nooit meer te denken aan het installeren van updates of bang te zijn dat je een verouderde of minder veilige versie van WordPress gebruikt.
 • Moet ik mijn WordPress-database instellen?

  Nee. Met WordPress-websites wordt alles vrij eenvoudig, omdat wij alles voor je regelen. Wanneer je een pakket hebt gekocht, kun je onmiddellijk aan de slag met het opzetten van je website of blog.
 • Welke versies van PHP ondersteunt WordPress-websites?

  GoDaddy WordPress-websites ondersteunen PHP 5.6 tot de nieuwste versie.
 • Als WordPress ergens anders voor mij wordt gehost, kan ik het dan naar GoDaddy verhuizen?

  Ja. Met één muisklik kun je je website migreren naar GoDaddy. Je verplaatst deze naar je domeinnaam of zet hem op een tijdelijk domein. Dan controleer je hem even snel en je bent klaar om je website te publiceren.
 • Ik heb WordPress-hostingwebsites gekocht, wat nu?

  Het pakket dat je hebt gekozen, sluit naadloos aan op de nieuwste versie van WordPress. Je hoeft dus alleen maar in te loggen om direct te beginnen met het bouwen van een site via je regelpaneel.  
    
  Als je vragen hebt, neem dan contact op met ons bekroonde supportteam. Onze in-house WordPress-experts helpen je met het bouwen, updaten en zelfs de marketing van je website of blog.
 • Hoe log ik in op mijn WordPress-website of -blog?

  Log in op Mijn account en kies Beheerde WordPress. Typ je domeinnaam in, en je wordt direct doorgestuurd naar de Admin-inlogpagina. Neem voor meer hulp contact met ons op.
* Disclaimers
Logo‘s en merken van externe partijen zijn geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.