Bel nu met een van onze experts: 078 48 20 46

WordPress-website

De makkelijkste manier om een krachtige website te bouwen met WordPress
  1. Ga snel aan de slag met kant-en-klare websites
  2. Installeer gratis plug-ins en voeg welke functie dan ook toe
  3. Gratis domein, e-mail en support

De kracht van WordPress - vereenvoudigd.

Met onze exclusieve snel-aan-de-slag wizard zit je snel online met kant-en-klare websites met alle essentiële pagina’s en functies. We bieden zelfs gratis een bibliotheek vol met duizenden hoogwaardige afbeeldingen aan. Plus, met onze intuïtieve klik-en-sleep editor voeg je eenvoudig tekst toe, bewerk je afbeeldingen en gooi je zo je hele pagina om. En als je over wat technische vaardigheden beschikt, kun je zowat elke functie die je kunt bedenken toevoegen.

Voeg een functie toe - kies uit duizenden beschikbare plug-ins.

De populairste functies zijn in onze premium thema’s ingebouwd, maar er zijn nog meer dan 43 000 andere beschikbaar op wordpress.org en op het web.

Alle technische dingen worden geregeld, dankzij ons beheerde hostingplatform.

Veelgestelde vragen

Wat is WordPress?

WordPress ® is een platform voor het publiceren van blogs en websites dat niet alleen eenvoudig is in gebruik, maar wereldwijd wordt gezien als het standaardprogramma voor het bouwen van websites. WordPress, dat is gericht op hoe je site eruit ziet, webstandaarden en bruikbaarheid, is een open source-platform waarmee je alles kunt beheren, van een kleine eigen blog tot een grote commerciële site met honderden pagina's. Honderdduizenden sites vertrouwen hun aanwezigheid op internet toe aan WordPress en met Beheerde WordPress-hosting van GoDaddy kun jij hetzelfde doen.

Hoe krijg ik WordPress onder de knie?

Als WordPress nieuw voor je is, kan het eventjes duren voordat je alle beschikbare functies in je vingers hebt zitten. Daarom zijn die meer dan 20 video’s voor jou beschikbaar die je de basisbeginselen bijbrengen. Plus, als de populairste webbouwertool ter wereld, biedt de WordPress-gemeenschap enorm veel gratis support op https://wordpress.org/support/

Als WordPress ergens anders voor mij wordt gehost, kan ik het dan naar GoDaddy verhuizen?

Ja, het is supereenvoudig om je bestaande WordPress-site te verplaatsen naar onze WordPress geoptimaliseerde hostingplatform, inclusief extra beveiliging en beheerde diensten. Kies gewoon het pakket uit dat het beste bij jou past en kies tijdens het installatieproces voor ‘mijn site migreren’. Zo simpel is het. (Onze geautomatiseerde migratietool werkt niet met WordPress.com websites.)

Wat is het verschil tussen jullie versie van WordPress en die van andere installaties?

We hebben verschillende unieke of zelfs exclusieve functies, maar de beste is wel onze snel-aan-de-slag wizard die je vragen stelt over je site en vervolgens automatisch de functies installeert die je wilt of nodig hebt. En er is onze visuele pagina-editor, die de WordPress-editor vereenvoudigt in overzichtelijke klik-en-sleep tools. We hebben ook exclusieve, kant-en-klare websites, een hostingplatform dat speciaal voor WordPress is ontworpen, een online bibliotheek met meer dan 20 WordPress-instructievideo’s en nog veel meer.

Ik heb het gekocht, wat nu?

Weet je niet hoe je een blog moet maken of hoe je een website maakt met WordPress? Geen zorgen!

Je hostingpakket is naadloos aangesloten op de nieuwste versie van WordPress. Je hoeft dus alleen maar in te loggen om direct te beginnen met het bouwen van een site via je regelpaneel. Weet je niet zeker hoe je moet inloggen? Bekijk 'Hoe krijg ik toegang tot mijn WordPress-installatie?' hieronder.

GoEn als je nog ooit vragen hebt, neem dan gerust contact op met ons bekroonde supportteam. Onze in-house WordPress-experts helpen je met het bouwen, updaten en zelfs de marketing van je website of blog.

Hoe krijg ik toegang tot mijn WordPress-installatie?

Je kunt op verschillende manieren inloggen op je WordPress-website of -blog.

Ga naar https://www.godaddy.com/, log in op 'Mijn account' en selecteer Beheerde WordPress-hosting in het productoverzicht. Typ http://coolexample.com/wp-admin, waar coolexample.com je domeinnaam is, en je wordt direct doorgestuurd naar de Admin-inlogpagina.

4 Vrijwaringen
Logo's en handelsmerken van derden zijn eigendom van de respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden.