Functies voor Webbouwer

Wil je opties? Wij hebben er wel wat.

Functies voor alle pakketten

We hebben veel te bieden.

Misschien wil je een webbouwer die alles kan, zoals je ranking bij Google boosten, producten verkopen en noem maar op. Of misschien wil je gewoon een blog plaatsen en de wereld vertellen over je kat Freddie Snorhaar. Hoe dan ook, je wilt weten welke functies bij welk pakket horen. Hier zie je dat.

Je site bouwen

Leg de stukjes op hun plaats.

Je hebt een idee, maar nu moet je je website nog gaan bouwen. Welke functies zijn belangrijk voor je? Is het eigenlijk allemaal wel zo makkelijk? Dat zijn goede vragen. Laten we ze beantwoorden.

Marketingfuncties

Zegt het voort

Dus je hebt een website gebouwd. Dat is goed werk. Doe een ererondje. Maar het zou wel leuk zijn als een paar mensen die website ook gaan bekijken. Dus je moet je website gaan promoten. Met GoDaddy Webbouwer en Webwinkel zit je gebeiteld.

Functies voor webanalyse

Houd een oogje in het zeil.

Als alles eenmaal werkt, wil je je site in de gaten houden om er zeker van te zijn dat alles soepel verloopt. Daarom moet je je website regelmatig controleren en je wilt dus ook de tools hebben om dat te doen. Webbouwer en Webwinkel bieden een hele toolbox vol met van die tools.

Functies voor blogs

Schrijf en beklijf.

Als je wilt dat mensen je website bezoeken, is een blog een handig hulpmiddel. Bovendien kun je met een blog je klanten op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes van je bedrijf. Voor een blog heb je toch allemaal extra tools nodig? Nee dus. Webbouwer bevat al alles wat je nodig hebt.