Bel nu met een van onze experts: 078 48 20 46

Webbouwer

Geen vaardigheden? Geen tijd? — Geen probleem.

 • Eenvoudig in gebruik - bouw zo je eigen professionele website.
 • Honderden! aanpasbare designs
 • Gratis domein, hosting en zakelijke e-mail.

Webbouwer

Geen vaardigheden? Geen tijd? — Geen probleem.

 • Eenvoudig in gebruik - bouw zo je eigen professionele website.
 • Honderden! aanpasbare designs
 • Gratis domein, hosting en zakelijke e-mail.

Webbouwer

Geen vaardigheden? Geen tijd? — Geen probleem.

 • Eenvoudig in gebruik - bouw zo je eigen professionele website.
 • Honderden! aanpasbare designs
 • Gratis domein, hosting en zakelijke e-mail.

Exclusieve aanbiedingen Business Plus-pakket

Bouw een website met een sociaal leven
Onze One-Click Social Media Manager zorgt ervoor dat je Facebook® en Twitter® feeds overeenkomen met je website zodat ze altijd gesynchroniseerd zijn. Heb je geen Twitter-pagina? Klik hier en maak er een aan!
Op Google komen is een makkie
De ingebouwde zoekmachineoptimalisatie-tool (SEO) van ons Zakelijk Plus-pakket maakt je zichtbaar op Google®, Yahoo!® en meer.

Jouw vragen, onze antwoorden

 • Wat kan een website betekenen voor mijn bedrijf?

  De meeste mensen die iets willen kopen, beginnen te zoeken op internet. Helaas hebben veel kleine bedrijven niet genoeg geld om iemand te betalen om hun website te bouwen. Maar daarom is GoDaddy er – wij kunnen je laten zien hoe je zelf een website voor je bedrijf bouwt.

  Ontwerp snel je eigen website en zorg ervoor dat je klanten je kunnen vinden terwijl ze nog aan het rondkijken zijn. In dit snelle internettijdperk gebeurt het altijd nu.

  Heb je geen bedrijf? Je hebt een website nodig om contact te houden met je familie, vrienden en anderen die dezelfde interesses hebben als jij. Gelukkig is het heel gemakkelijk en betaalbaar om je eigen website te bouwen.

  Lees voor meer informatie Hoe bouw ik een website?

 • Kan ik leren hoe ik een website moet bouwen?

  Ja! Als je graag een website zou willen creëren, maar je bent niet technisch aangelegd, maak je geen zorgen. GoDaddy's makkelijke, doe-het-zelf Webbouwer is precies wat je nodig hebt.

  Jij hebt de ideeën. Wij hebben de tools om ze werkelijkheid te maken.

  Blader maar eens door onze bibliotheek met websitesjablonen, kies een lay-out die je aanspreekt, pas de kleuren aan, vervang de foto's met je eigen foto's of kies uit de 8 700 bijgevoegde stockfoto's en voeg je eigen tekst toe. Met de GoDaddy webbouwer, wordt het echt leuk om je eigen website te bouwen.

  Wil je zien hoe makkelijk het is om een website online te krijgen? Bekijk dan Zo publiceer je een website.

 • Waar moet ik op letten bij een webbouwer?

  Zoek een webbouwer met veel verschillende websitesjablonen en een flinke bibliotheek met gratis foto's. Een goede webbouwer heeft bovendien genoeg flexibiliteit, zodat je dingen direct kunt aanpassen als je weer een briljant idee hebt.

  Let er ook op dat je een nieuw sjabloon kunt kiezen zonder dat je de tekst die je hebt toegevoegd verliest. Weinig tijd? Ga voor een kant-en-klare website met vooraf ingevulde woorden en afbeeldingen.

  Alhoewel de techniek absoluut niet stil heeft gestaan, hebben veel mensen nog steeds hulp nodig om te leren hoe ze een website moeten bouwen. Gelukkig heeft GoDaddy de antwoorden.

  Je kunt onze klantenservice bellen met vragen over hoe je een website bouwt of voor hulp over specifieke onderwerpen, zoals het maken van een diavoorstelling of een Facebook® feed toevoegen aan je website.

  Bekijk voor meer informatie Wat zijn websitesjablonen?

 • Hoe kan ik mijn website gebruiken?

  Als je een beetje bekend bent met de webbouwer van GoDaddy en weet hoe je een website moet bouwen, zijn de mogelijkheden grenzeloos. Ben je een arts of advocaat, of ben je nog steeds op zoek naar de perfecte baan? Je kunt een artsenwebsite of een advocatenwebsite bouwen om nieuwe, plaatselijke klanten aan te trekken. Als je op zoek bent naar een baan, kun je heel eenvoudig een website met je cv maken om te laten zien wat je allemaal kunt, inclusief referenties die je helpen om je droombaan te vinden.

  Afbeeldingen van de kinderen posten en delen.  De productlijn van je bedrijf promoten. Websites zijn zo flexibel, iedereen zou er één moeten hebben.

Beheerde WordPress

Gebruik de kracht van WordPress met het gemak van volledig beheerde hosting en beveiliging.
Perfect voor: bloggers, beginners, kleine bedrijven en ontwerpers
*,††,4 Productdisclaimers en juridisch beleid
Logo's en handelsmerken van derden zijn eigendom van de respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden.