Beheer alles vanaf één plek.

Maak je website en beheer sociale media en e-mailmarketing, allemaal op één plek.

Laat je zien op alle belangrijke plekken.

Maak het mensen eenvoudig om je te vinden op Google, Facebook, Instagram en in hun mailbox.

Ga een stap verder met AI.

Bereid je online aanwezigheid uit met GoDaddy InSight™, de dataverslindende, slimme technologie met bedrijfsadvies op maat.
Feat Wsb Powerful Site Builder Row

Webbouwer

Een robuuste webbouwer die je zo kunt gebruiken.

Het bouwen van je eigen website kan nogal een opgave lijken. Wie wil er nu met codes aan de slag gaan? Webbouwer maakt het eenvoudig om een moderne en professionele site te maken, zonder dat er technische kennis nodig is.

Feat Wsb Insight Row

GoDaddy InSight™

Ontdek hoe je een beter bedrijf opbouwt met InSight.

Til je online activiteiten naar een hoger niveau met de gegevensgestuurde suggesties en actieplannen op maat van GoDaddy InSight™, het slimme systeem dat jouw bedrijf ondersteunt. Van activiteiten op sociale media tot verkoop en alles daar tussenin: InSight biedt continu advies over hoe je je verder kunt verbeteren. 

Feat Wsb Tools Reach And Grow Es Un

Marketingtools

Bereik je doelgroep en breid deze uit.

Websitebouwer’s Zoekmachineoptimalisatie en e-mail Marketing zorgt ervoor dat jij online wordt gevonden, terwijl de online tool voor het maken van content, Over van GoDaddy, je helpt om berichten voor sociale media te maken, waarmee je opvalt bij klanten.
Intl Feat Wsb Build Your Website For Free Tdx

Maak vandaag nog gratis je eigen site. Kies later een abonnement.

Ga vandaag aan de slag met een gratis proefperiode van een maand, met alle functies van deze alles-in-één webbouwer. Je kunt later het abonnement kiezen dat het best bij je past.

Samantha S.
GoDaddy-expert

We helpen je graag. Echt waar.

Weet je nog steeds niet zeker wat je nodig hebt? ‌‌Neem gewoon even telefonisch contact met ons op. We helpen je graag, zelfs als je geen klant van ons bent. We staan altijd voor je klaar. Bel ons wanneer je wilt. 078 48 20 46

Veelgestelde vragen over Webbouwer

* Disclaimers