Je nieuwe website wacht op jou.

Bepaal je weg naar een gloednieuwe website met een van onze site-opties. Of je nu net begint of al een tijdje bezig bent, wij hebben precies wat je nodig hebt voor de website die je wilt.
Feat Websites Create Site Row

Maak een website met Websites + Marketing

Met de ontwerpsjablonen van onze Webbouwer kun je eenvoudig en snel de site maken die je altijd al wilde, en dankzij ingebouwde marketingtools wordt je bedrijf op alle goede plekken gevonden.
Feat Websites Create A Wp Website Row

Een WordPress-website maken

Als je alles tot op de pixel toe wilt aanpassen, is een website van WordPress de perfecte oplossing voor jou. Jij maakt de site, wij zorgen voor de hosting, het onderhoud en de software-updates.


Feat Websites Get Wp Row

Verkopen met WordPress + WooCommerce

Een WordPress-website in combinatie met een webwinkel die door WooCommerce wordt ondersteund, geeft je oneindig veel mogelijkheden om te groeien. Je kunt vrijwel alles aanpassen, van betalingen tot productdisplays.

Marketingtools

Laat ze weten dat je deuren openstaan.

Ontvang deze marketingtools inbegrepen in bepaalde pakketten van Websites + Marketing — of kies wat je wilt en koop het los. Wat je ook kiest, het zal hoe dan ook helpen om het nieuws snel te verspreiden.
Feat Websites Digital Marketing Suite

Digitale marketingsuite

Marketingsuite zorgt er niet alleen voor dat je wordt gevonden op Google en je je sociale media-accounts en beoordelingen op één plek kunt beheren, maar biedt ook branchespecifiek bedrijfsadvies zodat je altijd weet waar je nog meer aan kunt werken.  

1 Icon Number 1 Domain Regiistrar 235X

Zoekmachineoptimalisatie

Geef je site een boost op Google en andere zoekmachines met suggesties voor trefwoorden, een vermelding op Google Mijn Bedrijf en tracering die je helpt om je rangschikking in zoekmachines in de loop der tijd bij te houden.
2 Icon Get The Domain You Want 235X

E-mailmarketing

Professionele sjablonen helpen je om stijlvolle e-mails te maken die je klanten ook daadwerkelijk zullen willen openen, en op maat gemaakte statistieken maken het mogelijk om betrokkenheid te traceren zodat elke e-mail beter wordt dan de vorige.
Samantha S.
GoDaddy-expert

We helpen je graag. Echt waar.

Weet je nog steeds niet zeker wat je nodig hebt? ‌‌Neem gewoon even telefonisch contact met ons op. We helpen je graag, zelfs als je geen klant van ons bent. We staan altijd voor je klaar. Bel ons wanneer je wilt. 078 48 20 46

Veelgestelde vragen

Disclaimers