WordPress SSL-certificaten

Welk SSL-certificaat werkt het
beste met WordPress?

none
Wat is een WordPress SSL-certificaat?

Er is een SSL-certificaat dat speciaal is ontworpen voor WordPress, maar elk vertrouwd SSL-certificaat kan werken met WordPress-blogs en -sites.

U kunt een ‘WordPress SSL-certificaat‘ dus gewoon beschouwen als een SSL-certificaat dat werkt met WordPress.

Hoe u HTTPS met een SSL-certificaat kunt implementeren op uw WordPress-site:

Doe het zelf.

Installeer een SSL-certificaat via een WordPress-plug-in of installeer het handmatig in WordPress.

Dat doen wij voor u.

Leer hoe wij uw SSL-certificaat kunnen installeren en onderhouden en HTTPS kunnen toevoegen aan uw WordPress-site.

none
Maak (veilig) verbinding.
SSL-certificaten gebruiken een beveiligingsprotocol om een veilige verbinding tussen browser en webserver mogelijk te maken. Dus met een vertrouwd SSL-certificaat heeft uw site het 'wachtwoord' om een veilige, versleutelde verbinding tot stand te brengen. Door de gegevens tussen server en browser te versleutelen zijn al uw gevoelige gegevens beveiligd: ze zijn onleesbaar en volstrekt waardeloos voor hackers.

Voordelen van het bezit van een SSL-certificaat.

U krijgt gemoedsrust. Een SSL-certificaat beschermt u en uw bezoekers tegen cybercriminelen en vangt eventuele verliezen van de bezoekers van uw site op in het geval er inbreuk wordt gepleegd op de SSL-certificaatbeveiliging van uw site.

Uw klanten krijgen een gevoel dat ze op u kunnen vertrouwen. Door een geldig, vertrouwd SSL-certificaat te installeren, worden de 'S' van HTTPS en het groene hangslot naast uw domeinnaam weergegeven wanneer mensen uw site bezoeken.

none
HTTPS op uw WordPress-site is belangrijk. En dit is de reden:

Een vertrouwd SSL-certificaat bewijst dat u inderdaad de eigenaar van uw site bent. Nadat u het SSL-certificaat hebt geïmplementeerd en geïnstalleerd, wordt uw site weergegeven met HTTPS en het groene hangslot in de zoekbalk van de browser.

Vertrouwensindicatoren zoals HTTPS en de groene vergrendeling bewijzen dat uw site is gescreend en inderdaad het eigendom is van de persoon of onderneming waartoe de site geacht wordt te behoren. Wanneer de browser van bezoekers op uw site komt, zien ze in de zoekbalk van de browser dat u uw gegevens beveiligt – en dus ook hun gegevens.

none
Hoe weet u of een site veilig is?
Voor de meeste bezoekers van uw site betekent het groene hangslot (en HTTPS) veiligheid en bescherming. Dat is de reden waarom een SSL-certificaat dat op uw site is geïnstalleerd, een van de gemakkelijkste en snelste manieren is om het vertrouwen van uw bezoekers te winnen. Een WordPress-website met het groene hangslot, volledig beveiligd met HTTPS, geeft uw klanten en bezoekers het idee dat u hun online veiligheid respecteert en beschermt.
none
Denk hieraan als u meerdere WordPress-sites wilt beveiligen met HTTPS ...
Hoewel elk SSL-certificaat uw WordPress-site beveiligt, zijn er SSL-certificaten die bij uitstek goed werken voor het geval u meer dan één WordPress-site beheert. Met het SSL-certificaat voor meerdere locaties bespaart u tijd, zowel nu als wanneer het certificaat moet worden vernieuwd.
none
Zo kom je hoger in de rankings bij Google met WordPress.
Google probeert ons over te halen om SSL-certificaten te gebruiken voor onze beveiliging door sites met certificaten bovenaan te plaatsen. Dat betekent dat als uw site een SSL-certificaat heeft, deze hoger zal scoren in de zoekresultaten van Google dan andere sites zonder SSL-certificaat.

Veelgestelde vragen over WordPress HTTPS

Zijn SSL-certificaten gratis?

GoDaddy Certificaten zijn al verkrijgbaar vanaf 55,99 € per jaar, afhankelijk van de termijn en het type SSL-certificaat dat u nodig hebt. Wij bieden niet alleen een installatie met één klik via GoDaddy Hosting en klantenondersteuning, maar ook volledige installatie- en verlengingsservices, zodat u er niet naar om hoeft te kijken.

Waar kan ik een WordPress config PHP-bestand vinden?

Het bestand wp-config.php bevindt zich meestal in de hoofdmap van uw website, samen met andere mappen zoals /wp-content/.

Wat is het verschil tussen SSL en /HTTPS?

HTTPS wordt gebruikt om versleutelde communicatie en veilige identificatie van een webserver te bieden. Naast HTTPS wordt SSL/TLS gebruikt om andere applicatiespecifieke protocollen zoals FTP, SMTP, NNTP en XMPP te beveiligen.

Is /HTTPS veilig?

Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is de veilige versie van HTTP, het protocol waarmee gegevens worden verzonden tussen uw browser en de website waarmee u bent verbonden. De 'S' aan het einde van HTTPS staat voor 'Secure'. Dit betekent dat alle communicatie tussen uw browser en de website is versleuteld.

Wat is een SSL-provider of SSL-certificeringsinstantie (CA)?

Een SSL-certificaataanbieder (certificeringsinstantie) geeft digitale certificaten uit aan organisaties of personen nadat hun identiteit is geverifieerd.

Wat is de poort voor SSL?

Gegevens kunnen met of zonder SSL worden verzonden, dus het poortnummer is een van de manieren om een beveiligde verbinding aan te geven. HTTPS-verbindingen maken standaard gebruik van TCP-poort 443. Voor HTTP, het onbeveiligde protocol, wordt poort 80 gebruikt.