Essentieel

Vanaf

4,93 € per maand

Uitverkoop: bespaar 29%

6,99 € per maand wanneer je verlengt4

Monitor, waarschuwingen en schoont je site op.

Deluxe

Vanaf

15,99 € per maand

Uitverkoop: bespaar 15%

18,99 € per maand wanneer je verlengt4

Geavanceerde beveiliging en snelheid, plus alle functies van Essentieel.
Ultieme websitebeveiliging

Ultiem

Vanaf

23,99 € per maand

Uitverkoop: bespaar 17%

28,99 € per maand wanneer je verlengt4

Gratis SSL-certificaat, automatische back-up en Herstellen met één klik, plus alle functies van Deluxe.

Expres

Vanaf

22,25 € per maand

22,25 € per maand wanneer je verlengt4

Versneld herstel van je website. De snelste reactietijd ooit, plus alle functies van Deluxe.

Inclusief bij elk Websitebeveiligingsabonnement:

Websitebeveiliging werkt naadloos met vele apps, inclusief...

Waarom Webbeveiliging van GoDaddy?

Ftr 1 Br Desktop

We bieden volledige bescherming voor jouw gemoedsrust.

We bieden volledige bescherming voor jouw gemoedsrust. Websitebeveiliging van Sucuri is bescherming die overzichtelijk is. Je hoeft geen software te installeren omdat de dagelijkse beveiligingsscans automatisch worden uitgevoerd en mochten er ooit problemen zijn die onze automatische verwijderingstools niet kunnen herstellen, dan repareren onze beveiligingsexperts het handmatig. Het maak niet uit hoelang dit duurt en er worden geen extra kosten in rekening gebracht. We staan voor je klaar.
Ftr 2 Redacted Desktop

Malware maakt geen onderscheid.

Het is zelfs een bedreiging voor gelijke kansen omdat de meeste malware-aanvallen automatisch worden geactiveerd, dus dat betekent dat letterlijk iedereen een doelwit is. En als je site geïnfecteerd is en je daar niet onmiddellijk op kunt reageren, zoals met GoDaddy Websitebeveiliging, kan dit voor meer problemen zorgen dan alleen een onderbreking. Het verpest je reputatie en dat jaagt potentiële klanten weg.

Bekijk het zo: Het beveiligen van je site is net als het elke avond op slot doen van je deuren. Je doet het niet omdat je verwacht dat er iets gaat gebeuren, maar omdat je hiermee het risico op ongewenste toegang aanzienlijk vermindert.

Wat is Websitebeveiliging?

Websitebeveiliging beschermt een website en alle bijbehorende data tegen hackers, malware en andere online beveiligingsbedreigingen. De meeste site-eigenaren zijn niet op de hoogte van al deze verschillende dreigingen, maar wij wel en we beschermen je site tegen al die dreigingen en zelfs nog meer.

Malwarescanning en -verwijdering.

We scannen dagelijks je site voor schadelijke content die je site, je klanten en je waardevolle bronnen kan blootstellen aan risico.

Controle en verwijdering blokkeringslijst.

Als je site is gecompromitteerd en op de blokkeringslijst is geplaatst, dan laten we je dit weten en zorgen we ervoor dat je site wordt opgeschoond en dat je site niet meer op de blokkeringslijst staat.

Firewall webtoepassing (WAF) preventie*

Stop malware voordat deze de kans krijgt je website te infecteren. Onze Firewall webtoepassing (WAF), onderschept en inspecteert binnenkomende data en verwijdert schadelijke codes, waardoor je site (en je bedrijf) niet worden getroffen.

Netwerk voor contentlevering prestatieboost (CDN)*

Verbeter de laadtijd van je site tot maximaal 50%. Ons Netwerk voor contentlevering (CDN) slaat je content op meerdere servers over de hele wereld op, zodat het altijd dicht bij je bezoekers is.

Distributed-denial-of-service (DDoS)-preventie*

Deze aanval kan je site offline halen door het te overspoelen met automatisch verkeer. En elke minuut dat je site offline is, verlies je klanten en dus inkomsten. Onze geavanceerde beveiligingscontrole en Firewall webtoepassing (WAF) voorkomt dit soort aanvallen.

Brute Force preventie*

Dit is wanneer een applicatie net zo lang zoekt naar een wachtwoordcombinatie totdat het het juiste wachtwoord vindt. Vanaf dit punt hebben hackers toegang tot je systeem, kunnen ze gevoelige gegevens stelen en kunnen ze eigenlijk doen wat ze maar willen.

Injectiepreventie*

Met injectiefouten, stuurt een hacker kwaardaardige data mee als onderdeel van een commando of zoekopdracht waardoor je site iets uitvoert dat het niet behoort te doen, zoals het overbrengen van je gehele klantenbestand naar de hacker.

Cross-Site Scripting preventie*

Deze aanval, doorgaans afgekort als XSS, verstuurt gegevens die door gebruikers zijn verstrekt naar een webbrowser zonder het eerst te controleren. Hackers gebruiken deze fouten om gebruikers weg te kapen bij je website of om de website te verstoren, waardoor je inkomsten misloopt.

Zero Day preventie*

Dit is een aanval die onmiddellijk wordt ingezet zodra er een nieuwe kwetsbaarheid is ontdekt, nog voordat er een patch voor beschikbaar is. Hoewel deze onmogelijk te voorspellen zijn, repareert onze WAF je site vrijwel binnen enkele momenten na een Zero Day-aanval.

*Niet inbegrepen bij pakket Essentieel

Andere soorten websitebeveiliging.

Neem de volgende stap in de richting van uitgebreide beveiliging door te voorkomen dat je website wordt aangevallen. Bekijk de producten hieronder voor meer informatie over hoe GoDaddy je kan helpen hackers buiten te houden.
Ssl Cert 217

SSL-certificaten

Laat je bezoekers zien dat jouw website te vertrouwen is.

Vanaf

55,99 € per jaar

Web Backup Yellow 217

Back-up van website

Houd een reservekopie van je website en gegevens achter de hand. Voor het geval dat.

Vanaf

1,99 € per maand

Managed Ssl Yellow 217

Beheerde SSL-service

Precies wat het zegt: wij beheren het voor je.

Vanaf

7,09 € per maand

Veelgestelde vragen

4 Disclaimers

Logo‘s en merken van externe partijen zijn geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.