Producten
Ontdekken
Contact

Bel ons

24/7 support in het Engels
078 48 20 46

Globale contactenlijst
Telefoonnummers en openingstijden

Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Hulp nodig?

Help

Meldingen

 • Je hebt geen meldingen.
  Als die er zijn, zie je ze hier.

Aanmelden
Nu afrekenen

Websitebeveiliging

Bescherm je site en je klanten.
Gratis SSL-certificaat is nu inbegrepen bij Ultiem-abonnementen.
Websitebeveiliging
Bescherm je site en je klanten.

SSL-certificaten                 
Beheerde SSL's                 
Website back-up                 

Inclusief bij elk Websitebeveiligingsabonnement:


Bescherming voor onbeperkt aantal pagina’s binnen één website.
Beveiligingsanalisten voor ingewikkelde kwesties.
Geavanceerde beveiligingscontrole.
Controle en verwijdering Google-blacklist.
Merkreputatie monitoring.
Onbeperkte malwareverwijdering en hack repareren.
Betrouwbare-sitezegel.
100% schone site, gegarandeerd.
30-dagen-geld-teruggarantie.
Compatibel met de meeste CMS sites en die met aangepaste codes.

Geavanceerde bescherming en snelheid-boost. (Deluxe, Ultiem en Expres)

CDN-prestatieversneller en Geavanceerde DDoS-beveiliging. (Deluxe, Ultiem en Expres)

Websitebeveiliging werkt naadloos met vele apps, inclusief...

Waarom kiezen voor GoDaddy web security?
We bieden volledige bescherming voor jouw gemoedsrust.
Websitebeveiliging van Sucuri is bescherming die overzichtelijk is. Je hoeft geen software te installeren omdat de dagelijkse beveiligingsscans automatisch worden uitgevoerd en mochten er ooit problemen zijn die onze automatische verwijderingstool niet kunnen herstellen, dan repareren onze beveiligingsexperts het handmatig. Het maak niet uit hoelang dit duurt en er worden geen extra kosten in rekening gebracht. Geen zorgen. We staan voor je klaar.
Malware maakt geen onderscheid.

Het is zelfs een bedreiging voor gelijke kansen omdat de meeste malware-aanvallen worden geactiveerd door automatisering, dus dat betekent letterlijk dat iedereen een doelwit is. En als je site geïnfecteerd is en je daar niet onmiddellijk op kunt reageren, zoals GoDaddy Websitebeveiliging, zorgt dit voor meer problemen dan alleen een onderbreking. Het verpest je reputatie, en dat jaagt potentiële klanten weg.

Zie het zo: He beveiligen van je site is als het elke avond op slot doen van je deuren. Je doet het niet omdat je verwacht dat er iets gaat gebeuren, je doet het omdat je hiermee het risico op ongewenste toegang aanzienlijk vermindert.

Wat is Websitebeveiliging?


Websitebeveiliging beschermt een website en alle bijbehorende data tegen hackers, malware en andere online beveiligingsbedreigingen. De meeste site-eigenaren zijn niet op de hoogte van al deze verschillende dreigingen. Wij wel, en wij beschermen je site tegen al die dreigingen, en zelfs nog meer.

Malware-detectie en -verwijdering

We scannen je site dagelijks, niet alleen de voorkant waar klanten geïnfecteerd kunnen raken, maar ook op serverniveau, waar je door infecties waardevolle bronnen kunt kwijtraken.

Controle en verwijdering Google-blacklist

Als je site is gecompromitteerd en door Google op de zwarte lijst is geplaatst, dan laten we jou dit weten en zorgen we ervoor dat je site wordt opgeschoond en dat je site niet meer op de zwarte lijst van Google staat.

Preventie door Firewall webtoepassing (WAF)*

Stop malware voordat deze de kans krijgt je website te infecteren. Onze Firewall webtoepassing (WAF), onderschept en inspecteert binnenkomende data en verwijdert schadelijke codes, waardoor je site (en je bedrijf) niet worden getroffen.

Prestatieboost door Netwerk voor contentlevering (CDN)*

Verbeter de laadtijd van je site tot maximaal 50%. Ons Netwerk voor contentlevering (CDN) slaat je content op meerdere servers over de hele wereld op, zodat het altijd dicht bij je bezoekers is.

Distributed-denial-of-service (DDoS)-preventie*

Deze aanval kan je site offline zetten door het te overspoelen met automatisch verkeer. En elke minuut dat je site offline is, verlies je klanten en dus inkomsten. Onze geavanceerde beveiligingscontrole en Firewall webtoepassing (WAF) voorkomt dit soort aanvallen.

Brute Force-preventie*

Dit is wanneer een applicatie net zo lang zoekt naar een wachtwoordcombinatie totdat het het juiste wachtwoord vindt. Vanaf dit punt hebben hackers toegang tot je systeem, kunnen ze gevoelige gegevens stelen en kunnen ze eigenlijk doen wat ze maar willen.

Injectiepreventie*

Met injectiefouten, stuurt een hacker kwaardaardige data mee als onderdeel van een commando of zoekopdracht waardoor je site iets uitvoert dat het niet behoort te doen, zoals het overbrengen van je gehele klantenbestand naar de hacker.

Preventie van Cross-Site Scripting*

Deze aanval wordt doorgaans afgekort als XSS en verstuurt gegevens die door gebruikers zijn verstrekt naar een webbrowser zonder het eerst te controleren. Hackers gebruiken dit om gebruikers weg te kapen bij je website of om de website te verstoren, waardoor je inkomsten misloopt.

Preventie van Zero Day-aanvallen*

Dit is een aanval die onmiddellijk wordt ingezet zodra er een kwetsbaarheid is ontdekt, nog voordat er een patch voor beschikbaar is. Hoewel deze onmogelijk te voorspellen zijn, repareert onze WAF je site vrijwel binnen enkele momenten na een Zero Day-aanval.
*Niet inbegrepen bij pakket Essentieel

Andere soorten websitebeveiliging.


Neem de volgende stap naar volledige websitebeveiliging. Bekijk deze producten voor meer informatie over hoe GoDaddy hackers buiten de deur houdt.

Ssl Cert 217
SSL-certificaten


Laat je bezoekers zien dat jouw website te vertrouwen is.

Vanaf
55,99 € per jaar

Web Backup Yellow 217
Website Backup


Houd een reservekopie van je website en gegevens achter de hand. Voor onverwachte problemen.

Vanaf
1,99 € per maand

Managed Ssl Yellow 217
Beheerde SSL-service


Precies wat het zegt: wij beheren het voor je.

Vanaf
7,09 € per maand

Veelgestelde vragen

 • Hoe werkt websitebeveiliging?

  Onze websitebeveiligingsscanner controleert je website op vastgestelde intervallen op malware, blacklists en uptime, zodat jij dat niet hoeft te doen. Als we een probleem vinden, dan sturen we je een bericht en laten we je de voorgestelde stappen weten. Als er malware op je site wordt gevonden, hoef je alleen maar een verzoek tot verwijdering in te dienen. Ons professionele team gaat dan aan de slag om het probleem op te lossen. Monitoring met Websitebeveiliging beschermt niet alleen jou en je klanten, het beschermt ook de ranking van je website door een reeks verschillende blacklists te controleren en je vervolgens op de hoogte te stellen als je op zo’n zwarte lijst bent geplaatst.
 • Wat is het beste product als mijn site al gehackt is?

  Als je website is gehackt en je het direct wilt repareren, dan heb je het Expres-pakket nodig. Met dit pakket wordt er direct op malware gescand. Nadat het product is geactiveerd, dien je een verwijderingsverzoek in op het dashboard Websitebeveiliging. Wanneer we het verzoek hebben ontvangen, reageren we binnen 30 minuten en gaan aan het werk met diagnose om je website 100% schoon te krijgen, gegarandeerd. We dienen ook namens jou een verzoek bij Google in om je site opnieuw te indexeren en deze van zwarte lijsten te verwijderen. Meer informatie over het Express-abonnement.

 • Werkt websitebeveiliging ook als mijn site niet door GoDaddy wordt gehost?

  Ja. Ons doel is om het internet voor iedereen een veiligere plek te maken. Wij kunnen werken met CMS-gehoste sites (WordPress, Joomla, Drupal, etc.) of sites met aangepaste codes (HTML, PHP, ASP, etc.), ongeacht je hostingprovider.
 • Wat is het verschil tussen Essentieel, Deluxe en Ultiem?

  Het product Essentieel zorgt voor de standaard websitebeveiliging. Dagelijkse site-scans en een gegarandeerde opruiming van alle verdachte malware die tijdens de scan naar voren komen zijn inbegrepen. De Deluxe tier omvat dezelfde scans en opruiming, maar het zet ook je site op ons wereldwijde servernetwerk (CDN) en dat betekent dat je site altijd ‘dichtbij‘ je bezoeker is zodat deze een supersnelle laadtijd heeft. Deluxe biedt ook een extra beveiligingsniveau, Firewall (WAF) bescherming, dat verdacht of gevaarlijk verkeer blokkeert.

  Het Ultiem-abonnement geef je volledige websitebescherming, inclusief SSL-certificaat, Website back-up, de mogelijkheid om bestanden terugzetten met een enkele klik en alles van het Deluxe-abonnement, maar met een veel snellere reactietijd. Als je problemen ondervindt, neem contact op met ons speciale team van beveiligingsexperts en zij helpen je graag om ze op te lossen.
 • Hoe vaak scant websitebeveiliging mijn site op malware?

  Websitebeveiliging scant je website elke dag. Afhankelijk van je abonnement, kun je kiezen uit een beveiligingsmonitoring- en scanfrequentie van 30 minuten, 12 uur of elke dag. Als malware wordt gevonden, krijg je daarvan direct bericht.
 • Maakt Websitebeveiliging back-upbestanden?

  Websitebeveiliging maakt een back-up van alle bestanden die tijdens de sanering zijn aangepast. Deze bestanden worden maar een korte tijd bewaard. Neem voor regelmatige back-ups van je website en databases, contact op met hostingsupport via 078 48 20 46 en bespreek met hen je opties.
 • Ik heb een SSL, heb ik nog steeds websitebeveiliging nodig?

  Absoluut. Een SSL codeert de data die naar en van je website wordt overgebracht, maar het beschermt je website niet tegen andere kwetsbaarheden, zoals malware, SQL-injecties of DDoS-aanvallen. Wanneer je SSL en websitebeveiliging gebruikt, heb je een volledige beveiligingssuite om je website, je klanten en hun gegevens te beschermen.
 • Hoe zorgt een Firewall webtoepassing (WAF) ervoor dat mijn site veilig is?

  Een WAF is een cloudgebaseerde firewallservice die je websiteverkeer in real time scant op en beschermt tegen dreigingen zoals SQL-injectieaanvallen en opmerkingspammers, maar slaat ook DDoS-aanvallen af. Het instellen van een WAF duurt maar een paar minuten en het is de eerste bescherming voor je website tussen websitebeveiligingsscans.
 • Hoe zorgt het Websitebeveiliging Netwerk voor contentlevering (CDN) ervoor mijn site sneller te maken?

  Een CDN is een netwerk van servers over de hele wereld die dynamische en statische caching gebruikt zodat alle content snel en betrouwbaar wordt weergegeven. Dat betekent dat wanneer iemand in Japan je website bezoekt die in de Verenigde Staten wordt gehost, dezelfde snelle laadtijden ervaart als een website die in Japan wordt gehost.
4 Vrijwaringen
Logo's en handelsmerken van derden zijn eigendom van de respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden.