Websitebeveiliging

Bescherm je site en je klanten.

Standaard

Voor websites die je wilt beschermen met basis beveiliging met scannen, een firewall en SSL.

4,67 €  per maand

Met een termijn van 2 jaar (33% korting)

Verlengen voor 6,99 € per maand

 • Firewall voorkomt hackers.
 • SSL-certificaat inbegrepen bij firewall.
 • Beschermt één website.
 • Malwarescanner.
 • Jaarlijks site opschonen en herstel

Geavanceerd

Perfect voor sites die je compleet wilt beschermen met onder andere veilige back-ups of sites met beveiligingsproblemen.

9,99 €  per maand

Met een termijn van 2 jaar (23% korting)

Verlengen voor 12,99 € per maand

 • Firewall voorkomt hackers.
 • Beveiliging tegen DDoS en snelheidsboost met Content Delivery Network (CDN).
 • SSL-certificaat inbegrepen bij firewall.
 • Beschermt één website.
 • Malwarescanner.
 • Onbeperkte schoonmaak van sites.
 • 25 GB aan veilige back-up.

Premium

Ideaal voor bedrijven en e-commerce-sites van elk formaat waarvoor je support met prioriteit en de snelste malwareverwijdering wilt.

12,99 €  per maand

Met een termijn van 2 jaar (35% korting)

Verlengen voor 19,99 € per maand

 • Firewall voorkomt hackers.
 • Beveiliging tegen DDoS en snelheidsboost met Content Delivery Network (CDN).
 • SSL-certificaat inbegrepen bij firewall.
 • Beschermt één website.
 • Malwarescanner.
 • Onbeperkte schoonmaak van sites.
 • Schoonmaak en reparatie met prioriteit.
 • 200 GB aan veilige back-up.

Wat is websitebeveiliging?

Websitebeveiliging biedt gebruiksvriendelijke tools om je site te beschermen tegen de meest voorkomende beveiligingsbedreigingen. Je website is natuurlijk het centrum van je bedrijf, merk en alle fantastische dingen die je op de markt brengt. Daarom verdient je website uitgebreide bescherming met alle tools die je nodig hebt om je bedrijf en klanten online te beschermen.

Voordelen van websitebeveiliging.

 

Laat klanten zien dat je website een veilige plek is.

Alle websitebeveiligingsabonnementen zijn inclusief een SSL-certificaat, dat inbegrepen is bij onze Firewall webtoepassing (WAF), zodat je website kan voorzien in HTTPS-codering. Zo weten bezoekers dat je website veilig is en dat de gegevens die ze uitwisselen via je website gecodeerd zijn en beschermd zijn tegen snooping of uitbuiting.

Onze WAF is ontworpen om binnenkomende gegevens te onderscheppen en onderzoeken en om schadelijke code van veiligheidsrisico‘s zoals SQL-injecties en DDoS-aanvallen te neutraliseren. Zo wordt schade aan je website voorkomen. Ook levert ons Netwerk voor contentlevering (CDN) verdere bescherming van DDoS-aanvallen door de toegang tot de originele server van je website te beperken.

Aanvallen voorkomen en problemen met malware oplossen.

Aanvallen voorkomen en problemen met malware oplossen. Een proactieve, preventieve aanpak is nodig voor de veiligheid van je website. De firewall van Websitebeveiliging blokkeert aanvallen op je website, terwijl de malwarescanner je website regelmatig doorzoekt op schadelijke inhoud en je waarschuwt als die wordt aangetroffen.

Verhoogde snelheid, in combinatie met gecodeerde gegevens, bevordert de zoekresultaten.

Google geeft de voorkeur aan SLL-beveiligde websites en geeft ze eerder weer in de zoekresultaten dan websites zonder SSL-beveiliging. Zo is je bedrijf zichtbaar voor meer potentiële klanten. Ons Netwerk voor contentlevering (CDN) beschermt je website niet alleen voor DDoS-aanvallen, maar bevordert ook de laadtijd met maximaal 50% door je content op meerdere servers over de hele wereld te plaatsen, zodat deze altijd dicht bij je klanten is. 

Beveilig de back-up van je website met één muisklik.

Door dagelijkse, automatische back-ups** van je website hoort dataverlies tot het verleden. En als het misgaat, kun je met één muisklik een schone versie van je website herstellen.
Samantha S.
GoDaddy-expert

We helpen je graag. Echt waar.

Weet je nog steeds niet zeker wat je nodig hebt? ‌‌Neem gewoon even telefonisch contact met ons op. We helpen je graag, zelfs als je geen klant van ons bent. Bel ons voor een gesprekje op 078 48 20 46. Even niet bereikbaar? We bellen je zo snel mogelijk terug.

Veelgestelde vragen over websitebeveiliging

Wat maakt Websitebeveiliging zo eenvoudig?

Met Websitebeveiliging kun je de frequentie van de veiligheidsscans instellen, je SSL-certificaat installeren en je website controleren op malware en andere veiligheidsrisico‘s, allemaal vanaf één dashboard.

Waar kan ik mijn SSL-certificaat vinden?

Je SSL-certificaat is in de Firewall webtoepassing (WAF) gebouwd, die onderdeel uitmaakt van de Websitebeveiliging.

Heb ik Websitebeveiliging nodig als ik een SSL-certificaat heb?

Ja, want ook al worden gegevens die van en naar je website verzonden worden door een SSL-certificaat gecodeerd, het certificaat beschermt je website niet tegen andere zwakke punten, zoals malware, SQL-injecties of DDoS-aanvallen. Door zowel SSL als Websitebeveiliging te gebruiken, bescherm je alle onderdelen van je website.

Hoe vaak scant Websitebeveiliging mijn site op malware?

Afhankelijk van je abonnement, kun je kiezen uit een beveiligingsmonitoring- en scanfrequentie van 30 minuten, 12 uur of elke dag. Als er malware wordt gevonden, krijg je daar onmiddellijk bericht van.

Hoe houdt een Firewall webtoepassing (WAF) mijn website veilig?

Een WAF is een cloudgebaseerde firewallservice die je real-time websiteverkeer scant op en beschermt tegen bedreigingen zoals SQL-injectieaanvallen (schadelijke gegevens die je website iets laten doen wat de website niet moet doen) en DDoS-aanvallen (die je website laten vastlopen door een stortvloed van geautomatiseerd verkeer). Het instellen van een WAF duurt maar een paar minuten en vormt de allereerste bescherming voor je website tussen websitebeveiligingsscans door.

Hoe wordt mijn website sneller door Netwerk voor contentlevering (CDN)?

Een CDN is een netwerk van servers over de hele wereld dat dynamische en statische caching gebruiken, zodat alle content snel en veilig wordt weergegeven. Stel: je website wordt gehost in de Verenigde Staten. Als iemand in Japan je website bezoekt, heeft die met dezelfde laadtijden te maken als op websites die in Japan worden gehost.

** Disclaimers

Logo‘s en merken van externe partijen zijn geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.