Bel nu met een van onze experts: 078 48 20 46

SSL-certificaten

Wil je dat klanten ook terugkomen? Bescherm ze.

 • Aanvaard veilig creditcards op je website
 • Zorg dat je klanten zich veilig voelen
 • Support 078 48 20 46

SSL-certificaten

Wil je dat klanten ook terugkomen? Bescherm ze.

 • Aanvaard veilig creditcards op je website
 • Zorg dat je klanten zich veilig voelen
 • Support 078 48 20 46

SSL-certificaten

Wil je dat klanten ook terugkomen? Bescherm ze.

 • Aanvaard veilig creditcards op je website
 • Zorg dat je klanten zich veilig voelen
 • Support 078 48 20 46

Alle pakketten zijn inclusief

SHA-2 en 2048-bit codering - de krachtigste op de markt
Beschermt onbeperkt aantal servers
Onbeperkte gratis heruitgaves
Verbeter je Google zoek-ranking
Tot USD $ 1 miljoen aansprakelijkheidsbescherming
Compatibel met alle populaire browsers
Toont een veiligheidszegel voor betrouwbare websites op je site
30-dagen-geld-teruggarantie
Aanvaard veilig creditcards op je website
Als je aan een veel groter publiek wilt verkopen, moet je klanten de betaalopties bieden die zij willen - EN heb je een SSL nodig zodat klanten door blijven klikken naar de Kassa.
Vergroot het klantvertrouwen
De meeste mensen zoeken naar het voorvoegsel https:// in hun browser, voordat ze persoonlijke gegevens zoals hun naam, creditcardnummer en adres op een website invoeren. Een SSL is de enige manier om dit te krijgen.
Bescherm gevoelige informatie
SSL-certificaten beschermen de gevoelige informatie van je klanten door de gegevens die ze naar jou versturen, te versleutelen en deze data weer zichtbaar te maken zodra je het ontvangt.

Hoe het werkt

Een SSL creëert een beveiligingstunnel waardoor informatie, inclusief gebruikersnamen, wachtwoorden, creditcardnummers en meer, veilig kan passeren.

Allereerst, de SSL-'handdruk'
Wanneer een websitebezoeker een SSL-beschermd gebied van je website binnenkomt, creëert je SSL-certificaat automatisch een gecodeerde verbinding met de browser van de bezoeker.
Het hangslot-icoon verschijnt.
Wanneer de verbinding is voltooid, verschijnen een hangslot-icoon en het FTTPS-voorvoegsel in de browserbalk van de bezoeker om te laten zien het het veilig is om persoonlijke gegevens te delen. Als je een high-assurance EV-certificaat hebt, dan wordt de statusbalk van je bezoeker ook groen.
Klaar is Kees
Alle gegevens die naar en van je website gaan, worden nu door 2048-bit codering versleuteld die nagenoeg door hackers niet is te kraken.

Jouw vragen, onze antwoorden

 • Hoe installeer ik mijn SSL-certificaat?

  Wanneer je SSL-certificaat is uitgegeven, sturen wij een e-mail om het jou te laten weten. Wat er vervolgens gebeurt, hangt af van waar je site wordt gehost en de opties die je hebt gekozen toen je het certificaat aanschafte.

  Als je voor webhosting, webbouwer of webwinkel hebt gekozen toen je je certificaat bestelde, zorgen wij voor de rest. Als je je website bij een ander bedrijf host, of je gebruikt je eigen VPS of dedicated servers, kijk dan hier.

  Om een SSL-certificaat op Parallels Plesk Panel, cPanel en Microsoft IIS te installeren, kijk hier.

 • Wat is een SSL-certificaat?

  SSL is de afkorting van Secure Socket Layer. Het klinkt misschien ingewikkeld, maar dat valt wel mee. SSL-certificaten valideren de identiteit van je website en coderen de informatie die je bezoekers versturen of ontvangen via je website. Dit zorgt ervoor dat criminelen geen toegang hebben tot de informatie die jij en je klanten met elkaar uitwisselen.

  Als je website beveiligd is met een SSL-certificaat weten je klanten zeker dat de informatie die ze invoeren op een pagina veilig is en niet bekeken kan worden door cybercriminelen. GoDaddy zorgt voor eenvoudiege installatie van je certificaat en beveiliging van je server

  Lees voor meer informatie SSL-certificaten definiëren.

 • Wat zijn de voordelen van een SSL-certificaat voor mijn website?

  GoDaddy SSL-certificaten geven vertrouwen en laten je bezoekers zien dat je hun privacy serieus neemt. Een SSL-certificaat beschermt de gevoelige gegevens van je klanten, zoals hun naam, adres, wachtwoord of creditcardnummer door de gegevens te coderen tijdens hun reis van hun computer naar jouw webserver. SSL is de standaard voor webbeveiliging en een servercertificaat is verplicht voor de meeste services van verkopers - je hebt er een nodig als je creditcards wilt accepteren op je website.

  Raadpleeg voor meer informatie Hoe werkt een SSL-certificaat?

 • Hoe weten mensen dat mijn website veilig is?

  Hoe jij je website wilt bouwen, bepaal je zelf. De meest eenvoudige veilige websites kun je in feite gewoon coderen met HTML.

  Als een bezoeker een SSL-beveiligde pagina van je website bezoekt, geeft hun browser een hangslot weer en het voorvoegsel https:// in de URL. De meeste internetgebruikers weten inmiddels dat ze hier op moeten letten, maar je kunt ook een zegel toevoegen aan je website om je bezoekers te laten weten dat je website geverifieerd en veilig is. Je bezoekers kunnen op het zegel klikken om de status van je certificaat en je gegevens te bekijken. Zo kunnen ze zelf zien dat het veilig is om persoonlijke gegevens naar jouw website te sturen. Websites die beveiligd zijn met de Premium Extended Validation SSL van GoDaddy hebben ook een groene adresbalk, waardoor bezoekers groen licht krijgen.

  Voor meer informatie, zie De geldigheid van een certificaat op je computer verifiëren.

 • Wat is het verschil tussen standaard SSL en premium SSL?

  Alle websites met SSL-beveiliging hebben het voorvoegsel https:// voor de URL. Websites die beveiligd zijn met een premium EV SSL-certificaat hebben daarnaast een groene adresbalk, zodat bezoekers snel kunnen zien dat het juridische en fysieke bestaan van de organisatie geverifieerd is volgens strikte normen.

  GoDaddy's Premium EV SSL-certificaat maakt gebruik van een extreem strenge selectie. We verifiëren dat jij de website beheert en de legitimiteit van je bedrijf door de juridische naam, het adres, het telefoonnummer en andere bedrijfsgegevens te controleren. Deze procedure duurt ongeveer 30 dagen, maar in de tussentijd hoef je je geen zorgen te maken. EV SSL-certificaten worden geleverd met een gratis standaard SSL dat je kunt gebruiken om je transacties te beveiligen terwijl je wacht op je echte certificaat.

  Raadpleeg voor meer informatie Wat zijn de voordelen van een premium Extended Validation (EV) SSL-certificaat voor jouw bedrijf?

 • Waarom zou ik een SSL van GoDaddy kopen?

  Om een voorbeeld te geven, onze SSL-certificaten beschermen een onbeperkt aantal beveiligde servers. Ze ondersteunen tot wel 256-bits codering en ze worden herkend door alle grote mobiele browsers en desktopbrowsers ter wereld. Bovendien kun je bij ons terecht voor telefonische service en support. Er zit geen enkel technologisch verschil tussen de SSL-certificaten van GoDaddy en die van andere bedrijven - ze kosten gewoon minder. Het is daarom ook niet raar dat wij de grootste provider van nieuwe SSL-certificaten ter wereld zijn.

  Raadpleeg voor meer informatie Wat is de coderingssterkte van jullie SSL-certificaten?

 • Welke SSL heb ik nodig?

  Beantwoord deze vragen om te zien welke SSL je nodig hebt:

  1. Waar woon je?

   Onze certificaten worden wereldwijd uitgegeven, met slechts een paar uitzonderingen. Kijk in deze lijst om te zien of je onze certificaten kunt gebruiken.

  2. Heb je een zakelijke of persoonlijke website?

   Tenzij je dingen verkoopt op je persoonlijke website, heb je aan een standaard SSL (DV) genoeg. Dit is ook van toepassing voor informatieve zakelijke websites. eCommerce websites hebben een enkel-domein standaard SSL (DV) of premium SSL (EV) nodig.

  3. Wat voor soort webhostingserver gebruik je?

   Onze SSL-certificaten werken met de meeste hosting- en serverinstellingen. Om meerdere domeinen te beschermen op Microsoft's Exchange Server 2007, Exchange Server 2010 of Live® Communications Server, gebruik je een Multiple Domain UCC SSL.

  4. Hoeveel verschillende domeinen wil je beschermen?

   Wildcard SSL's bedienen meerdere subdomeinen. Zo kun je bijvoorbeeld een Wildcard gebruiken om *.coolexample.com te beschermen die tevens winkel.coolexample.com, www.coolexample.com en andere subdomeinen beschermt.

   UCC SSL's beschermen meerdere domeinen, subdomeinen en websites. Je kunt bijvoorbeeld www.coolexample.com, mail.coolexample.com en www.geweldigvoorbeeld.com beveiligen.

  5. Heb je een SSL-certificaat nodig die Intel vPro-technologie voor pc-management op afstand ondersteunt?

   Dan heb je een deluxe certificaat (OV) nodig.

  6. Heb je een Open Source-project?

   Meld je nu aan voor een jaar GRATIS standaard SSL-certificaat.

   Raadpleeg voor meer informatie De SSL vinden die bij jou past.

 • Hoe lang moet ik wachten op mijn SSL-certificaat?

  Standaard SSL's (DV) nemen doorgaans 5 minuten of minder in beslag. Deluxe SSL's (OV) nemen meestal drie tot vijf werkdagen in beslag, aangezien wij niet alleen het eigenaarschap van het domein controleren, maar ook het bestaan van de organisatie of onderneming op de SSL-aanvraag. In beide gevallen kun je de wachttijd verkorten door ervoor te zorgen dat de contactgegevens voor het domein dat in de WHOIS staat, bijgewerkt is.

  Voor Premium (EV) certificaten is er een grondige controleprocedure die begint met een diepgaande aanvraag. Voordat je begint dien je je bedrijfsgegevens te verzamelen, zoals registratienummer, statuut/oprichtingsgegevens of registratie-instantie en alle relevante wettelijke informatie.

 • Hoe creëer ik een Certificate Signing Request (CSR)?

  Dit hangt af van de software die je op je webserver gebruikt. Lees meer

  Om te zien hoe je een CSR op Plesk Panel, cPanel en Microsoft IIS, genereert, kijk hier.

 • Wat is een Unified Communications-certificaat (UCC)?

  Een Unified Communications Certificate (UCC) is een SSL dat meerdere domeinnamen beveiligt en meerdere hostnamen binnen een domeinnaam. Met een UCC SSL beveilig je een primaire domeinnaam en tot 99 extra Subject Alternative Names (SAN's) met één certificaat. Je kunt bijvoorbeeld een UCC gebruiken om www.domains1.com, www.domains2.net en www.domains3.org te beschermen.

  UCC's zijn compatibel met gedeelde hosting en zijn ideaal voor Microsoft® Exchange Server 2007, Exchange Server 2010 en Microsoft Live® Communications Server. UCC's zijn compatibel met gedeelde hosting. Maar met de gegevens voor de sitezegel en het certificaat 'Issued to' (Uitgegeven aan) wordt alleen de primaire domeinnaam geregistreerd. Houd er rekening mee dat secundaire hostingaccounts ook in het certificaat komen te staan. Als je dus niet wilt dat sites met elkaar lijken 'verbonden te zijn', dien je dit soort certificaat niet te gebruiken.

 • Wat is een Wildcard SSL-certificaat?

  Een Wildcard SSL certificaat beschermt je primaire domein en een onbeperkt aantal van de subdomeinen. Zo kan één enkel Wildcard-certificaat www.mooivoorbeeld.com en blog.mooivoorbeeld.com beveiligen.

  Wildcard-certificaten beveiligen de algemene naam en alle subdomeinen op het niveau dat jij bij je SSL-verzoek aangeeft.

 • Hoeveel afzonderlijke domeinen kan ik beveiligen met HTTPS?

  Afhankelijk van hoe jouw website is geconfigureerd, wil je wellicht iets anders dan een enkel-domein SSL-certificaat gebruiken.

  • Wildcard SSL's beslaan alle subdomeinen van een domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld *.coolexample.com beveiligen waaronder ook shop.coolexample.com, www.coolexample.com en alle andere subdomeinen vallen.

  • UCC SSL's kunnen meerdere subdomeinen, unieke domeinnamen en websites beslaan. Je kunt bijvoorbeeld www.coolexample.com, mail.coolexample.com en www.awesomeexample.com beveiligen.

 • Wil je meer weten?

  Ga naar onze kennisbank voor meer informatie over de installatie, het gebruik en beheer van SSL-certificaten.
4 Disclaimers
Logo's en handelsmerken van derden zijn eigendom van de respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden.