Producten
Ontdekken
Contact

Bel ons

24/7 support in het Engels
078 48 20 46

Globale contactenlijst
Telefoonnummers en openingstijden

Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Hulp nodig?

Help

Meldingen

 • Je hebt geen meldingen.
  Als die er zijn, zie je ze hier.

Aanmelden
Nu afrekenen

San SSL-certificaat voor meerdere domeinen

Eén certificaat. Meerdere sites.

Vanaf
115,99 € per jaar

144,99 €/jaar wanneer je vernieuwt4
San SSL-certificaat voor meerdere domeinen

Eén certificaat. Meerdere sites.

Vanaf 115,99 € per jaar

144,99 €/jaar wanneer je vernieuwt4

Vanaf 1/09/2020 kunnen SSL-certificaten niet meer worden uitgegeven voor langer dan 13 maanden. GoDaddy geeft je certificaat opnieuw uit voordat de geldigheidsperiode is verstreken als je een langere periode selecteert.

Eén multi-domeincertificaat
doet het allemaal.


Een multi-domein, Subject Alternative Name (SAN) of Unified Communication Certificate (UCC) SSL biedt dezelfde codering als andere SSL's, maar beschermt meerdere domeinen, subdomeinen en omgevingen. Je kunt één SAN-certificaat gebruiken om LilysBikes.com, LilysBikeShop.com en Lilys.bike te beveiligen.

Beschermt tot 100 websites.
Ons SAN SSL-basiscertificaat voor meerdere domeinen beveiligt vijf websites (een primair domein plus vier extra websites) met 2048-bits codering, de sterkste op de markt. Heb je meer dan vijf websites? Beveilig ze dan allemaal tegen een extra vergoeding.

Bespaar tijd en geld.
Een SAN SSL-certificaat kost niet alleen minder dan het kopen van aparte SSL's voor elke site, het bespaart je ook tijd. Je kunt beveiliging voor maximaal 100 websites beheren vanaf een enkel dashboard.

Krijg hulp wanneer je het nodig hebt.
Heb je een vraag of probleem? Bel een GoDaddy beveiligingsexpert op 078 48 20 46 voor een snelle oplossing.

Je kunt nu eenvoudig kiezen welk SSL-certificaat het best bij jou past.

Domeinvalidatie (DV) SSL-certificaat
Organisatievalidatie (OV) SSL-certificaat
Extended Validation (EV) SSL-certificaat
Ideaal voor:
Persoonlijke websites
Organisaties en zakelijke websites
e-commerce websites (vereist)
Toont een vertrouwensindicator in adresbalk
Automatische validatie, uitgave binnen enkele minuten
Verbetert Google®-ranking
Betrouwbare SHA-2- en 2048-bits codering
Hangslot in adresbalk
Beschermt meerdere websites (multi-domein SAN SSL)
Beschermt alle subdomeinen (Wildcard SSL)
GoDaddy Trust-zegel

Wat houdt verder je site veilig?


Web Backup Mint 217
Website Backup


Blijf beschermd en bereid je voor op het onverwachte

Vanaf
1,99 € per maand

Web Secrity Mint 217
Websitebeveiliging


Beveilig je website. Houd hackers op afstand.

Vanaf
4,75 € per maand

Ssl Cert Mint 217
SSL-certificaten


Zorg dat je dat groene hangslot krijgt en bescherm je bezoekers.

Vanaf
34,88 € per jaar

Veelgestelde vragen

 • Waarom veranderen de termijnen voor SSL?

  Vanaf 1/09/2020 kunnen SSL-/TLS-certificaten niet meer worden uitgegeven voor een periode langer dan 13 maanden (397 dagen). Voor een SSL-certificaat dat na deze datum wordt gekocht, zal er een nieuwe looptijd gelden. Voor een SSL-certificaat dat vóór deze datum is gekocht, blijven de oude regels nog van toepassing. Raadpleeg voor meer informatie dit blogartikel dat meer details geeft over de termijnwijziging en de reactie van GoDaddy.
 • Wat is een SAN SSL-certificaat voor meerdere domeinen?

  Een Subject Alternative Names (SAN) SSL-certificaat beveiligt meerdere websites met verschillende domeinnamen, bijvoorbeeld LilysBikes.com, LilysBikeShop.com en Lilys.bike. Deze certificaten worden vaak door bedrijven gebruikt die verwante websites onder verschillende domeinnamen onderhouden. Als je niet wil dat je websites zichtbaar onderling 'verbonden' zijn, is dit niet het juiste soort certificaat voor jou.

  Ons SAN-certificaat omvat ook onbeperkt server-licenties. SAN-certificaten kunnen worden gebruikt bij gedeelde webhosting.
 • Wie moet een SAN-SSL aanschaffen?

  Iedereen die meer dan één website heeft te beschermen zou een SAN-certificaat moeten overwegen. Het bespaart je meer tijd en geld dan wanneer je afzonderlijke SSL-certificaten voor elke website aanschaft.

  SAN SSL-certificaat of SSL's voor meerdere domeinen zijn ideaal voor omgevingen zoals Microsoft Exchange Server, wanneer je meerdere websites met verschillende domeinnamen moet beveiligen.

 • Hoe weten mensen of zij mijn ondertekening kunnen vertrouwen?

  Als iemand probeert om niet-ondertekende code te downloaden of uit te voeren, probeert hun browser de beveiliging van de gedownloade content te valideren. Ze krijgen een waarschuwing te zien, of de content van de webpagina laadt niet, afhankelijk van de beveiligingsinstellingen van hun browser. Deze waarschuwingen zijn verwarrend en maken de gebruiker wantrouwig.
    
  Digitale ondertekeningscode voorkomt onnodige waarschuwingsvensters wanneer eindgebruikers proberen de ondertekende toepassing en het uitvoerbare bestand te starten.
 • Kan ik later nieuwe websites toevoegen aan mijn SAN SSL-certificaat?

  Ja. Stel dat je slechts vier websites hebt die je wilt beveiligen wanneer je je SAN-certificaat koopt. En vervolgens maak je er nog een. Wijzig gewoon het nummer op je SSL-dashboard, en voer vervolgens een heruitgave uit. Details

  Ons standaard SSL-certificaat van SAN dekt maximaal vijf websites. Je kunt meer websites tegen een vergoeding in stappen van vijf beveiligen. Bijvoorbeeld, een enkele SAN SSL kan tot maximaal vijf, tien, vijftien sites et cetera beveiligen. Het maximum aantal websites dat kan worden beveiligd door één SAN SSL is 100.
 • Waarom kiezen voor een SSL-certificaat van GoDaddy?

  Wij bieden een volledig assortiment van certificaten die voldoen aan de richtlijnen van het CA/Browser Forum. Alle onze certificaten hebben:

  • SHA-2 hash-algoritme en 2048-bits codering
  • Uitstekende beveiligingssupport
  • Geld-teruggarantie van 30 dagen
4 Disclaimers
Logo‘s en merken van externe partijen zijn geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.