San SSL-certificaat voor meerdere domeinen

Eén SAN-certificaat voor meerdere domeinen.

Vanaf    
109,99 € per jaar

144,99 € per jaar als je verlengt4

Eén multi-domeincertificaat doet het allemaal.

Een multi-domein, Subject Alternative Name (SAN)-certificaat of Unified Communication Certificate (UCC) SSL biedt dezelfde codering als andere SSL-certificaten, terwijl meerdere domeinen, subdomeinen en omgevingen worden beschermd. Je kunt één SAN-certificaat gebruiken om meerdere sitenamen, zoals LilysBikes.com, LilysBikeShop.com en Lilys.bike, te beveiligen.

Beschermt tot 100 websites.
Ons SAN SSL-basiscertificaat voor meerdere domeinen beveiligt vijf websites (een primair domein plus vier extra websites) met 2048-bits codering, de sterkste op de markt. Heb je meer dan vijf websites? Beveilig ze dan allemaal tegen een extra vergoeding

Bespaar tijd en geld.
Een SAN SSL-certificaat kost niet alleen minder dan het kopen van aparte SSL's voor elke site, het bespaart je ook tijd. Je kunt beveiliging voor maximaal 100 websites beheren vanaf een enkel dashboard.

Krijg support wanneer je het nodig hebt.
Heb je een vraag of probleem? Bel een GoDaddy beveiligingsexpert op 078 48 20 46  voor een snelle oplossing.

Je kunt nu eenvoudig kiezen welk SAN SSL-certificaat het best bij jou past.

Je kunt nu eenvoudig kiezen welk SAN SSL-certificaat het best bij jou past.

Domeinvalidatie (DV) SSL-certificaat

Organisatievalidatie (OV) SSL-certificaat

Extended Validation (EV) SSL-certificaat

Ideaal voor:
persoonlijke websites
organisaties en zakelijke websites
E-commercewebsites
Toont een vertrouwensindicator in adresbalk
Automatische validatie, uitgave binnen enkele minuten
Verbetert Google®-ranking
Betrouwbare SHA-2- en 2048-bits codering
Hangslot in adresbalk
Beschermt alle subdomeinen (Wildcard SSL)
Beschermt meerdere websites (multi-domein SAN SSL)
GoDaddy Trust-zegel

Wat houdt je site verder veilig?

 
Web Backup Mint 217

Websiteback-up

Houd een reservekopie van je website en gegevens achter de hand. Voor het geval dat.

Vanaf

1,99 € per maand

Web Secrity Mint 217

Websitebeveiliging

Beveilig je website. Houd hackers op afstand.

Vanaf

5,16 € per maand

Ssl Cert Mint 217

SSL-certificaten

Laat je bezoekers zien dat jouw website te vertrouwen is.

Vanaf

55,99 € per jaar

Veelgestelde vragen over SAN SSL-certificaten:

Waarom veranderen de termijnen voor SSL?

Vanaf 1/09/2020 kunnen SSL-/TLS-certificaten niet meer worden uitgegeven voor een periode langer dan 13 maanden (397 dagen). Voor een SSL-certificaat dat na deze datum wordt gekocht, zal er een nieuwe looptijd gelden. Voor een SSL-certificaat dat vóór deze datum is gekocht, blijven de oude regels nog van toepassing. Raadpleeg voor meer informatie dit blogartikel dat meer details geeft over de termijnwijziging en de reactie van GoDaddy.

Wat is een SAN-certificaat?

Een Subject Alternative Names (SAN) SSL-certificaat beveiligt meerdere websites met verschillende domeinnamen, bijvoorbeeld LilysBikes.com, LilysBikeShop.com en Lilys.bike.

Wat kun je met Subject Alternative Names doen?

Deze certificaten worden vaak door bedrijven gebruikt die verwante websites onder verschillende domeinnamen onderhouden. Als je niet wil dat je websites zichtbaar onderling 'verbonden' zijn, is dit niet het juiste soort certificaat voor jou.

Plus, ons SAN-certificaat omvat onbeperkte server-licenties. SAN-certificaten kunnen worden gebruikt bij gedeelde webhosting.

Wat is het verschil tussen SSL en TLS?

SSL staat voor “Secure Socket Layer". Het is een cryptografisch protocol dat expliciete verbindingen gebruikt voor het tot stand brengen van beveiligde communicatie tussen de webserver en de client.

TLS staat voor “Transport Layer Security” — het is de opvolger van het SSL-protocol en ook een cryptografisch protocol dat via impliciete verbindingen beveiligde communicatie tussen de webserver en de client levert.

Het SSL-certificaat en het TLS-certificaat betekenen in feite hetzelfde: het zijn digitale certificaten die de server verifiëren en het proces mogelijk maken waarbij er via HTTPS een beveiligde verbinding tot stand wordt gebracht.

Wie moet een SAN-SSL aanschaffen?

Iedereen die meer dan één website heeft te beschermen zou een SAN-certificaat moeten overwegen. Het bespaart je meer tijd en geld dan wanneer je afzonderlijke SSL-certificaten voor elke website aanschaft.

SAN SSL-certificaat of SSL's voor meerdere domeinen zijn ideaal voor omgevingen zoals Microsoft Exchange Server, wanneer je meerdere websites met verschillende domeinnamen moet beveiligen.

Wat zijn de voordelen van een SAN SSL-certificaat voor meerdere domeinen?

Voor iedereen die meer dan één website heeft, is het goedkoper om een SAN-certificaat aan te schaffen om ze allemaal te beschermen, dan om een afzonderlijk SSL-certificaat voor elke website te kopen. Je zult ook minder tijd besteden aan het opzetten van een enkele SSL.

Kan ik later nieuwe websites toevoegen aan mijn SAN SSL-certificaat?

Ja. Stel dat je slechts vier websites hebt die je wilt beveiligen wanneer je je SAN-certificaat koopt. En vervolgens maak je er nog een. Wijzig gewoon het nummer op je SSL-dashboard, en voer vervolgens een heruitgave uit. Details

Ons standaard SAN SSL-certificaat dekt maximaal vijf websites. Je kunt meer websites tegen een vergoeding in stappen van vijf beveiligen. Bijvoorbeeld, een enkele SAN SSL kan tot maximaal vijf, tien, vijftien sites et cetera beveiligen. Het maximumaantal websites dat door één SAN SSL kan worden beveiligd, is 100.

Waarom een SSL-certificaat van GoDaddy?

We bieden een volledig assortiment van SSL-certificaten die voldoen aan de richtlijnen van het CA/Browser Forum. Al onze certificaten hebben:

  • SHA-2 hash-algoritme en 2048-bits codering.
  • Uitstekende beveiligingssupport.
  • Geld-teruggarantie van 30 dagen.

4 Disclaimers

Logo‘s en merken van externe partijen zijn geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.