Producten
Ontdekken
Contact

Bel ons

24/7 support in het Engels
078 48 20 46

Globale contactenlijst
Telefoonnummers en openingstijden

Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Hulp nodig?

Help

Meldingen

 • Je hebt geen meldingen.
  Als die er zijn, zie je ze hier.

Aanmelden
Nu afrekenen

EV SSL-certificaat

Het hoogste verificatieniveau.
Vanaf 93,99 € per jaar
187,99 € per jaar als je verlengt4

EV SSL-certificaten

Het hoogste verificatieniveau.
Vanaf 93,99 € per jaar
187,99 €/jaar wanneer je vernieuwt4

Vanaf 1/09/2020 kunnen SSL-certificaten niet meer worden uitgegeven voor langer dan 13 maanden. GoDaddy geeft je certificaat opnieuw uit voordat de geldigheidsperiode is verstreken als je een langere periode selecteert.

Koppel je bedrijfsnaam aan een EV SSL-certificaat.


Websites met een EV SSL-certificaat zijn grondig gecontroleerd. Dit houdt in dat zodra de domeineigenaar is geregistreerd, je bedrijfsidentieit, wettelijke status en adres geverifieerd worden. Daarna wordt het beveiligd hangslot-icoon aan de adresbalk van je browser toegevoegd en de bedrijfsnaam in het groen getoond.

Vergroot het verkeer en je inkomsten.
Volgens een onderzoek van CA Security Council gaat slechts 2% van de klanten door met een 'niet-vertrouwde verbinding'. Een EV SSL voorkomt dit soort beveiligingsfouten die klanten wegjagen.

Laat klanten zien dat ze veilig zijn.

Naast het groene hangslot in de browser van je bezoekers, verschijnt ook je geregistreerde bedrijfsnaam in het groen; een robuuste combinatie dat bewijst dat je site authentiek en veilig is.

Waarom GoDaddy?


Snelle service: Krijg binnen 7 dagen een certificaat.*

We hebben het uitgebreide validatieproces eenvoudiger gemaakt en kunnen je EV SSL-certificaat binnen 7 dagen uitgeven.

Wij zijn er voor je

Ons toegewijde beveiligingsteam staat klaar om je vragen te beantwoorden of om je op weg te helpen, zodat je je kunt richten op het runnen van je bedrijf.

Bescherm al je websites.

EV SSL-certificaten voor meerdere domeinen zijn beschikbaar om al je bedrijfssites te beschermen, zodat je tijd en geld bespaart.

Je kunt nu eenvoudig kiezen welk SSL-certificaat het best bij jou past.

Domeinvalidatie (DV) SSL-certificaat
Organisatievalidatie (OV) SSL-certificaat
Extended Validation (EV) SSL-certificaat
Ideaal voor:
Persoonlijke websites
Organisaties en zakelijke websites
e-commerce websites (vereist)
Toont een vertrouwensindicator in adresbalk
Automatische validatie, uitgave binnen enkele minuten
Registratie autoriteit (RA) handmatige validatie, uitgave binnen 5-7 dagen*
Verbetert Google®-ranking
Betrouwbare SHA-2- en 2048-bits codering
Hangslot in adresbalk
Beschermt meerdere websites (multi-domein SAN SSL)
Beschermt alle subdomeinen (Wildcard SSL)
GoDaddy Trust-zegel

Wat houdt je site verder veilig?


Web Backup Green 217
Website back-up


Houd een reservekopie van je website en gegevens achter de hand. Voor onverwachte problemen.

Vanaf
1,99 € per maand

Web Secrity Green 217
Web security


Beveilig je website. Houd hackers op afstand.

Vanaf
4,72 € per maand

Ssl Cert Green 217
SSL-certificaten


Zorg dat je dat groene hangslot krijgt en bescherm je bezoekers.

Vanaf
55,99 € per jaar

Veelgestelde vragen

 • Waarom veranderen de termijnen voor SSL?

  Vanaf 1/09/2020 kunnen SSL-/TLS-certificaten niet meer worden uitgegeven voor een periode langer dan 13 maanden (397 dagen). Voor een SSL-certificaat dat na deze datum wordt gekocht, zal er een nieuwe looptijd gelden. Voor een SSL-certificaat dat vóór deze datum is gekocht, blijven de oude regels nog van toepassing. Raadpleeg voor meer informatie dit blogartikel dat meer details geeft over de termijnwijziging en de reactie van GoDaddy.
 • Wat is een Extended Validation (EV) SSL-certificaat?

  Extended Validation (EV) is de hoogste klasse van SSL-certificaten. Het gebruikt dezelfde krachtige codering als andere SSL's, maar je krijgt er pas een na een zeer streng selectieproces van het bedrijf van de aanvrager. Alleen die ondernemingen die door dit proces komen, ontvangen een EV SSL-certificaat.

  Voordat we een EV-certificaat uitgeven, controleert een van onze medewerkers of het bedrijf dat op de aanvraag staat:

  • Legaal is geregistreerd
  • Op dit moment zaken doet
  • Te vinden is op het vermelde adres
  • Te bereiken is onder het vermelde telefoonnummer
  • Eigenaar is van de domeinnaam van de website 

  Je moet elke twee jaar met succes door dit controleproces komen om je Extended Validation (EV) SSL te kunnen behouden. Een onderneming die online producten verkoopt of betaalgegevens accepteert, zou een Extended Validation (EV) SSL-certificaat moeten gebruiken.

 • Wie kan een EV SSL aanschaffen?

  Extended Validation (EV) SSL-certificaten worden alleen aan de volgende instellingen, bedrijven en ondernemingen uitgegeven:

  • Geïncorporeerde bedrijven, of vennootschappen met een beperkte aansprakelijkheid die wettelijk zijn geregistreerd met een ‘Goede reputatie‘, ‘Actief‘ of gelijksoortige status.
  • Bedrijven zoals vennootschappen onder firma, vereniging zonder rechtspersoonlijkheid, Doet-zaken-onder-naam-van en eenmanszaken.
 • Hoe weten mijn klanten dat mijn site beschermd is met een Extended Validation SSL?

  Vrijwel iedereen heeft het wel eens gehad: je koopt bijna iets online maar verlaat de site voordat je je bestelling plaatst omdat je niet zeker weet of je informatie wel veilig is.

  Elke website die met een EV SSL wordt beschermd, heeft een hangslot en het voorvoegsel HTTPS. Het laat shoppers zien dat ze op een gecodeerde website zijn en dat hun creditcardgegevens en andere gevoelige data die ze invoeren, beveiligd zijn.  
    
 • Wat is het verschil tussen een Extended Validation (EV) certificaat en een Organisatievalidatie (OV) of Domain Validated (DV) certificaat?

  Domein validatie (DV)-certificaten zijn de eenvoudigste certificaten om te bemachtigen. Er is geen handmatige identiteitscontrole, slechts een geautomatiseerde verificatie die bevestigt dat de aanvrager de eigenaar is van het domein achter de website. Als je een persoonlijke website of blog hebt, dan is een DV SSL-certificaat prima voor jou.

  Organisatie validatie (OV)-certificaten tillen beveiliging naar een hoger niveau en vereisen menselijke verificatie van de identiteit van de organisatie. Hetzelfde geldt voor Extended Validation (EV)-certificaten, die niet alleen het eigenaarschap van het domein controleren, maar ook de identiteit van het bedrijf, de juridische status en het adres. Het controleproces voor de EV-certificaten is grondiger dan die van de andere certificaten, daarom bieden EV SSL-certificaten klanten nog meer zekerheid en vertrouwen. Dit extra nauwkeurige onderzoek sluit de kans uit dat een hacker of phisher een EV-certificaat kan bemachtigen.

  Alle details
 • Waarom GoDaddy SSL-certificaten?

  Wij bieden een volledig assortiment van certificaten die voldoen aan de richtlijnen van het CA/Browser Forum. Alle onze certificaten hebben:

  • SHA-2 hash-algoritme en 2048-bits codering
  • Uitstekende beveiligingssupport
  • Geld-teruggarantie van 30 dagen
4,* Disclaimers
Logo‘s en merken van externe partijen zijn geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.