Bel onze SSL-experts op: 078 48 20 46

Extended Validation EV SSL-certificaat

Beschermt betalingen en vergroot verkopen.

Vanaf
€ 93,99/jaar
Aanbieding - Bespaar 50%
€ 187,99/jaar wanneer je vernieuwt

Verkoop meer met een EV SSL-certificaat.

Extended Validation (EV) is de hoogste klasse van SSL-certificaten die beschikbaar is. Hoewel het dezelfde krachtige codering als andere SSL's gebruikt, krijg je er pas een na een zeer streng selectieproces. Je krijgt een uiterst zichtbare groene adresbalk waarmee bezoekers zich onmiddellijk veilig zullen voelen. Als je online betalingen accepteert, dan is EV voor jou de beste keuze.

icon-real-deal-88px
Laat winkeliers weten dat je uit het juiste hout gesneden bent.
Iedereen die zich opgeeft voor een EV SSL moet een streng veiligheidsonderzoek doorlopen waar geen enkele hacker of crimineel voor kan slagen. Als je een Extended Validation EV SSL-certificatie hebt, weten klanten dat je legaal bent.
icon-light-to-shop-gren-88px
Het groene licht om te winkelen.
De EV is het enige SSL-certificaat waarmee de browserbalk van de bezoeker groen kleurt. Hiermee weten shoppers dat ze het groene licht krijgen en het veilig is om hun debet- of creditcardnummer met vertrouwen in te voeren.
icon-support-88px
Krijg hulp wanneer je het nodig hebt.
Heb je een vraag of probleem? Bel een GoDaddy beveiligingsexpert op via 078 48 20 46 voor een snelle oplossing.

Verschillende soorten SSL-certificaten vergelijken.

Domeinvalidatie
(DV) SSL

Organisatievalidatie
(OV) SSL

Uitgebreide validatie
(EV) SSL

Bewijst domeineigendom
Bewijst domeineigendom
Valideert organisatie
Valideert organisatie
Laat zien dat je een legitiem bedrijf bent
Laat zien dat je een legitiem bedrijf bent
Verbetert Google®-ranking
Verbetert Google®-ranking
Sterkste SHA-2 en 2048-bits codering
Sterkste SHA-2 en 2048-bits codering
Hangslot in adresbalk
Hangslot in adresbalk
Groene adresbalk
Groene adresbalk
Beschermt één website
Beschermt één website
Beschermt meerdere websites
(multi-domein SAN SSL)
Beschermt meerdere websites
(multi-domein SAN SSL)
Beschermt alle subdomeinen
(Wildcard SSL)
Beschermt alle subdomeinen
(Wildcard SSL)
GoDaddy Trust-zegel
GoDaddy Trust-zegel

Veelgestelde vragen


Wat is een Extended Validation (EV) SSL-certificaat?

Extended Validation (EV) is de hoogste klasse van SSL-certificaten. Het gebruikt dezelfde krachtige codering als andere SSL's, maar je krijgt er pas een na een zeer streng selectieproces van het bedrijf van de aanvrager. Alleen die ondernemingen die door dit proces komen, ontvangen een EV SSL-certificaat. Als je een groene adresbalk ziet wanneer je op een dergelijke site komt, weet je dat je op een legitieme website bent aangekomen.

Voordat we een EV-certificaat uitgeven, controleert een van onze medewerkers of het bedrijf dat op de aanvraag staat:

 • Legaal is geregistreerd
 • Op dit moment zaken doet
 • Te vinden is op het vermelde adres
 • Te bereiken is onder het vermelde telefoonnummer
 • Eigenaar is van de website domeinnaam

Je moet elke twee jaar met succes door dit controleproces komen om je Extended Validation (EV) SSL te kunnen behouden. Een onderneming die online producten verkoopt of betaalgegevens accepteert, zou een Extended Validation (EV) SSL-certificaat moeten gebruiken.


Wat zijn de voordelen van een EV SSL-certificaat voor jouw bedrijf?

In tegenstelling tot andere SSL-certificaten, tonen Extended Validation (EV) SSL-certificaten een duidelijk visueel teken dat bezoekers snel herkennen. De adresbalk van hun browser wordt groen wanneer ze op een EV-beveiligde website zijn aangekomen en laat hen dus zien dat je bedrijf legitiem is.


Wie kan een EV SSL aanschaffen?

Extended Validation (EV) SSL-certificaten worden alleen aan de volgende instellingen, bedrijven en ondernemingen uitgegeven:

 • Geïncorporeerde bedrijven, of vennootschappen met een beperkte aansprakelijkheid die wettelijk zijn geregistreerd met een ‘Goede reputatie‘, ‘Actief‘ of gelijksoortige status.
 • Bedrijven zoals vennootschappen onder firma, vereniging zonder rechtspersoonlijkheid, Doet-zaken-onder-naam-van en eenmanszaken.


Hoe weten mijn klanten dat mijn site beschermd is met een Extended Validation SSL?

Vrijwel iedereen heeft het wel eens gehad: je koopt bijna iets online maar verlaat de site voordat je je bestelling plaatst omdat je niet zeker weet of je informatie wel veilig is.

Elke website die met een EV SSL wordt beschermd, heeft een groene adresbalk naast het hangslot en het voorvoegsel HTTPS. Het laat shoppers zien dat ze op een gecodeerde website zijn en dat hun creditcardgegevens en andere gevoelige data die ze invoeren, beveiligd zijn.


Wat is het verschil tussen een Extended Validation (EV) certificaat en een Organisatievalidatie (OV) of Domain Validated (DV) certificaat?

Domain Validation (DV) certificaten zijn de eenvoudigste certificaten om te bemachtigen. Er is geen handmatige identiteitscontrole, slechts een geautomatiseerde verificatie dat bevestigt dat de aanvrager de eigenaar is van het domein achter de website. Als je een persoonlijke website of blog hebt, dan is een DV SSL-certificaat prima voor jou.

Organization Validation (OV) certificaten brengen beveiliging naar een hoger niveau en vereisen menselijke verificatie van de identiteit van de organisatie. Hetzelfde geldt voor Extended Validation (EV) certificaten, die niet alleen het eigenaarschap van het domein controleren, maar ook de identiteit van het bedrijf, de juridische status en het adres. Het controleproces voor de EV-certificaten is grondiger dan die van de andere certificaten, daarom bieden EV SSL-certificaten klanten nog meer zekerheid en vertrouwen. Dit extra nauwkeurige onderzoek sluit de kans uit dat een hacker of phisher een EV-certificaat kan bemachtigen.

Alle details


Waarom GoDaddy SSL-certificaten?

Wij bieden een volledig assortiment van certificaten die voldoen aan de richtlijnen van het CA/Browser Forum. Alle onze certificaten hebben:

 • SHA-2 hash-algoritme en 2048-bits codering
 • Uitstekende beveiligingssupport
 • Tot USD $1 miljoen garantie
 • Geld-teruggarantie van 30 dagen