Contact

Bel ons

24/7 support in het Engels
078 48 20 46

Globale contactenlijst
Telefoonnummers en openingstijden

Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Hulp nodig?

Help
Aanmelden
Nu afrekenen

Beheerde SSL-service*

Laat onze experts je SSL beheren.
Wij installeren, configureren en onderhouden je SSL-certificaat, waardoor jij tijd en moeite bespaart.
Bel 078 48 20 46 voor meerdere domeinen of wildcard-abonnementen en prijzen.

Beheerde SSL-service*

Laat onze experts je site beheren.
Wij installeren, configureren en onderhouden je SSL-certificaat, waardoor jij tijd en moeite bespaart.

SSL-certificaten                 
Wildcard SSL-certificaten                 
Websitebeveiliging                 
Website back-up

Laten we het juiste SSL-certificaat voor je vinden om je site te beveiligen.

Eerste vraag: Waar wordt je website gehost?

Waarom zou ik kiezen voor onze beheerde SSL-service:

Profiteer van eenvoud zonder stress. We doen al het werk om ervoor te zorgen dat je website veilig en beschermd is. Geen uren met handmatige installaties, configuraties en probleemoplossing van je SSL, niet meer vergeten wanneer je SSL-certificaat verloopt (zelfbeheerde verlengingen kunnen lastig zijn). Nee, we staan voor je klaar: Onze beheerde SSL-service doet dat allemaal voor jou

Ftr Bulletproof Security

Krijg waterdichte beveiliging.

Onze service zorgt ervoor dat je website geactiveerd wordt met 's werelds krachtigste versleuteling. Dit betekent dat je klanten zien dat je website gevalideerd is met een SSL-certificaat. Het toont aan dat je extra stappen hebt gezet om ervoor te zorgen dat de uitwisseling van gegevens veilig is.
Ftr Secure Padlock

Blijf altijd veilig.

Zonder een SSL-certificaat die naar behoren is ingesteld, wordt je site door browsers en belangrijke zoekmachines gemerkt als Onveilig. Dit betekent dat bezoekers naar je website een waarschuwing zien waardoor ze weer weggaan of worden afgeschrikt. Gelukkig stelt onze beheerde SSL-service het naar behoren in en voorkomt dit.
Long Term Sec 217

Langdurige beveiliging

Onze Beheerde SSL-service geeft je langdurige bescherming. Wij doen al het werk om ervoor te zorgen dat je SSL-certificaat bijgewerkt en vernieuwd is zodat jij je kunt richten op belangrijke dingen zoals het runnen van je bedrijf en jij je nooit zorgen hoeft te maken over veiligheidslekken.

Onze beheerde SSL-service voorkomt de volgende veelvoorkomende fouten:

SSL-certificaat niet gevonden

Als je SSL onjuist geïnstalleerd, kunnen je bezoekers een fout te zien krijgen met “certificaat niet gevonden”. Onze geautomatiseerde installatie voorkomt dat dit gebeurt.

HTTPS fout omleiden.

Een die niet naar behoren is geconfigureerd voor SSL kan tot dit foutbericht leiden, wat verwarrend kan zijn voor bezoekers die je website proberen te vinden. Gelukkig voorkomt ons geautomatiseerd proces dat dit gebeurt.

SSL certificaat-mismatch

We zorgen ervoor dat je site naar behoren is gevalideerd voordat we de installatie van je SSL-certificaat afronden, waardoor deze fout niet op je website voorkomt.
Wat is beheerde SSL-service en waarom past dit bij jou?

Het is een aangeboden service die gepersonaliseerde zorg en aandacht betrekt, een hoogstaande service voor SSL-certificaten waar we je SSL-certificaat automatisch installeren, configureren en uitrollen, zodat jij dit niet hoeft te doen. Je krijgt dezelfde bescherming van wereldklasse als bij andere vertrouwde SSL-certificaten, maar zonder het gedoe van installeren en onderhoud.

Zo werkt het ...

We valideren en configureren je domein.
Aangeven dat jij de eigenaar bent van je website is de basis van SSL-bescherming. Wij valideren je domein en geven een SSL-certificaat uit om te garanderen dat je website alleen veilige verbindingen heeft.

We repareren fouten met gemengde inhoud op om je veilig te houden.
We zorgen ervoor dat de SSL-certificaat die we uitrollen op al je webpagina‘s werkt, zodat alle fouten en waarschuwingen worden vermeden.

Wij installeren je SSL.
Ons automatische proces zorgt voor een perfecte, naadloze installatie. Je hoeft je niet te verdiepen in coderen of je af te vragen of je het wel goed geïnstalleerd hebt.

We bewaken je SSL.
Na de aanvankelijke installatie vernieuwt en werkt ons team je SSL bij om ervoor te zorgen dat je nooit zonder bescherming zit.

Samantha S.
GoDaddy-gids

Samantha S.
GoDaddy-gids

Samantha S.
GoDaddy -gids

We helpen je graag. Echt waar.
Weet je nog steeds niet zeker wat je nodig hebt? ‌‌Neem gewoon even telefonisch contact met ons op. We helpen je graag, zelfs als je geen klant van ons bent. We staan altijd voor je klaar. Bel ons wanneer je wilt. 078 48 20 46

Maak je driedubbele beveiliging volledig.

High Five Yellow 217
Hacker- en malwarepreventie
Je hebt een hoop werk in je site gestoken. Voorkom dat je site gekaapt wordt, overhoopgehaald wordt of crasht door mensen met kwade bedoelingen.
Web Backup Yellow 217
Website Backup
Wees voorbereid op het onverwachte. Raak geen bestanden meer kwijt (zelfs niet wanneer je het per ongeluk wist) met automatische back-ups en herstel met één muisklik.
Ssl Cert Yellow 217
Alle SSL-certificaten.
Wij hebben een breed aanbod aan SSL-certificaten waaronder meerdere domeinen, wildcard, organisatievalidatie (OV) en uitgebreide validatie (EV) SSL-certificaten. Heb je tijd en de vaardigheden om zelf je eigen SSL te installeren en te onderhouden? Bekijk hier onze zelfbeheerde SSL‘s.

Veelgestelde vragen over Beheerde SSL-service.

  • Welk type SSL-certificaat krijg ik met beheerde SSL Service?

    Wij bieden Domeinvalidatie (DV) SSL-certificaten aan bij onze beheerde SSL-service. Je kunt één certificaat voor een website, een certificaat voor meerdere domeinen (SAN SSL, beveiligd één primaire plus 4 aanvullende domeinen) of een Wildcardcertificaat (onbeperkt aantal subdomeinen voor één website). Bredere ondersteuning voor SSL-certificaat staat voor de toekomst gepland. We houden je op de hoogte, dus blijf het in de gaten houden.
  • Hoe weet ik wanneer mijn SSL klaar is?

    Nadat we het SSL-certificaat hebben geïnstalleerd op je website en hebben gecontroleerd of alles goed werkt, ontvang je een e-mail van ons om je te laten weten dat alles goed is. Jij hoeft helemaal niets te doen.
  • Hoelang duurt het om het SSL-certificaat in te stellen?

    We verwerken de meeste aanvragen binnen 48 uur. Maar het kan iets langer duren wanneer je meerdere domeinen of subdomeinen hebt.
4,* Disclaimers
Logo‘s en merken van externe partijen zijn geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.