Beheerde SSL-service*

Laat onze experts je site beheren.

Wij installeren, configureren en onderhouden je SSL-certificaat, waardoor jij tijd en moeite bespaart.

*Ondersteunt Webhosting van GoDaddy en WordPress-platformen

Slechts
149,99 € per jaar
Korting: bespaar 11%
169,99 € per jaar wanneer je verlengt4


Bel voor meerdere domeinen of wildcard-abonnementen en prijzen.

Wat is beheerde SSL-service?

Het is een hoogstaande service voor SSL-certificaten die je certificaat automatisch installeert, configureert en implementeert. Je krijgt dezelfde bescherming van wereldklasse als bij andere vertrouwde SSL-certificaten, maar zonder het gedoe van installeren en onderhoud. Zo werkt het...

Wij valideren je domein.

Aangeven dat jij de eigenaar bent van je website is de basis van SSL-bescherming. Wij valideren je domein en geven een SSL-certificaat uit om te garanderen dat je website alleen veilige verbindingen heeft.

Wij installeren je SSL-certificaat.

Ons automatische proces zorgt voor een perfecte, naadloze installatie. Je hoeft je niet te verdiepen in code of je af te vragen of je het wel goed geïnstalleerd hebt.

Wij configureren je domein.

Zelfs een schone installatie kan problemen veroorzaken. Wij lossen alle mogelijke problemen op, zodat je bezoekers geen problemen tegenkomen.

Wij repareren fouten met gemengde inhoud.

Wij zorgen ervoor dat het SSL-certificaat op de juiste manier geïmplementeerd wordt op iedere webpagina, zodat er geen foutberichten en waarschuwingen verschijnen op je site.

Wij houden je veilig.

Wij werken je certificaat bij en vernieuwen het zodat je altijd beveiligd bent.
Ftr What Is Mssl

Waarom zou ik kiezen voor beheerde SSL-service?

Onze beheerde SSL-service voorkomt de volgende veelvoorkomende fouten:

SSL-certificaat niet gevonden

Als je SSL onjuist geïnstalleerd, kunnen je bezoekers een fout te zien krijgen met “certificaat niet gevonden”. Onze geautomatiseerde installatie voorkomt dat dit gebeurt.

SSL certificaat-mismatch

Wij zorgen ervoor dat je website gevalideerd is voordat we je SSL installeren, waardoor deze fout niet op jouw site voorkomt.

Downtime door HTTPS-omleiding

Een website die niet goed geconfigureerd is voor SSL kan leiden tot deze fout (en tot verwarde bezoekers die je site niet kunnen bereiken). Met ons geautomatiseerde proces zullen je bezoekers er nooit last van hebben.
Ftr Common Errors

Maak je driedubbele beveiliging volledig.

Veelgestelde vragen over Beheerde SSL-service.


Welk type SSL-certificaat krijg ik met beheerde SSL Service?

Wij bieden Domeinvalidatie (DV) SSL-certificaten aan bij onze beheerde SSL-service. Je kunt een enkel certificaat kopen, een certificaat voor meerdere domeinen (SAN SSL, tot 5 domeinen) of een Wildcard-certificaat (tot 10 domeinen). We willen in de toekomst ook aanvullende certificaten voor meerdere domeinen en subdomeinen gaan ondersteunen, plus aanvullende certificaattypes. We houden je op de hoogte, dus blijf deze plek in de gaten houden.


Hoe weet ik wanneer mijn SSL klaar is?

We gebruiken een ticketsysteem om alle verzoeken te verwerken. Nadat we het SSL-certificaat hebben geïnstalleerd op je website en hebben gecontroleerd of alles goed werkt, ontvang je een e-mail van ons om je te laten weten dat alles goed is. Jij hoeft helemaal niets te doen.


Hoelang duurt het om het SSL-certificaat in te stellen?

We verwerken de meeste aanvragen binnen 48 uur. Maar het duurt iets langer wanneer je meerdere domeinen of subdomeinen hebt.

4,* Disclaimers
Logo‘s en merken van externe partijen zijn geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.