Beheerde SSL-service*

SSL-certificaatbeheer, eenvoudig en automatisch.

Wij regelen de installatie en het onderhouden. 

Werkt naadloos met GoDaddy WordPress en GoDaddy hostingplatforms. Bel ons op 078 48 20 46 om de prijzen en abonnementen te bespreken en de mogelijkheden te verkennen voor als je op dit moment andere hostingplatforms gebruikt.

Beheerde DV SSL-service*

Inclusief één beheerde Standard DV SSL-certificaat.

Slechts

84,99 € /jr

Uitverkoop: bespaar 50%

169,99 € per jaar wanneer je verlengt ++

Beveiligt één website.

Inclusief één DV SSL-certificaat

Automatische installatie en voortdurend onderhoud.

Compatibel met WordPress en webhosting op GoDaddy hostingplatforms (exclusief zelfbeheerde servers). Neem contact met ons op voor opties als je gebruikmaakt van non-GoDaddy hostingplatforms.

Voorwaarden zijn tot 5 jaar beschikbaar

Beheerde SAN SSL-service*

Inclusief één beheerde UCC/SAN DV SSL-certificaat.

Slechts

149,99 € /jr

Uitverkoop: bespaar 40%

249,99 € per jaar wanneer je verlengt ++

Beveiligt vijf websites. 

Inclusief één DV SSL-certificaat

Automatische installatie en voortdurend onderhoud.

Compatibel met WordPress en webhosting op GoDaddy hostingplatforms (exclusief zelfbeheerde servers). Neem contact met ons op voor opties als je gebruikmaakt van non-GoDaddy hostingplatforms.

Voorwaarden zijn tot 5 jaar beschikbaar

Beheerde Wildcard SSL-service*

Inclusief één beheerde Wildcard DV SSL-certificaat.

Slechts

209,99 € /jr

Uitverkoop: bespaar 40%

349,99 € per jaar wanneer je verlengt ++

Beveiligt één website en tot 10 subdomeinen.

Inclusief één DV SSL-certificaat

Automatische installatie en voortdurend onderhoud.

Compatibel met WordPress en webhosting op GoDaddy hostingplatforms (exclusief zelfbeheerde servers). Neem contact met ons op voor opties als je gebruikmaakt van non-GoDaddy hostingplatforms.

Voorwaarden zijn tot 5 jaar beschikbaar

Waarom zou ik kiezen voor de beheerde SSL-service:

Profiteer van eenvoud zonder stress. We doen al het werk om ervoor te zorgen dat je website veilig en beschermd is. Geen uren met handmatige installaties, configuraties en probleemoplossing van je SSL, niet meer vergeten wanneer je SSL-certificaat verloopt (zelfbeheerde verlengingen kunnen lastig zijn). Nee, we staan voor je klaar: Onze beheerde SSL-service doet dat allemaal voor jou.
Ftr Bulletproof Security

Krijg waterdichte beveiliging.

Onze service zorgt ervoor dat je website geactiveerd wordt met 's werelds krachtigste versleuteling. Dit betekent dat je klanten zien dat je website gevalideerd is met een SSL-certificaat. Het toont aan dat je extra stappen hebt gezet om ervoor te zorgen dat de uitwisseling van gegevens veilig is.
Ftr Secure Padlock

Blijf altijd veilig.

Als je geen SSL-certificaat hebt, dan geven browsers en grote zoekmachines jouw site aan als “Niet veilig.” Dit betekent dat bezoekers naar je website een waarschuwing zien waardoor ze weer weggaan of worden afgeschrikt. Gelukkig stelt onze beheerde SSL-service het naar behoren in en voorkomt dit.
Long Term Sec 217

Langdurige beveiliging.

Onze Beheerde SSL-service geeft je langdurige bescherming. Wij doen al het werk om ervoor te zorgen dat je SSL-certificaat bijgewerkt en vernieuwd is zodat jij je kunt richten op belangrijke dingen zoals het runnen van je bedrijf en jij je nooit zorgen hoeft te maken over veiligheidslekken.

Onze beheerde SSL-service voorkomt de volgende veelvoorkomende fouten:

SSL-certificaat niet gevonden.

Als je SSL onjuist geïnstalleerd, kunnen je bezoekers een fout te zien krijgen met “certificaat niet gevonden”. Onze geautomatiseerde installatie voorkomt dat dit gebeurt.

HTTPS fout omleiden.

Een site die niet naar behoren is geconfigureerd voor SSL kan tot dit foutbericht leiden, wat verwarrend kan zijn voor bezoekers die je website proberen te vinden. Gelukkig voorkomt ons geautomatiseerde proces dat dit gebeurt.

SSL-certificaat-mismatch.

We zorgen ervoor dat je site naar behoren is gevalideerd voordat we de installatie van je SSL-certificaat afronden, waardoor deze fout niet op je website voorkomt.

Wat is beheerde SSL-service en waarom past dit bij jou?

Het is een aangeboden service die gepersonaliseerde zorg en aandacht betrekt, een hoogstaande service voor SSL-certificaten waar we je SSL-certificaat automatisch installeren, configureren en uitrollen, zodat jij dit niet hoeft te doen. Je krijgt dezelfde bescherming van wereldklasse als bij andere vertrouwde SSL-certificaten, maar zonder het gedoe van installeren en onderhoud.

Zo werkt het

We valideren en configureren je domein.
Aangeven dat jij de eigenaar bent van je website is de basis van SSL-bescherming. Wij valideren je domein en geven een SSL-certificaat uit om te garanderen dat je website alleen veilige verbindingen heeft.

We repareren fouten met gemengde inhoud om je veilig te houden.
We zorgen ervoor dat de SSL-certificaat die we uitrollen op al je webpagina‘s werkt, zodat alle fouten en waarschuwingen worden vermeden.

Wij installeren je SSL.
Ons automatische proces zorgt voor een perfecte, naadloze installatie. Je hoeft je niet te verdiepen in coderen of je af te vragen of je het wel goed geïnstalleerd hebt.

We bewaken je SSL.
Na de aanvankelijke installatie vernieuwt en werkt ons team je SSL bij om ervoor te zorgen dat je nooit zonder bescherming zit.

Samantha S.
GoDaddy-expert

We helpen je graag. Echt waar.

Weet je nog steeds niet zeker wat je nodig hebt? ‌‌Neem gewoon even telefonisch contact met ons op. We helpen je graag, zelfs als je geen klant van ons bent. We staan altijd voor je klaar. Bel ons wanneer je wilt. 078 48 20 46

Maak je driedubbele beveiliging volledig.

Mcxmo 61426 Covid Updates Managed Ssl Websitesecurity 02

Hacker- en malwarepreventie

Je hebt een hoop werk in je site gestoken. Voorkom dat je site gekaapt wordt, overhoopgehaald wordt of crasht door mensen met kwade bedoelingen.
Web Backup Yellow 217

Website back-up

Wees voorbereid op het onverwachte. Raak geen bestanden meer kwijt (zelfs niet wanneer je deze per ongeluk wist) met automatische back-ups en herstel met één muisklik.
Ssl Cert 217

Alle SSL-certificaten

Wij hebben een breed aanbod aan SSL-certificaten waaronder meerdere domeinen, wildcard, organisatievalidatie (OV) en uitgebreide validatie (EV) SSL-certificaten. Heb je tijd en de vaardigheden om zelf je eigen SSL te installeren en te onderhouden? Bekijk hier onze zelfbeheerde SSL‘s.

Veelgestelde vragen over Beheerde SSL-service.

Welk type SSL-certificaat krijg ik met beheerde SSL Service?

Wij bieden Domeinvalidatie (DV) SSL-certificaten aan bij onze beheerde SSL-service. Je kunt één certificaat voor een website, een certificaat voor meerdere domeinen (SAN SSL, beveiligd één primaire plus 4 aanvullende domeinen) of een Wildcardcertificaat (tot 10 subdomeinen voor één website).

Hoe weet ik wanneer mijn SSL klaar is?

Nadat we het SSL-certificaat hebben geïnstalleerd op je website en hebben gecontroleerd of alles goed werkt, ontvang je een e-mail van ons om je te laten weten dat alles goed is. Jij hoeft helemaal niets te doen.

Hoelang duurt het om het SSL-certificaat in te stellen?

We verwerken de meeste aanvragen binnen 48 uur. Maar het kan iets langer duren wanneer je meerdere domeinen of subdomeinen hebt.
++,* Disclaimers
Logo‘s en merken van externe partijen zijn geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.