Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Beheerde SSL-service*

Laat onze experts je SSL beheren.
Wij installeren, configureren en onderhouden je SSL-certificaat, waardoor jij tijd en moeite bespaart.
Bel 078 48 20 46 voor meerdere domeinen of wildcard-abonnementen en prijzen.
*Ondersteunt Webhosting van GoDaddy en WordPress-platformen

Beheerde SSL-service*

Laat onze experts je site beheren.
Wij installeren, configureren en onderhouden je SSL-certificaat, waardoor jij tijd en moeite bespaart.
Bel 078 48 20 46 voor meerdere domeinen of wildcard-abonnementen en prijzen.
*Ondersteunt Webhosting van GoDaddy en WordPress-platformen

Wat is beheerde SSL-service?


Het is een hoogstaande service voor SSL-certificaten die je certificaat automatisch installeert, configureert en implementeert. Je krijgt dezelfde bescherming van wereldklasse als bij andere vertrouwde SSL-certificaten, maar zonder het gedoe van installeren en onderhoud. Zo werkt het...

Wij valideren je domein.
Aangeven dat jij de eigenaar bent van je website is de basis van SSL-bescherming. Wij valideren je domein en geven een SSL-certificaat uit om te garanderen dat je website alleen veilige verbindingen heeft.
Wij installeren je SSL-certificaat.
Ons automatische proces zorgt voor een perfecte, naadloze installatie. Je hoeft je niet te verdiepen in code of je af te vragen of je het wel goed geïnstalleerd hebt.
Wij configureren je domein.
Zelfs een schone installatie kan problemen veroorzaken. Wij lossen alle mogelijke problemen op, zodat je bezoekers geen problemen tegenkomen.
Wij repareren fouten met gemengde inhoud.
Wij zorgen ervoor dat het SSL-certificaat op de juiste manier geïmplementeerd wordt op iedere webpagina, zodat er geen foutberichten en waarschuwingen verschijnen op je site.
Wij houden je veilig.
Wij werken je certificaat bij en vernieuwen het zodat je altijd beveiligd bent.

Waarom zou ik kiezen voor beheerde SSL-service?


Ftr Stressfree Simplicity

Eenvoud zonder stress

Je hoeft je geen zorgen te maken en helemaal niets te doen om ervoor te zorgen dat je site veilig en beveiligd is. SSL is vereist voor Chrome, de populairste browser ter wereld. Je hoeft geen uren te besteden aan het installeren, instellen en herstellen van een traditionele SSL. Onze beheerde SSL-service doet dat allemaal voor jou.
Ftr Bulletproof Security

Waterdichte beveiliging

Beheerde SSL-service biedt 's werelds krachtigste codering: SHA-2 en 2048-bit. Dit betekent dat je gegevens beschermd zijn tegen hackers, maar wat het echt betekent is dat klanten weten dat je het belangrijk vindt dat hun gegevens veilig zijn.
Ftr Secure Padlock

Het slotje zegt meer dan genoeg.

Dat betekent dat je site veilig is om te bezoeken en persoonlijke gegevens geen gevaar lopen. Maar wat nog beter is, is dat grote zoekmachines jouw site NIET markeren als “onveilig”, wat wel zou gebeuren als je geen SSL-certificaat hebt. Dit zorgt voor vertrouwen bij bezoekers en bestaande en potentiele klanten. Dit betekent ook dat bezoekers naar je website geen waarschuwingen zien waardoor ze weer weggaan.
Long Term Sec 217

Langdurige beveiliging

Onze Beheerde SSL-service geeft je langdurige bescherming. Wij doen al het werk om ervoor te zorgen dat je SSL-certificaat bijgewerkt en vernieuwd is zodat jij je kunt richten op belangrijke dingen zoals het runnen van je bedrijf en jij je nooit zorgen hoeft te maken over veiligheidslekken.

Samantha S.
GoDaddy-gids

Samantha S.
GoDaddy-gids

Samantha S.
GoDaddy Guide

We helpen je graag. Echt waar.
Weet je nog steeds niet zeker wat je nodig hebt? ‌‌Neem gewoon even telefonisch contact met ons op. We helpen je graag, zelfs als je geen klant van ons bent. We staan altijd voor je klaar. Bel ons wanneer je wilt. 078 48 20 46

Onze beheerde SSL-service voorkomt de volgende veelvoorkomende fouten:

SSL-certificaat niet gevonden

Als je SSL onjuist geïnstalleerd, kunnen je bezoekers een fout te zien krijgen met “certificaat niet gevonden”. Onze geautomatiseerde installatie voorkomt dat dit gebeurt.

SSL certificaat-mismatch

Wij zorgen ervoor dat je website gevalideerd is voordat we je SSL installeren, waardoor deze fout niet op jouw site voorkomt.

Downtime door HTTPS-omleiding

Een website die niet goed geconfigureerd is voor SSL kan leiden tot deze fout (en tot verwarde bezoekers die je site niet kunnen bereiken). Met ons geautomatiseerde proces zullen je bezoekers er nooit last van hebben.

Maak je driedubbele beveiliging volledig.

High Five Yellow 217
Hacker- en malwarepreventie
Je hebt een hoop werk in je site gestoken. Voorkom dat je site gekaapt wordt, overhoopgehaald wordt of crasht door mensen met kwade bedoelingen.
Web Backup Yellow 217
Website Backup
Wees voorbereid op het onverwachte. Raak geen bestanden meer kwijt (zelfs niet wanneer je het per ongeluk wist) met automatische back-ups en herstel met één muisklik.
Ssl Cert Yellow 217
Alle SSL-certificaten.
Wij hebben een breed aanbod aan SSL-certificaten waaronder meerdere domeinen, wildcard, organisatievalidatie (OV) en uitgebreide validatie (EV) SSL-certificaten. Heb je tijd en de vaardigheden om zelf je eigen SSL te installeren en te onderhouden? Bekijk hier onze zelfbeheerde SSL‘s.

Veelgestelde vragen over Beheerde SSL-service.

Welk type SSL-certificaat krijg ik met beheerde SSL Service?

Wij bieden Domeinvalidatie (DV) SSL-certificaten aan bij onze beheerde SSL-service. Je kunt een enkel certificaat kopen, een certificaat voor meerdere domeinen (SAN SSL, tot vijf domeinen) of een Wildcard-certificaat (tot 10 domeinen). We willen in de toekomst ook aanvullende certificaten voor meerdere domeinen en subdomeinen gaan ondersteunen, plus aanvullende certificaattypes. We houden je op de hoogte, dus blijf deze plek in de gaten houden.

Hoe weet ik wanneer mijn SSL klaar is?

We gebruiken een ticketsysteem om alle verzoeken te verwerken. Nadat we het SSL-certificaat hebben geïnstalleerd op je website en hebben gecontroleerd of alles goed werkt, ontvang je een e-mail van ons om je te laten weten dat alles goed is. Jij hoeft helemaal niets te doen.

Hoelang duurt het om het SSL-certificaat in te stellen?

We verwerken de meeste aanvragen binnen 48 uur. Maar het duurt iets langer wanneer je meerdere domeinen of subdomeinen hebt.

4,* Disclaimers
Logo‘s en merken van externe partijen zijn geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.