DV SSL-certificaat

Valideer je domein. Beveilig de gegevens van klanten.

Vanaf 55,99 € per jaar

69,99 € per jaar wanneer je verlengt4

DV SSL-certificaten: een betrouwbaar niveau domein-validatie.

Dat klopt, een website met een DV SSL-certificaat geeft aan dat het betrouwbaar is omdat het eigendom grondig is gecontroleerd en voor iedereen die je website bezoekt te zien is.

Met DV SSL-certificaten verbeter je je Google-zoekranking.

Je hebt geluk. Google herkent sites met SSL-certificaten en beloont ze met betere zoekresultaten dan andere sites die geen SSL-certificaat hebben. Dat is pas een win-winsituatie.

Vergroot het verkeer en je inkomsten.

Volgens een onderzoek van Certificate Authority (CA) Security Council gaat slechts 2% van de klanten verder na een “onbetrouwbare verbinding”. Een DV SSL-certificaat voorkomt dit soort beveiligingsfouten die klanten wegjagen.

Waarom GoDaddy?

Krijg binnen een paar minuten een nieuw certificaat.

We hebben het validatieproces zo makkelijk gemaakt. We kunnen je DV SSL-certificaat binnen een paar minuten uitgeven, letterlijk.

Wij zijn er voor je.

Ons toegewijde beveiligingsteam staat klaar om je vragen te beantwoorden of om je op weg te helpen, zodat je je kunt richten op het runnen van je bedrijf.

Bescherm al je websites.

DV SSL-certificaten zijn beschikbaar om meerdere domeinen en sites te beschermen. Dus, als je meer dan 1 hebt, bespaart dit je tijd en geld.

Je kunt nu eenvoudig kiezen welk SSL-certificaat het best bij jou past.

Je kunt nu eenvoudig kiezen welk SSL-certificaat het best bij jou past.

Domeinvalidatie (DV) SSL-certificaat

Organisatievalidatie (OV) SSL-certificaat

Extended Validation (EV) SSL-certificaat

Ideaal voor:
Persoonlijke websites
Organisaties en zakelijke websites
E-commercewebsites
Toont een vertrouwensindicator in adresbalk
Automatische validatie, uitgave binnen enkele minuten
Verbetert Google®-ranking
Betrouwbare SHA-2- en 2048-bits codering
Hangslot in adresbalk
Beschermt meerdere websites (multi-domein SAN SSL)
Beschermt alle subdomeinen (Wildcard SSL)
GoDaddy Trust-zegel

Wat houdt je site verder veilig?

Managed Ssl Green 2 217

Beheerde SSL-service

Precies wat het zegt: wij beheren het voor je.

Vanaf

7,09 € per maand

Web Backup Green 2 217

Website back-up

Houd een reservekopie van je website en gegevens achter de hand. Voor het geval dat.

Vanaf

1,99 € per maand

Web Secrity Green 2 217

Websitebeveiliging

Beveilig je website. Houd hackers op afstand.

Vanaf

5,16 € per maand

Veelgestelde vragen

Waarom veranderen de termijnen voor SSL?

Vanaf 1/09/2020 kunnen SSL-/TLS-certificaten niet meer worden uitgegeven voor een periode langer dan 13 maanden (397 dagen). Voor een SSL-certificaat dat na deze datum wordt gekocht, zal er een nieuwe looptijd gelden. Voor een SSL-certificaat dat vóór deze datum is gekocht, blijven de oude regels nog van toepassing. Raadpleeg voor meer informatie dit blogartikel dat meer details geeft over de termijnwijziging en de reactie van GoDaddy.

Wat is een domeinvalidatie (DV) SSL-certificaat?

Een Domeinvalidatie (DV) SSL-certificaat is de meest eenvoudige van de drie soorten SSL-certificaten. Organization Validated (OV) en Extended Validation (EV) certificaten vereisen meerdere validatiestappen, terwijl DV SSL-certificaten één stap nodig hebben. Plus, voordat we een DV-certificaat uitgeven, controleren we dat de domeinnaam van de aanvrager gevalideerd wordt door hen te laten bewijzen dat ze enige controle over een DNS-domein hebben. Hier zie je een voorbeeld: https://www.godaddy.com/help/verify-my-certificate-request-standard-assurance-23838

Is een DV SSL-certificaat de juiste keuze?

DV SSL-certificaten zijn erg nuttig voor diegenen die snel een certificaat op hun website willen hebben om zo vertrouwen op te bouwen en hun klanten willen laten weten dat hun gegevens zijn beschermd.

Wat is het voordeel van een DV SSL-certificaat?

Validatie gaat snel en eenvoudig met DV SSL-certificaten. Als je DNS-controle voor je domein kunt aantonen, krijg je binnen een paar minuten een volledig functioneel certificaat, en je hoeft geen extra controledocumenten te tonen.

Hoe ziet een DV SSL-certificaat er eigenlijk uit?

Elke website die beschermt wordt met een DV SSL-certificaat toont een klein hangslot en het voorvoegsel https in de browserbalk van je bezoeker. Hoewel het niet zo in het oog springend is als de groene balk van het EV-certificaat, wekt het wel vertrouwen bij diegenen die weten waar ze naar moeten zoeken, voordat ze online privégegevens delen. Deze zaken bevestigen dat ze op een gecodeerde site zijn aangekomen en dat hun data veilig is.

Wat zijn de verschillen tussen Organisatievalidatie (OV), Extended Validation (EV) en Domain Validation (DV) certificaten?

Domain Validation (DV)-certificaten zijn de eenvoudigste certificaten om te bemachtigen. Er is geen handmatige identiteitscontrole, slechts een geautomatiseerde verificatie die bevestigt dat de aanvrager de eigenaar is van het domein achter de website. Als je een persoonlijke website of blog hebt, dan past een DV SSL-certificaat perfect bij je. Organisatie validatie (OV)-certificaten tillen beveiliging naar een hoger niveau en vereisen menselijke verificatie van de identiteit van de organisatie. Hetzelfde geldt voor Extended Validation (EV)-certificaten, die niet alleen het eigenaarschap van het domein controleren, maar ook de identiteit van het bedrijf, de juridische status en het adres. Het controleproces voor de EV-certificaten is grondiger dan die van de andere certificaten, daarom bieden EV SSL-certificaten klanten die je website bezoeken nog meer zekerheid en vertrouwen.
Alle details

Waarom een SSL-certificaat van GoDaddy?

Wij bieden een volledig assortiment van certificaten die voldoen aan de richtlijnen van het CA/Browser Forum. Alle onze certificaten hebben:

  • SHA-2 hash-algoritme en 2048-bits codering
  • Uitstekende beveiligingssupport
  • Geld-teruggarantie van 30 dagen

4 Disclaimers

Logo‘s en merken van externe partijen zijn geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.