Producten
Ontdekken
Contact

Bel ons

24/7 support in het Engels
078 48 20 46

Globale contactenlijst
Telefoonnummers en openingstijden

Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Hulp nodig?

Help

Meldingen

 • Je hebt geen meldingen.
  Als die er zijn, zie je ze hier.

Aanmelden
Nu afrekenen

Code-ondertekeningscertificaten en certificaten voor stuurprogramma-ondertekening

Beveilig je code. Verdien hun vertrouwen.
Bel nu met 078 48 20 46 en bestel jouw exemplaar vandaag nog.
Code-ondertekeningscertificaten en certificaten voor stuurprogramma-ondertekening
Beveilig je code. Verdien hun vertrouwen.
Bel nu met 078 48 20 46 en bestel jouw exemplaar vandaag nog.

Onze code-ondertekeningscertificaten:

Verifiëren de bron en integriteit van je code.

Verwijderen 'Unidentified Publisher'-waarschuwingen.

Wekken het vertrouwen van je gebruikers doordat ze kunnen zien dat je code betrouwbaar is.

Voorzien softwareobjecten, apparaatstuurprogramma's, configuratiebestanden, macro's en meer van een digitale ondertekening.

Onze certificaten voor stuurprogramma-ondertekening:

Maak je software geschikt voor Windows®-besturingssystemen. Een certificaat voor stuurprogramma-ondertekening is nodig voor alle hardwarestuurprogramma's van Microsoft® op Windows Vista® en Windows 7.

Verifieer de bron en integriteit van de code van je hardwarestuurprogramma.

Verwijderen 'Unidentified Publisher'-waarschuwingen.

Wekken het vertrouwen van je gebruikers doordat ze kunnen zien dat je code betrouwbaar is.

Voorzien softwareobjecten, apparaatstuurprogramma's, configuratiebestanden, macro's en meer van een digitale ondertekening.

Gebruik onze code om jouw code te beschermen.


Je code is online niet veilig. Hij kan gehackt worden voordat hij bij de eindgebruiker terechtkomt, gestolen worden door een andere ontwikkelaar of nooit geïnstalleerd worden omdat je klanten de waarschuwing 'Unidentified Publisher' niet vertrouwen. Gelukkig maken de code-ondertekeningscertificaten en de certificaten voor stuurprogramma-ondertekening van GoDaddy het heel eenvoudig om je code — en je klanten — te beschermen tegen dit soort en andere problemen.

Beide certificaten:

Branchenorm.

Beveiligen je software met de brancheconforme codering die ook wordt gebruikt voor SSL-certificaten, zodat niemand je code kan wijzigen.

Verzegeling.

Werken als een digitale 'verzegeling' en laat je klanten zien dat er niet met je code is geknoeid.

Vertrouwde downloads.

Laat je eigen naam of de naam van je bedrijf zien, in plaats van 'Unidentified Publisher', tijdens de download en installatie, zodat je klanten kunnen zien dat je een legitieme ontwikkelaar bent.

Veelzijdige bestandstypen.

Werken met verschillende bestandsformaten en talen, zoals .EXE, .CAB, .DLL, .OCX, Java, HTML, ActiveX en zelfs Microsoft® Office-macro's en alle bestanden die digitale handtekeningen ondersteunen.

Time-stamps.

Neem time-stamps op, zodat je gebruikers weten dat je code geverifieerd is, zelfs als het certificaat verlopen is.


Stuurprogramma-ondertekening:

Microsoft-vereiste.

Is verplicht voor alle Microsoft®-hardwarestuurprogramma's op Windows Vista® en Windows 7

Bescherm en valideer.

Is speciaal ontworpen voor de bescherming en validatie van hardwarestuurprogramma's voor Microsoft-besturingssystemen, Windows Vista of nieuwer.

Extra beveiligingslaag.

Wordt geverifieerd door de certificaten van GoDaddy en Microsoft, voor extra beveiliging en zekerheid voor je klanten.
Je werkt te hard om je code niet te beveiligen.
Als zelfstandige ontwikkelaar of programmeur staat of valt je reputatie met de betrouwbaarheid van je code. Als je product gehackt, besmet of op een andere manier gewijzigd is, verlies je het vertrouwen van je klanten en krijg je vaak geen tweede kans. Je kunt jezelf, je klanten en je goede naam beschermen met de betrouwbare beveiliging van een code-ondertekeningscertificaat of een certificaat voor stuurprogramma-ondertekening.

Wat houdt je site verder veilig?


Web Backup Yellow 217
Website Backup


Houd een reservekopie van je website en gegevens achter de hand.
Voor onverwachte problemen.

Vanaf
1,99 € per maand

Web Secrity Yellow 217
Websitebeveiliging


Beveilig je website.
Houd hackers op afstand.

Vanaf
4,79 € per maand

Managed Ssl Yellow 217
SSL-certificaten


Zorg dat je dat groene hangslot krijgt en bescherm je bezoekers.

Vanaf
55,99 € per jaar

Veelgestelde vragen

 • Wat is een code-ondertekeningscertificaat?

  Er staat steeds meer actieve content op het internet. Eindgebruikers eisen daarom een manier om de legitimiteit van de content die ze downloaden te verifiëren.
    
  Een code-ondertekening is een digitale handtekening onder software en andere uitvoerbare bestanden en scripts. Code-ondertekeningen controleren de identiteit van softwareontwikkelaars en valideren dat er sinds de distributie niet geknoeid is met de software.
    
  Code-ondertekeningen veranderen de software niet. Het is gewoon een extra beveiliging voor je eindgebruikers.
    
  Als je software in een winkel koopt, kun je heel gemakkelijk zien wie de software heeft uitgegeven en of er met de verpakking geknoeid is. Als gevolg hiervan lopen eindgebruikers een bepaald risico als ze Java-applets, plug-ins, Microsoft, ActiveX-controls en andere uitvoerbare bestanden op het internet downloaden.
    
  Code-ondertekeningscertificaten zorgen dat je klanten net zo veel vertrouwen in je software krijgen als wanneer zij deze in een winkel zouden kopen.
    
  Verbeter je softwarebeveiliging met een digitale handtekening. Wek het vertrouwen van je gebruikers door het verifiëren van de bron en de integriteit van je code met een code-ondertekenend certificaat van GoDaddy.
    
  Ga voor meer informatie naar onze productondersteuningspagina voor code-ondertekenende certificaten.
 • Wie heeft een code-ondertekeningscertificaat nodig?

  Mensen zijn online voorzichtiger dan ooit. De meeste internetgebruikers downloaden software pas wanneer ze zeker weten dat de software legitiem is.

  Code-ondertekenende certificaten laten je klanten zien dat je te vertrouwen bent en geven je het bewijs om je code te valideren.   

  Softwareontwikkelaars kunnen gebruikmaken van code-ondertekenende certificaten om klanten nog meer zekerheid over wie de inhoud heeft geproduceerd te bieden en dat hier niet mee is geknoeid. Ondertekende code voorkomt ook dat onbekende derden de code veranderen voordat deze wordt gedistribueerd.  
    
  Contentpublishers kunnen softwarecomponenten, macro's, firmwareafbeeldingen, virusupdates, configuratiebestanden en andere soorten content van een digitale ondertekening voorzien voor een veilige aflevering via internet of andere mechanismen.
    
  Code-ondertekening is vooral belangrijk wanneer de bron van een bepaald stukje code niet duidelijk is, bijvoorbeeld Active X-besturingselementen, Java-applets en andere actieve webscriptingcodes.  
    
  De meeste internetgebruikers weten welke risico's er verbonden zijn aan het downloaden van content. Het is belangrijk dat je eindgebruikers de code die je op het internet publiceert kunnen vertrouwen. Code-ondertekenende certificaten bevestigen de veiligheid van software en stellen je klanten gerust.  
    
  Voor meer informatie raadpleeg je onze Veelgestelde vragen over code-ondertekening.

 • Hoe werkt code-ondertekening?

  Nieuwe besturingssystemen en internetbrowsers hebben vaak hoge beveiligingsniveaus waar ondertekende content voor nodig is. Internet Explorer gebruikt bijvoorbeeld Authenticode-technologie om de publisher van ondertekende software te identificeren en om te verifiëren dat er niet met de software geknoeid is.
    
  Wanneer een bestand voorzien van code-ondertekening vanaf een website wordt gedownload, wordt het certificaat uit het bestand gehaald. De browser vergelijkt deze informatie met een interne lijst van certificeringsinstanties en verifieert vervolgens de handtekening in het certificaat.
    
  Als er geknoeid wordt met de ondertekende software, gaat de digitale handtekening stuk en krijgen je klanten een bericht waarin staat dat de code gewijzigd is en niet meer betrouwbaar is.
    
  Voor meer informatie raadpleeg je Je code-ondertekenend certificaat gebruiken.
 • Hoe weten mensen of zij mijn ondertekening kunnen vertrouwen?

  Als iemand probeert om niet-ondertekende code te downloaden of uit te voeren, probeert hun browser de beveiliging van de gedownloade content te valideren. Ze krijgen een waarschuwing te zien, of de content van de webpagina laadt niet, afhankelijk van de beveiligingsinstellingen van hun browser. Deze waarschuwingen zijn verwarrend en maken de gebruiker wantrouwig.
    
  Digitale ondertekeningscode voorkomt onnodige waarschuwingsvensters wanneer eindgebruikers proberen de ondertekende toepassing en het uitvoerbare bestand te starten.
 • Wat moet ik doen nadat ik een code-ondertekenend certificaat heb gekocht?

  Nadat je een code-ondertekenend certificaat hebt gekocht, moet je een certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) indienen vanaf de computer waarmee de code wordt ondertekend. Afhankelijk van hoe je het certificaat gebruikt, kun je de CSR automatisch aanmaken of kun je de CSR genereren met een tool, bijv. OpenSSL.
    
  Nadat je aanvraag is ingediend, verifiëren we de bedrijfsinformatie die je hebt opgegeven. De Registration Authority (RA) kan, indien nodig, contact met je opnemen voor aanvullende informatie. Je kunt de validatieprocedure volgen via je account.
    
  Zodra het code-ondertekenend certificaat verstrekt is, sturen we je een e-mail met een link waarmee je het certificaat en eventuele andere tijdelijke certificaten kunt downloaden en installeren.
    
  Met Authenticode kun je je handtekeningblokkering zelfs voorzien van een time-stamp, zodat de validiteit van je certificaat op het moment dat de code werd ondertekend wordt weergegeven.
    
  Voor meer informatie raadpleeg je Een code-ondertekenend certificaat aanvragen.
4 Productdisclaimers en juridisch beleid
Logo‘s en merken van externe partijen zijn geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.