Kies de webbeveiliging die bij je past

Zo bescherm je jezelf en je klanten.

Meer informatie

Kies de webbeveiliging die bij je past

Zo bescherm je jezelf en je klanten.

Meer informatie

Kies de webbeveiliging die bij je past

Zo bescherm je jezelf en je klanten.

Meer informatie

Wat is webbeveiliging?

De uitdrukking ‘webbeveiliging’ omvat veel, van virusbescherming tot datacodering en meer. Om te bepalen wat je nodig hebt, en zodat je niet urenlang verspilt op Google en Wikipedia, hebben we deze nuttige gids voor je samengesteld om je op weg te helpen. En mocht je nog meer gedetailleerde informatie over iets nodig hebben, klik dan gewoon naar onze individuele productpagina’s.

Beveilig de persoonlijke gegevens van je klanten.
Als je website om gevoelige informatie van je klanten vraagt, zoals gebruikersnamen, wachtwoorden, creditcardnummers, etc., dan hang je reputatie af van het beschermen ervan. SSL-certificaten gebruiken geavanceerde versleuteling om te voorkomen dat hackers data kunnen zien die naar of van je site gaat.
Verschillende SSL-certificaten dekken verschillende wensen.
Verdien onmiddellijk het vertrouwen van je bezoekers.
Wanneer klanten zich veilig voelen, zijn ze meer geneigd te winkelen. Daarom hebben onze SSL-certificaten het McAfee SECURE zegel. Met dit symbool op al je pagina’s zien bezoekers dat je site door een van de meest betrouwbare namen op het gebied van online beveiliging wordt gescand en opgeschoond.
Houd virussen en malware weg van je site.
Net als bij pc’s zijn websites kwetsbaar voor virussen en malware. Gelukkig kun je je website goed beschermen. Onze SiteLock-pakketten scannen dagelijks je site en verwijderen automatisch virussen, gehackte bestanden en andere gevaarlijke of kwaadaardige content.
Verzeker je er van dat je klanten je code vertrouwen.
Als je een ontwikkelaar bent, is een van de grootste uitdagingen het vertrouwen winnen van nieuwe of potentiële klanten. Een code of Certificaat voor stuurprogramma-ondertekening beveiligt je code en verwijdert ‘Niet-geïdentificeerde publisher’-waarschuwingen die nieuwe klanten kunnen wegjagen. Het laat ze zien dat je een legitieme webontwikkelaar bent en dat je code veilig en beveiligd is.