Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Websitebeveiliging

Zorg dat je veilig bent.
Blijf veilig.

Alle beveiliging die je nodig hebt.

Websitebeveiliging


Wees veilig. Blijf veilig.

Alle beveiliging die je nodig hebt.

SSL-certificaten                 
Beheerde SSL's                 
Websitebeveiliging                 
Website back-up                 

Ill Ssl Cert
SSL-certificaten


Zorg dat je dat groene hangslot krijgt en bescherm je bezoekers.

Vanaf
55,99 € per jaar

Ill Web Backup
Website Backup


Houd een reservekopie van je website en gegevens achter de hand. Voor onverwachte problemen.

Vanaf
1,99 € per maand

Ill Web Security
Websitebeveiliging


Vergrendel je website. Houd hackers op afstand.

Vanaf
5,19 € per maand

Eenvoudige bescherming en
betaalbare tools.


Het is nogal wild, dat internet. En je website is uiteraard ook daarmee verbonden. En dat is goed! Het kan ook niet zo veilig zijn. Niet-beveiligde websites sturen en ontvangen ongecodeerde data die bekeken, gewijzigd of gestolen kan worden.

SSL-certificaten.

Wanneer mensen op een niet-beveiligde website komen, laten hun browsers dat weten met: Deze verbinding is niet veilig. Het ziet er slecht uit. Het is niet goed voor het vertrouwen. Dat spreekt voor zich. Die websites zijn zeer waarschijnlijk niet veilig. Ze hebben geen SSL-certificaat.

Met een SSL-certificaat krijgen vertrouwde sites een beveiligd hangslot in de adresbalk. Dat hangslotsymbool laat bezoekers weten dat je zorg draagt voor hun gegevens. Jij ziet er veilig uit, en dat maakt het internet ook veiliger.

Naast het beveiligde hangslot verzekert een SSL-certificaat dat alle gegevens die van en naar je site gaan en komen, gecodeerd zijn zodat deze niet kunnen worden aangepast of misbruikt. Maar er is meer dan één manier om websites overhoop te maken.

Websitebeveiliging en back-ups

Gelukkig kunnen hacks, onverwachte downtime en nog erger voorkomen worden. Websitebeveiliging scant je site op kwaadaardige activiteiten en laat je weten wanneer iets (of iemand) met je spullen rommelt.

Als er iets gebeurt, ruimt Websitebeveiliging Expres de geïnfecteerde site zo snel mogelijk op. Het is slim om van een beveiligde website dagelijks een kopie te maken. Met automatische website back-up, stel je het in en laat je het zijn werk doen, in de wetenschap dat er een beveiligde versie is die altijd tot je beschikking staat. Het is een vangnet.

Dat is precies wat beveiliging voor je website is, een vangnet, een verzekeringspolis en investering. Investeer in je bedrijf, merk, storefront en sociale verzamelplek met de volledige bescherming van websitebeveiligingstools. Het is de makkelijkste manier om veilig te worden en zijn.

Online beveiliging is een enorme uitdaging
voor kleine ondernemers.
Online Security Challenge

Websitebeveiliging wordt vaak niet als belangrijk gezien, als het al wordt erkend. Helaas betekent dat dat vele kleine bedrijfssites heel makkelijk doelwit worden. Maar er is goed nieuws. Het is niet langer een complex, tijdrovende of dure aangelegenheid.

GoDaddy Websitebeveiligingsproducten bieden een eenvoudige, betaalbare manier om je activa te beschermen (dus je gegevens en gevoelige informatie van je bezoekers).