.org domeinnamen

Dit bekende en gerespecteerde domein straalt vertrouwen uit.

Nu beschikbaar! Vanaf

€ 18,99* € 7,99*/1e jaar

org-logo-02-v01

Vergroot het bewustzijn. Promoot je goede doel. Overtuig je publiek.

Met .org is je organisatie verbonden aan een gerenommeerde naam die staat voor vertrouwen en integriteit. Als een van de oorspronkelijke topleveldomeinen (TLD's) zijn de .org-domeinnamen de favoriete keuze geworden voor organisaties die het algemeen belang dienen. Tegenwoordig wordt .org gezien als een van de meest vertrouwde domeinen op internet.
Als je organisatie een niet-commerciële instelling, non-profitorganisatie, stichting, culturele instelling, religieuze organisatie, of een vergelijkbare organisatie is, dan verwachten mensen je te vinden in de .org-community. Commerciële instellingen kunnen er echter ook van profiteren, aangezien een .org-domein geloofwaardigheid biedt aan een liefdadigheidstak en tegelijkertijd je reputatie beschermt.

Wat kan een .org voor jou betekenen?

Kom over als betrouwbaar. .org geeft geloofwaardigheid. Het is het domein dat mensen meestal associëren met goede doelen en andere non-profitinstellingen.

Verstrek waardevolle, goedbedoelde informatie. .org-websites staan erom ​​bekend waardevolle, onbevooroordeelde informatie te bevatten.

Zamel meer geld in. Een site met de extensie .org wordt gezien als de ideale manier om via internet geld in te zamelen.

Zorgt dat je je publiek bereikt: het merendeel van de internetgebruikers associeert .org met non-profitorganisaties en humanitaire doelen.

Gratis extra's!

Geparkeerde pagina
Totale controle
Statusmeldingen
Domeinen omleiden en maskeren
Registratiewijziging
Domeinvergrendeling
Snelstartgids
* Productdisclaimers en juridisch beleid.
Logo's en handelsmerken van derden zijn eigendom van de respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden.