.mom domeinnamen

.mom-domeinnamen: kort en bondig, en voor meerdere dingen inzetbaar.

Nu beschikbaar! Vanaf

€ 47,39*/jr

logo-MOM

Deze .mom doet niet de afwas.

Iedereen weet dat met moeders niet valt te spotten. Nu hebben moeders overal ter wereld een onlineplek waar ze hun kennis en wijsheid kunnen delen. Een .mom-domein is een prachtige URL voor mamablogs, prikborden over het ouderschap en voor de vele bedrijven die moeders wereldwijd voorzien van producten en services.

  • Mamablogs zijn een serieuze aangelegenheid. Wat begon als een manier voor moeders om met elkaar in contact te komen, is uitgegroeid tot iets groots. MomBloggersClub.com heeft zichzelf uitgeroepen tot het grootste bloggernetwerk ter wereld en heeft 22 000 leden. Alleen al in Noord-Amerika wordt het aantal mamablogs geschat op zo'n 3 900 000. Een handjevol hiervan brengt jaarlijks vanwege advertenties en sponsors een bedrag op dat in de zes cijfers loopt.

    .mom biedt niet alleen de perfecte URL's voor bloggers, maar ook voor de vele leveranciers die trainingen en workshops bieden aan al deze bloggende moeders.

  • Voor elke denkbare subgroep met moeders bestaat er wel een prikbord: van thuiswerkende moeders tot religieuze moeders en vrouwen die voor het eerst moeder zijn geworden. Volgens fans zijn prikborden voor moeders ideaal voor antwoorden op vragen die je specifiek aan andere ouders wilt stellen. Daarnaast zijn ze de uitgelezen plek voor tips, aanbevelingen voor speelgoed en advies over de ontwikkelingscurve van je kind. Het maakt niet uit welk soort prikbord je wilt starten, .mom vormt voor jou de ideale URL.

Een domeinnaam voor de meest harde werkers op aarde.

Ongeveer de helft van alle moeders in ontwikkelde landen werkt buitenshuis, waarbij de Scandinavische landen bovendien bekend staan om hun uitstekende kinderzorg en betaald ouderschapsverlof. In China werken zo'n 320 miljoen moeders, waaronder 72% Chinese vrouwen tussen de 25 en 34 met kinderen jonger dan 6 jaar. In Amerika zijn moeders momenteel de belangrijkste kostwinner in 40% van de gezinnen met kinderen.

Natuurlijk werken niet al deze moeders voor iemand anders.

Diegenen die thuis blijven bij hun kinderen (omdat het niet anders kan of omdat ze dat graag willen) hebben creatieve manieren gevonden om geld te verdienen. Dit nieuwe type ondernemers houdt zich bezig met een keur aan activiteiten: van het opstellen van belastingaangiftes tot het maken van theedoeken met monogrammen. Dit doen moeders gewoon aan de keukentafel of vanuit de logeerkamer. Waarom? Omdat een bedrijf runnen vanuit huis hun de flexibiliteit geeft een eigen inkomen te verdienen en tegelijkertijd hun kinderen groot te brengen.

Andere moeders beginnen een eigen bedrijfje omdat ze het geld hard nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat hun kind een medische aandoening heeft en er speciale producten of diensten nodig zijn die anders niet beschikbaar zijn. Door dit gat te vullen krijgen moeders niet alleen een flexibele baan, maar doen ze ook iets waarbij ze zich goed voelen.

Of je nu taarten bakt voor een koffietentje om de hoek of crèches in je woonplaats beoordeelt, registreer .mom voor je URL zodat bezoekers van je site meteen zien wie de touwtjes in handen heeft. Het is ook de ideale keuze voor ontwikkelaars die apps voor moeders maken en promoten.

* Productdisclaimers en juridisch beleid.
Logo's en handelsmerken van derden zijn eigendom van de respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden.