Producten
Ontdekken
Contact

Bel ons

24/7 support in het Engels
078 48 20 46

Globale contactenlijst
Telefoonnummers en openingstijden

Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Hulp nodig?

Help

Meldingen

  • Je hebt geen meldingen.
    Als die er zijn, zie je ze hier.

Aanmelden
Nu afrekenen

.design domeinnamen

Laat je .design het woord voeren.

Nu beschikbaar! Vanaf

59,01 €* 8,42 €*/1e jaar

dotDesign_CMYK

Liefde op het eerste gezicht met een .design domein.

Goed ontwerp spreekt tot de verbeelding: Het glooiende exterieur van een sportwagen. De elegante eenvoud van het nieuwste mobiele apparaat. Met één blik weten we het al: we willen het. Nu is er een domeinnaam speciaal voor de ontwerpers die onze wereld wat functioneler en aantrekkelijker maken - .design. Personen en organisaties een .design domein kunnen gebruiken, zijn:

  • Grafisch ontwerpers
  • Webontwikkelaars en ontwerpers
  • Interieurontwerpers
  • Ingenieursbureaus
  • Freelance en onafhankelijke ontwerpers
  • Professionals in landschapsontwerp, UX-ontwerp, mode-ontwikkelaars en iedereen die maar met ontwerpen te maken heeft!

Misschien ontwerp jij de kleren en schoenen in onze kledingkasten. Of ontwerp je wellicht mobiele apps waarmee wij gemakkelijk onze elektriciteitsrekening vanaf de smartphone kunnen betalen. Wat je ook doet, waarom laat je je vaardigheden niet zien met een .design domeinnaam? Een blik op je webadres en de rest van de wereld weet precies waarom jij elke ochtend je bed uit komt.

Claim je eigen plek in de .design beweging.

De toepassingen voor ontwerp breiden zowat dagelijks uit. Het .design domein vertegenwoordigt niet slechts één creatief beroep. Het brengt een diverse groep mensen samen voor wie ontwerpen een manier van leven is. Sieraad kunstenaars en webgoeroes profiteren net zoveel van die positieve eerste indruk met dit domein op hun visitekaartjes en e-mailadressen.

Laat geen twijfel bestaan over je ontwerpvaardigheden.

Maakt design al onderdeel uit van je bedrijfsnaam? Registreer een .design domeinnaam om je webadres korter te maken en om duidelijk te laten zien wie je bent en wat je doet. En nu je toch bezig bent, schaf ook een op maat gemaakt e-mailadres aan om je visitekaartjes en merk nog mooier te maken.

Waarom is dit zo belangrijk? Laten we eerlijk zijn. Mensen willen niet uitvogelen wat je nu eigenlijk doet. Wanneer je .design registreert, laat het je -potentiële- klanten direct weten dat als zij iemand met een ontwerpvisie willen, dit de juiste plek is.

Koop .design en trek meer aandacht naar je digitale portfolio.

Met .design domeinnamen, worden webadressen direct herkend. Het is de juiste beslissing voor ontwerpers die portfolio-websites starten om zo hun vaardigheden te laten zien. Je hebt hard gewerkt aan al dat moois en je wilt het nu tentoonstellen. Voeg gewoon je naam toe en voilà! Je hebt een uniek webadres.
* Productdisclaimers en juridisch beleid.
Logo's en handelsmerken van derden zijn eigendom van de respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden.