.com domeinnamen

's Werelds populairste domein

Nu beschikbaar! Vanaf

€ 15,99* € 0,99*/1e jr
Als je voor 2 jaar of langer registreert. Extra jaren € 15,99*

domain-com-logo-03-v01

Er zijn al miljoenen .com-domeinnamen gekocht. Heb jij er al een?

.com een van de allereerste topleveldomeinen (TLD), werd geïntroduceerd in januari 1985 en is sindsdien uitgegroeid tot de populairste TLD ter wereld. Er zijn nu tientallen andere TLD's beschikbaar, maar hoeveel nieuwe extensies er ook worden toegevoegd, iedereen is het erover eens dat .com nog steeds de “Rodeo Drive of the Web.” (CNNMoney.com) Heb jij die van jou al?

Wat kan een .com nog meer voor je doen?

  • Zegt dat je betrouwbaar bent in de online wereld. .com is dé domeinnaam voor iedereen die voor zichzelf een belangrijke positie op het web wil verwerven.
  • Geven je gemoedsrust. Met meer dan 51 miljoen geregistreerde domeinnamen is GoDaddy® verreweg de grootste op het gebied van domeinnaamregistratie. Achter elke GoDaddy .com staat de kracht van Nummer 1.
  • Word door iedereen gekocht. Hoewel .com oorspronkelijk was bedoeld voor commerciële instellingen, gelden er geen beperkingen voor wie zo’n domein kan registreren.

Bescherm je merk met meerdere versies.

  • Registreer foutieve spellingen van je naam om te voorkomen dat anderen jouw verkeer naar hun site omleiden. Je kunt dan de bezoekers van deze domeinen naar je primaire .com-site doorsturen. Klik hier voor meer informatie.
  • Registreer domeinnamen die uit zoekwoorden bestaan die mensen kunnen gebruiken wanneer ze naar jouw product zoeken. Als je bijvoorbeeld dossiermappen verkoop, zou je manilafolders.com en filesupplies.com kunnen registreren (sorry, deze zijn helaas al vergeven).

Gratis extra's!

Geparkeerde pagina
Volledige DNS-controle
Statusmeldingen
Domeinen omleiden en maskeren
Registratie wijzigen
Domeinvergrendeling
Snelstartgids
*,∞ Productdisclaimers en juridisch beleid
Logo's en handelsmerken van derden zijn eigendom van de respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden.