,

Reseller-programma

Jouw bedrijf,
onze producten.

Alles wat je nodig hebt om domeinen, hosting, e-mail, webbouwer en meer te verkopen; gewoon vanaf je eigen website.

Verkoop onze producten met jouw merk.

Vragen? Op zoek naar een API-optie?
Neem contact op met onze reseller experts op 078 48 03 59.

Het is jouw bedrijf. Laat het bloeien. 

Je bedrijf is niet zomaar een GoDaddy-kloon, dus waarom zou het er zo moeten uit zien?
Je kunt nu een unieke ervaring voor je klanten creëren en ze de tools geven die ze nodig hebben om succesvol te zijn.

feature-localize-reseller-lp-non-en-talk-about-money

Laten we het eens over geld hebben. Veel geld.


Andere reseller-programma's hebben het over commissies, maar dat van ons steekt boven de rest uit. Zo stel je je eigen marges in. Inderdaad, jij kiest hoeveel geld je op elk product wilt verdienen. En dat voelt best goed, toch?

feature-localize-reseller-lp-non-en-upselling-made-easy

Verkoop wordt extra gemakkelijk.


Wil je je klanten iets groters en beters verkopen? Wij helpen daarbij en genereren zo meer inkomen voor je bedrijf. Het is alsof je een fantastische verkoper in je team hebt, die voor niets werkt.

feature-localize-reseller-lp-non-en-access-customer-accounts

Krijg toegang tot je klantaccounts en beheer deze.


Wanneer een nieuwe klant op jouw reseller-storefront een account aanmaakt, krijg jij automatisch toegang, plus de mogelijkheid om namens je klanten producten te kopen en te beheren. Wij bieden je stilletjes te tools en technologie, terwijl jij je reputatie en vertrouwen opbouwt bij je klanten.

feature-localize-reseller-lp-non-en-offer-great-promotions

Bied interessante promoties en ontvang uitgebreide rapporten.


Geef klanten een brede selectie aan diensten en prijzen, en wissel je productpromoties af. Kies uit talrijke promoties en beslis zelf hoe lang deze duren. Wij leveren je robuuste en gedetailleerde rapporten waardoor je je diensten nog beter kunt afstemmen en meer kunt verkopen.

Het is alsof we onzichtbaar zijn.

Alle reseller-pakketten hebben kant-en-klare en aanpasbaar eCommerce-webwinkels met jouw naam. Je krijgt zelfs je naam op vrijwel alle producten. Je klanten weten niet eens dat wij er ook bij betrokken zijn.

feature-localize-reseller-lp-non-en-build-your-store-wp

Bouw je winkel met de kracht van WordPress.


Als je site WordPress gebruikt, of je wilt overschakelen naar 's werelds populairste CMS, dan kun je rechtstreeks toegang hebben tot onze WordPress API's. Of kies voor onze nieuwe WordPress-plug-in. Het heeft niet alleen de functie GoDaddy domeinen zoeken, maar biedt je ook de mogelijkheid om producten aan winkelwagens toe te voegen. Het beste van twee werelden, in één handig pakket.

feature-localize-reseller-lp-standard-hardly

Gewoon? Niet echt.


Maak gebruik van onze standaard storefront om ons sjabloon aan uw bedrijf aan te passen. Het is niet alleen eenvoudig in gebruik, het is ook perfect om jezelf in de schijnwerpers te zetten.

Verdien online geld met een breed scala aan geweldige producten.

Jouw vragen, onze antwoorden.

Wat krijg ik nog meer met een reseller-pakket?

Je reseller-pakket bevat de volgende extra‘s:

  • Gratis GoDaddy-software voor je bedrijf, zoals e-mailmarketing.

Wat moet ik doen als ik ontevreden ben over het reseller-programma?

Wij hebben een geld-teruggarantie als je niet tevreden bent over het reseller-programma.

Wie bepaalt de prijs in mijn reseller-winkel?

Jij! Jij bepaalt zelf de prijzen voor je producten en services, regelt aanbiedingen en promoties en kunt sommige klanten zelfs speciale kortingen aanbieden. We bieden je ook de mogelijkheid om de prijzen van al je producten in één keer te bepalen.

Hoe is de uitbetaling van commissie bij jullie geregeld?

Je kunt je commissie op veel verschillende manieren ontvangen (PayPal, EFT, cheque, GoDaddy GoodAsGold). We keren doorgaans de commissie van een maand uit aan het eind van de volgende maand. Als je bijvoorbeeld gedurende de maand januari commissie hebt verdiend op je reseller-hostingverkopen, dan betalen wij je eind februari.

Wat houdt dat in, een eigen merkgebruik reseller?

Wanneer je eigen merkgebruik reseller-producten of -diensten verkoopt, wordt de naam van het bedrijf dat die producten of diensten levert, vervangen met jouw bedrijfsnaam. Of je nu een eigen merkgebruik e-mail-reseller wilt worden, of een eigen merkgebruik hosting-reseller of beide, de enige naam die je klanten zien is die van jou.

Kan ik mijn webwinkel aanpassen?

Ja. Met onze Storefrontdesigner zorg je dat je webwinkel je persoonlijke merk vertegenwoordigt. Wij geven je volledige controle over de domeinnaam, het logo, het kleurenschema, de lay-out van je website en nog veel meer. Je kunt altijd wijzigingen aanbrengen terwijl je bedrijf groeit. Of, voor de resellers die WordPress al kennen, raden we aan om een geheel aangepaste site te gebruiken met GoDaddy's WordPress plug-in. Lees er hier meer over.

Wie zorgt voor de klantenondersteuning voor mijn klanten?

We hebben een speciaal team dat je klanten kan ondersteunen, telefonisch of per e-mail. Ons bekroonde team kan jouw merk vertegenwoordig en staat garant voor een klantenservice zoals je die nog nooit hebt meegemaakt. Ze kunnen ook namens jou producten verkopen.

Wat als ik hulp nodig heb?

We zijn er om je te helpen. Ons bekroonde supportteam helpt je met de eerste stappen, met technische problemen en geeft je zelfs handige tips om een reseller te worden. Het zit allemaal bij je pakket inbegrepen.

Zijn er andere manieren om met GoDaddy samen te werken?

Als je graag royale commissies wilt verdienen via referral-verkopen van je websitebezoekers en e-mailontvangers, bekijk dan eens ons Partnerprogramma. Of, als je al je websites van je klanten met één dashboard wilt beheren met behulp van een reeks geïntegreerde tools, bekijk dan ons GoDaddy Pro-programma.

Wat is het verschil tussen GoDaddy Pro en Reseller?

Met het reseller-programma van GoDaddy bepaal je zelf je prijzen en verkoop je GoDaddy-producten onder je eigen merk. Bij GoDaddy Pro krijgen ontwikkelaars en ontwerpers gratis tools om hun klanten en sites te beheren.