Promocodes en coupons

Je hebt net de kortingsjackpot gewonnen.

Gefeliciteerd! Je zoektocht naar de beste deals voor onze topproducten heeft resultaat opgeleverd.


deals-icon
Op zoek naar de beste deals? Je hebt ze gevonden.

Er zijn ontelbare couponsites die zeggen dat ze de beste deals hebben, maar als je promocodes voor onze heftigste kortingen wilt -codes die echt werken- dan ben je hier aan ‘t juiste adres. Dus laten we het eens over die kortingen hebben...

 

.com domeinen

4,99 € .com domein

Wat kunnen we nog meer zeggen? ‘s Werelds populairste domeinnaam wordt nu nog populairder met schitterende aanbiedingen zoals deze. Wanneer je je bedenkt dat de standaardprijs voor een .com 18,99 €*/jr is, weet je dat deze kleine promocode je heel wat kan besparen. Ben je klaar voor deze deal? Gebruik gewoon de promocode bij de kassa.


*Slechts één per klant. **Plus ICANN-kosten van 0,14 € per jaar.
 
 

Webhosting

Hosting voor 1,00 €/mnd

Je site is zo goed als je hosting. Waarom? Omdat zelfs wanneer je een geweldige website hebt, niemand je kan vinden of zien wanneer je website offline is. Onze webhosting garandeert niet alleen 99,9% uptime, het heeft ook toonaangevende laadtijden en professionele support en beveiliging. Schaf het voor slechts 1,00 €/maand aan wanneer je je aanmeldt voor een jaar met deze promocode.


ALLEEN voor 12 maanden.
 
 

Beheerde WordPress

1,00 €/mnd voor WordPress

Als je site met WordPress is gebouwd, dan wil je een hostingpakket dat ontworpen is om het soepel te laten draaien. Wij introduceren daarom Beheerde WordPress hosting. Naast supersnelle laadtijden en buitengewone support, hebben we taken als dagelijkse back-ups en software-updates geautomatiseerd. En voor slechts 1,00 € per maand wanneer je je aanmeldt voor een jaar, is dit een geweldige aanbieding! Gebruik gewoon de promocode.


ALLEEN voor 12 maanden.
 
 

Alle nieuwe producten

30% korting op je hele bestelling.

Dit is jouw kans om een hoop te besparen op je favoriete producten. Met deze coupon krijg je 30% korting op onze bestverkochte producten. Verzamel die domeinen maar. Pak vijf jaar webhosting. Bescherm je site en je bezoekers met Websitebeveiliging. Vul je winkelwagen en krijg het voor 30% minder wanneer je de promocode bij de kassa gebruikt.


*Alleen voor nieuwe items, geen speciale aanbiedingen. Kan niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen of kortingen.