Hostingtools die voor jou werken.

Vragen? Met met onze professionele hostingsupport 078 48 20 46

Veelgestelde vragen

 • Voor wie is het Pro-programma?

  GoDaddy Pro is voor alle webontwerpers en ontwikkelaars die, voornamelijk WordPress-sites, voor anderen bouwen en beheren. Het automatiseert routine onderhoudstaken, consolideert cliënt managementtools in één dashboard, en geeft biedt je 30% korting op alle nieuwe GoDaddy producten, plus 5% winkeltegoed op elke nieuwe aankoop. Het is bovendien 100% gratis.
 • Wat is het verschil tussen GoDaddy Pro en GoDaddy’s Reseller-programma?

  Reseller is alsof je een bedrijf in een doos hebt; iedereen kan domeinen, hosting en andere GoDaddy producten verkopen, zonder veel tijd of geld vooraf te investeren. Het is een geheel apart programma met een storefront, producten met witte labels en de vrijheid om je eigen prijzen te bepalen. Reseller-pakketten zijn onderhevig aan maandelijkse kosten.

  Pro is een gratis programma, ontworpen voor het ondersteunen van webontwerpers en -ontwikkelaars die GoDaddy producten gebruiken om websites voor hun klanten te bouwen en te onderhouden. Omdat het wordt geleverd met ManageWP, is het Pro-programma vooral voor WordPress-ontwikkelaars geschikt.

 • Kan ik mij aanmelden voor het Pro-programma en ook een GoDaddy affiliate worden?

  Maar natuurlijk. Maar als je je aanmeldt voor beide programma’s, kunnen we je niet de voordelen voor die beide programma’s aanbieden; je moet kiezen. Met GoDaddy Pro komen alle aankopen automatisch in aanmerking voor kortingen en beloningen.
 • Is GoDaddy Pro in mijn land beschikbaar?

  We ondersteunen pro’s ook graag in de volgende landen/regio’s:

  Argentinië
  Australië
  Brazilië
  Canada (Frans en Engels)
  Chili
  Colombia
  Groot-Brittannië
  Hongkong
  India (Hindi, Tamil, Marathi en Engels)
  Ierland
  Maleisië
  Mexico
  Nieuw-Zeeland
  Pakistan
  Peru
  Filipijnen
  Singapore
  Zuid-Afrika
  Spanje
  Venezuela

  LET OP: ManageWP, een app die is inbegrepen bij GoDaddy Pro, is op dit moment alleen in het Engels beschikbaar. Support is mogelijk niet altijd beschikbaar in elk land.

 • Hoe krijg ik mijn kortingen?

  Je verdient 5 tot 10%1 in punten voor winkeltegoeden op alle nieuwe aankopen op GoDaddy.com. Je kunt deze inwisselen om nieuwe GoDaddy producten te kopen of om deze te verlengen. Het aantal tegoeden wordt weergegeven in de Pro Rewards app, waar je ze kunt omzetten in winkeltegoed. Je kunt je punten niet omzetten in contant geld.
 • Wat is het verschil tussen Pro en Pro Plus?

  Alle pro-leden krijgen 30% korting op alle nieuwe producten, plus:

  • 5% winkeltegoed op elke nieuwe GoDaddy aankoop
  • Standaard support

  Pro’s die per jaar € 471 of meer uitgeven, krijgen 30% korting op alle nieuwe producten, plus:

  • 10% winkeltegoed bij elke nieuwe GoDaddy aankoop
  • Geavanceerde support
  • Een zakelijke vermelding in Pro Connect, onze wereldwijde directory van webontwikkelaars en ontwerpers

  Beide programma’s zijn gratis.

 • Wat is het verschil tussen Pro ManageWP en Pro Clients?

  ManageWP vereenvoudigt WordPress-onderhoud, waardoor je in één keer een bulk update kunt uitvoeren op al je WordPress sites, zelfs voor die sites die niet door GoDaddy worden gehost. Met Pro Clients heb je al je klantaccounts, en al hun GoDaddy producten, binnen handbereik. Het stroomlijnt accounttoegang en het volgen van aankopen en klantkosten. Het draait dus allemaal om tijdbesparing.
 • Zijn er andere beloningen naast het 5-10% winkeltegoed?

  Naast punten bieden we ook 30% korting op de vermelde prijs (niet de winkelprijs), coupons en exclusieve promoties op hosting voor onze pro’s.