Inclusief bij alle pakketten:

Aangepaste overzichten laten zien welke e-mails worden geopend, op welke worden geklikt en welke worden gedeeld.
NIEUW - Knoppen om op te klikken voor een betere respons.
Een e-mailbewerkingstool met klikken en slepen om snel e-mails op te stellen.
De allerbeste authenticatietools om je abonnees te beschermen tegen spam.
Een galerij met hoogwaardige afbeeldingen waarmee je je e-mailberichten er professioneel laat uitzien.
Breid je mailinglijst uit.

Voeg een aanmeldformulier aan de website toe om de e-mailadressen van bezoekers te vergaren. Iedereen die zich aanmeldt, ontvangt automatisch je volgende e-mail.

Wil je binnen het uur een betere website? GoDaddy E-mailmarketing is ook beschikbaar met bepaalde Webbouwer-pakketten.

Houd je statistieken bij.
Zie hoe je e-mails het doen, hoeveel er zijn geopend, welke de meeste klikken genereren en nog veel meer, zodat je weet wat werkt en je volgende e-mail nog meer bereikt dan de vorige.

De beste manier om je publiek erbij te betrekken.

Prachtige eenvoud - elke keer.

Onze HTML e-mail creator gebruikt thema's en sjablonen, maar ook eenvoudige tekst- en foto-modules, zodat je full-color e-mails kunt maken.

 • Kies een sjabloon of maak er zelf een.
 • Voer je tekst in.
 • Voeg je eigen foto's toe of die uit onze bibliotheek.

Elke e-mail die je stuurt ziet er geweldig uit, op welke e-mailservice of welk apparaat dan ook: laptop, tablet of smartphone.

Blijf verbonden met je klanten
Maak contact met je klanten met moderne en elegante e-mails die de persoonlijkheid van je bedrijf weerspiegelen. Maak je lijst aan de hand van CSV-bestanden, of door gewoon de adressen te kopiëren. Wij doen de rest.

"Het is waar, e-mailmarketing is de effectiefste digitale tool voor klantbehoud in de VS."

HubSpot, januari 2015

Het is alsof je een assistent hebt.

GoDaddy E-mailmarketing doet zelfs die routineklusjes voor je, zodat je meer tijd voor je bedrijf hebt.

Gebruik bestaande content
Zet je blogberichten automatisch om in nieuwsbrieven en e-mail deze naar ze via de door jou gespecificeerde lijst.
Vier speciale gebeurtenissen
Verstuur welkom e-mails naar nieuwe aanmeldingen, wens klanten een prettige verjaardag en stuur coupons naar je beste klanten.
Beheer onderhoud
Behandel routine e-mails zoals het opnieuw instellen van wachtwoorden, account activeringen en aankooporders.

Samantha S.
GoDaddy-gids

Samantha S.
GoDaddy-gids

Samantha S.
GoDaddy Guide

We helpen je graag. Echt waar.
Weet je nog steeds niet zeker wat je nodig hebt? ‌‌Neem gewoon even telefonisch contact met ons op. We helpen je graag, zelfs als je geen klant van ons bent. We staan altijd voor je klaar. Bel ons wanneer je wilt. 078 48 20 46

Veelgestelde vragen over E-mailmarketing

 • Wat kan e-mailmarketing betekenen voor mijn bedrijf?

  Promotionele e-mails zijn een van de effectiefste manieren voor een bedrijf om in contact te komen met klanten. Onderzoek heeft uitgewezen dat een bericht vijf keer sneller wordt gezien in de e-mail dan op sociale media zoals Facebook of Twitter. Daarom gebruiken musici e-mailmarketingsoftware om hun optredens aan hun fans bekend te maken. Non-profits gebruiken de software voor donaties en fotografen voor het promoten van hun diensten. Het werkt nu eenmaal.
 • Wat is HTML e-mail?

  HTML verwijst naar de programmeercode voor die vette, kleurrijke e-mailberichten die je in je inbox krijgt. Het is duidelijk dat HTML e-mails veel effectiever zijn dan e-mails met alleen maar platte tekst. Maar maak je geen zorgen - je hoeft helemaal niets van coderen te kennen om onze software voor e-mailcampagnes te kunnen gebruiken. Je hoeft alleen maar te klikken en te slepen.
 • Maar wat als ik hulp nodig heb?

  GoDaddy heeft een supportteam dat voor je klaar staat. Heb je een vraag om 1 uur ’s nachts? Geen probleem - wij zijn er. Bel 078 48 20 46 wanneer je wilt.
 • Hoe weet ik of mijn e-mailmarketingcampagnes werken?

  GoDaddy E-mail marketing biedt uitstekende statistieken zodat je kunt zien hoeveel mensen je e-mail openen, er op handelen en deze delen. Geen mysterie of giswerk. Je kunt zelfs verschillende e-mails met elkaar vergelijken om te zien welke e-mails de beste respons krijgen. Wanneer je eenmaal weet wat jouw klanten aanspreekt, kun je je e-mails aanpassen voor nog betere resultaten.
 • Wat is belangrijk in e-mailmarketingsoftware?

  1. De mogelijkheid om frisse, professionele e-mails op te stellen die er goed uit zien - vooral op mobiele apparaten.
  2. Buitengewone levering, zodat je e-mails niet in de map ongewenste berichten komt. Dat komt neer op de relaties die jouw provider heeft met Internet Service Providers (ISP's) en de kwaliteit van hun authenticatietools.
  3. Eenvoudig te begrijpen statistieken, zodat je weet hoe je e-mails worden ontvangen, hoeveel er worden geopend, op hoeveel er wordt geklikt en wat klanten graag lezen.
 • Wat heb ik nodig om dit programma te kunnen gebruiken?

  • IE 9 of nieuwer (PC)
  • Firefox 3 of nieuwer
  • Safari 3 of nieuwer
  • Chrome

  Je hoeft nooit iets te downloaden of te installeren.

 • Heb ik speciale vaardigheden nodig om het te kunnen gebruiken?

  Nee. Onze e-mailmarketingservice zorgt dat alle overbodige zaken en technische dingen voor je uit de weg zijn. Alles is echt heel eenvoudig, van de klikken-en-slepeninterface, tot het beheren van je contactenlijsten. Zelfs mensen met de meest elementaire computerkennis kunnen meesterstukjes maken voor hun e-mailmarketing.
 • Ik heb geen contactenlijst. Hoe moet ik beginnen?

  Geen probleem. We laten je zien hoe je een aanmeldformulier aan je website of Facebook-pagina toevoegt, zodat je e-mailadressen kunt gaan verzamelen. Je kunt ook je contactpersonen van Outlook of Gmail naar je e-mailmarketingsoftware importeren. Elke e-mail die je verstuurt heeft een link om af te melden, zodat je niet op de zwarte lijst voor ongewenste e-mails terecht komt.
 • Wat als mijn contactenlijst te groot wordt voor mijn pakket?

  Wanneer je eenmaal een GoDaddy E-mailmarketingpakket hebt gekocht, vergroot je gewoon het aantal contactpersonen dat je nodig hebt van je GoDaddy-account. Het is goedkoop en je hoeft je pakket niet te upgraden.
 • Zijn er beperkingen op het soort content dat ik kan sturen, of hoe ik mijn contactenlijst uitbreid?

  Ja, lees onze Servicevoorwaarden hier.