Contact

Bel ons

24/7 support in het Engels
078 48 20 46

Globale contactenlijst
Telefoonnummers en openingstijden

Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Hulp nodig?

Help
Aanmelden
Nu afrekenen

Digitale marketingsuite

Marketingtools om je klanten op de hoogte te houden.
Alles wat je nodig hebt om overal te kunnen zijn.

Digitale marketingsuite

Marketingtools om je klanten op de hoogte te houden.

Eric Wolf
Detroit Guitar

DETROITGUITAR.COM

Bereik klanten op alle belangrijke plekken.

Waar je klanten ook zijn, met Digitale marketingsuite heb je de tools in handen om te zorgen dat je klanten in verbinding met en betrokken blijven bij je bedrijf.

Mcxmo 61354 Dm Blue200 04 Manage It Manage It Small


Zet je bedrijf op de kaart.

We hebben het eenvoudig gemaakt om bedrijfsvermeldingen te maken en beheren op Google Maps, zodat je je klanten meer persoonlijke aandacht kunt geven.

Mcxmo 61354 Dm Blue200 Be Mobile Godaddy 2019 Illustration Be Mobile Small


Geef je bedrijf een sociaal leven.

Enkelen Instagram. Anderen Facebook. Als bedrijf kun je echter geen favoriet hebben. Daarom hebben we het eenvoudig gemaakt om beide media vanaf één dashboard te beheren.

Mcxmo 61354 Dm Blue200 Email Marketing 02


Breng het bericht over.

Betrek je klanten en houd ze op de hoogte over hoe ze met je bedrijf in contact kunnen blijven door middel van e-mailmarketingcampagnes.

Alles wat je nodig hebt om overal te kunnen zijn.
Digitale marketingsuite heeft alles wat je bedrijf nodig heeft om klanten op de hoogte en betrokken te houden: van e-mailcampagnes tot bedrijfsvermeldingen.
Maak contact met je klanten via e-mailmarketing.
E-mailmarketingcampagnes maken en versturen is een van de krachtigste manieren om je klanten op de hoogte te houden over alles wat er gebeurt met je bedrijf. Onze e-mailmarketingservice biedt nuttige statistieken om je te laten zien hoeveel mensen je e-mails openen, lezen en delen. Je kunt zelfs je e-mails naast elkaar zetten en vergelijken om te zien welke de beste reacties oplevert. Dit helpt je om toekomstige e-mails goed over te laten komen op je publiek.
Een vijfsterrenreputatie opbouwen en behouden.
Klantwaarderingen en -beoordelingen betekenen alles voor een nieuw bedrijf, maar elke reactie controleren en erop reageren is al een volledige baan. Met Digitale marketingsuite kun je je vermeldingen van Facebook en Google allemaal op één plek maken en verbinden. En als er een nieuwe beoordeling wordt ingediend, krijg je niet alleen een melding maar je kunt de beoordeling meteen vanaf je dashboard lezen en erop reageren, zodat je je uitstekende reputatie kunt behouden zonder tussen sites te hoeven navigeren.
Beheer alles op één centrale plek.
Met Digitale marketingsuite vind je alles wat je nodig hebt op één plek. Optimaliseer je site voor Google, publiceer je meest recente aanbieding op Facebook of Instagram en beantwoord klantenbeoordelingen. Je kan zelfs marketing-e-mails creëren en versturen, zonder zelfs maar je account te verlaten. En als je nog maar net bent begonnen, kan de Digitale marketingsuite zelfs een Facebook-pagina of Google-bedrijfsvermelding voor je aanmaken.

Heb je niet gevonden wat je zocht? Wij regelen het.

Mcxmo 61354 Dm Blue200 Cursor Ride Cursor Ride Small
Digitale marketingsuite

Zet je bedrijf online in de markt als een pro.

Gebruik het web om meer verkeer naar je voordeur of je bestaande website te brengen.
Mcxmo 61354 Dm Blue200 04 Manage It Manage It Small
Websites + Marketing

Creëer je eigen site en breid dan je reputatie uit.

Profiteer van onze briljante, gebruiksvriendelijke websitebouwer + onze digitale marketingsuite.

Veelgestelde vragen over digitale marketing

 • Wat is Digitale marketing?

  Eenvoudig gezegd wordt met digitale marketing alle online marketing bedoeld. Dat is natuurlijk erg breed, maar het kan beperkt worden tot vijf hoofdgebieden: zoekmachineoptimalisatie (vooral bekend als SEO), Betaald zoeken, E-mailmarketing, Sociale mediamarketing en Bedrijfsvermelding, die we hieronder verder bespreken. Het belangrijkste om te weten over Digitale marketing is dat het geweldige resultaten kan opleveren voor een fractie van de prijs van traditionele marketing, mits het goed wordt uitgevoerd.

  Onze Digitale marketingsuite biedt je één plek om al deze gebieden te beheren, zodat je minder tijd hoeft te besteden aan het leren kennen van verschillende platformen en tussen sites te schakelen, en meer tijd aan het behalen van resultaten en je richten op klanten.
 • Wat is SEO?

  Zoals hierboven vermeld werd, staat SEO voor Search Engine Optimization (Zoekmachineoptimalisatie), wat precies dat is: het optimaliseren van je site voor zoekmachines zodat je de hoogst mogelijke rang kunt krijgen. Dit omvat alles: van technische elementen zoals kopteksttags en alt text tot het schrijven van goede inhoud die nuttig is voor je gebruikers. De meeste middelgrote tot grote bedrijven hebben mensen (of zelfs hele afdelingen) speciaal in dienst voor SEO. Kleinere bedrijven moeten echter op andere methoden vertrouwen om te kunnen concurreren.

  Onze Digitale marketingsuite bevat SEO-tools die iedereen kan gebruiken, zelfs als je totaal geen verstand hebt van websites. Je hoeft slechts een paar vragen over je bedrijf te beantwoorden en onze SEO-tools voeren achter de schermen technische veranderingen door. Ook krijg je tips over wat je kunt doen om je SEO te verbeteren door middel van je inhoud.
 • Wat is Betaald zoeken?

  Betaald zoeken is de keerzijde van SEO. SEO is gericht op ‘organische‘ zoekresultaten die worden gecreëerd vanwege de relevantie, structuur etc. van een site. Betaald zoeken zijn de advertenties die je boven, onder en rechts naast de organische zoekresultaten ziet. Net als SEO kan Betaald zoeken niet gemakkelijk in één zin worden uitgelegd. Om het handmatig te kunnen uitvoeren, is een goed begrip van effectieve trefwoorden, het competitieve landschap en ontelbare andere factoren nodig.
 • Wat is e-mailmarketing?

  E-mailmarketing is, zoals de naam al doet vermoeden, het marketen van je bedrijf door e-mails naar nieuwe en toekomstige klanten te sturen. Hoewel het algehele concept heel eenvoudig is, zijn er veel methodes, best practices en zelfs federale wetten gewijd aan marketing.

  Het deel e-mailmarketing van onze Digitale marketingsuites begeleidt je stap voor stap, van het opbouwen van je maillijst en het opstellen van een mooie e-mail tot het analyseren van de resultaten. Het zorgt er vooral voor dat alles wat je doet wettig is, zodat je niet wordt bestempeld als spammer.
 • Wat is Sociale mediamarketing?

  De kans is groot dat je al iets aan Sociale mediamarketing doet. Telkens als je iets over je bedrijf op sociale media zet, ben je deze aan het marketen. Het is erg eenvoudig, maar kost ook veel tijd. Van het ene platform naar het andere gaan zodat je overal verschijnt waar je moet zijn, is een volledige baan.

  Met Digitale marketingsuite kan dit probleem opgelost worden door je één dashboard aan te bieden waar je je Facebook- en Instagram-profielen kunt beheren en klantreacties en -beoordelingen op Google Bedrijfsvermelding te behandelen. Op hetzelfde dashboard staan zelfs je SEO-controls zodat je al je digitale marketing op één plek kunt beheren.
 • Wat zijn Bedrijfsvermeldingen?

  Bedrijfsvermeldingen zijn het deel van digitale marketing die vaak over het hoofd worden gezien. Deze verschijnen als klanten naar je zoeken op Google Maps of andere sites. Deze vermeldingen worden vaak automatisch gemaakt, wat betekent dat de informatie uit allerlei beschikbare records wordt gehaald. Het resultaat hiervan zijn vermeldingen die vaak informatie missen of onjuiste informatie bevatten, zoals een oud adres of telefoonnummer.

  Met onze Digitale marketingsuite houd jij in de hand welke informatie wordt weergegeven, zodat je er altijd zeker van kunt zijn dat deze informatie volledig en kloppend is. Of beter nog, je informatie wordt automatisch toegepast op meerdere sites wanneer je je Bedrijfsvermelding in Digitale marketingsuite aanmaakt of bijwerkt. Zo bespaar je veel tijd en je klanten vinden altijd de juiste informatie.