Over ons

GoDaddy Helpt je een succes te maken van je bedrijf. Je wist dat je het in je had en had al gezegd dat het je zou lukken.

Lees ons verhaal

Ons verhaal

Ons team

Wie we zijn en wat we doenGoDaddy is bijna net zo oud als het internet zelf en is opgericht om mensen een eenvoudige, betaalbare manier te geven om hun ideeën online te krijgen. Op dit moment hebben we wereldwijd meer dan 14 miljoen klanten, maar onze doelstelling is eigenlijk nauwelijks veranderd. We willen mensen helpen om eenvoudig een eigen bedrijfje te starten, stabiel te groeien en uiteindelijk een succesvolle onderneming te krijgen. We willen mensen dus helpen om er iets moois van te maken, zowel online als in het echte leven!

GoDaddy is…

De grootste
domeinnaamregisterhouder ter wereld

62

62 miljoen domeinen
onder beheer

14

14 miljoen
klanten

14

14 faciliteiten, inclusief: Arizona, Californië, Iowa, Washington, Azië, Europa, India enzovoort.

4.500

Meer dan 4.500medewerkers

Hoogwaardige klantenservice

Ruimte telt. Wij staan in contact met onze klanten en bouwen digitale meesterwerken in geavanceerde kantoren. Je vindt ons op de populairste techplekken: Silicon Valley, Cambridge, Seattle, Hyderabad, Belfast en Phoenix.

Ons team

Maak kennis met ons team

Laat je niet voor de gek houden door hun lieve glimlach; deze mensen staan op het punt om een technologische revolutie te ontketenen.
Ze willen de mensen aan de macht helpen en kleine bedrijven de mogelijkheid geven om de wereldwijde economie te bepalen.
Ontdek wie er achter dit ambitieuze plan zitten om de wereld te veranderen, stap voor stap, bedrijf voor bedrijf.

Leiderschap Raad van bestuur
 • Blake Irving
  Chief Executive
  Officer
 • Scott Wagner
  Chief Financial Officer & Chief Operating Officer
 • Barb Rechterman
  CMO & CCO
 • Arne Josefsberg
  EVP, Chief Infrastructure Officer en Chief Information Officer
 • Auguste Goldman
  Chief People Officer
 • James Carroll
  EVP van Global Platform Development
 • Nima Kelly
  Executive Vice President & General Counsel
 • Steven Aldrich
  Senior Vice President of Applications
 • Mike McLaughlin
  Senior Vice President & General Manager, Domains
 • Lauren Antonoff
  Senior Vice President, Presence and Commerce Group
 • Andrew Low Ah Kee
  EVP van International
 • Raghu Murthi
  Senior Vice President Hosting
 • Irana Wasti
  SVP en algemeen manager
 • Ray Winborne
  Chief Financial Officer
 • Bob Parsons
  Oprichter van GoDaddy
 • Blake Irving
  Chief Executive
  Officer
 • Greg Mondre
  Managing Partner & Managing Director, Silver Lake
 • Herald Chen
  Lid, private
  equity & mededirecteur van Technology, KKR
 • John Park
  Directeur, Private Equity
  KKR
 • Richard Herrick Kimball
  Founding General Partner TCV
 • Charles Robel
  Particuliere investeerder
 • Lee Wittlinger
  Director, Silver Lake
 • Betsy Rafael
  Voormalig Chief Accounting Officer bij Apple
 • Brian Sharples
  Co-founder, Chairman en Chief Executive Officer
 

Blake Irving

Chief Executive Officer
GoDaddy LLC

“We willen de globale economie verschuiven richting kleinere bedrijven door mensen te helpen snel een bedrijf te beginnen, en dit bedrijf te laten groeien en succesvol te maken.”

Als CEO en bestuursvoorzitter zet Blake zijn passie en visie — naast natuurlijk zijn technische kwaliteiten — in voor GoDaddy. Voordat hij in 2013 bij GoDaddy kwam, was Blake EVP en Chief Product Officer bij Yahoo!, waar hij het aantal maandelijkse gebruikers wist te verhogen tot bijna één miljard, hij 180 nieuwe Yahoo!- websites over de hele wereld lanceerde en producten uitrolde in 23 talen en naar 30 nieuwe markten.

Voordat hij bij Yahoo! in dienst kwam, werkte Blake 15 jaar lang bij Microsoft en maakte hij revolutionaire producten zoals NetMeeting en MSN Messenger en leverde hij zijn bijdrage aan het ongekende succes van Hotmail. Als Corporate Vice President van het Windows Live Platform hield Blake zich bezig met de online-ontwikkeling en online-activiteiten van het bedrijf, was hij verantwoordelijk voor een R&D-begroting van $1 miljard en had hij de leiding over de developmentteams in de VS, India, China en Europa.

Blake begon zijn carrière bij Xerox en Compaq een heeft gedoceerd aan de Pepperdine School of Business. Blake behaalde een M.B.A. aan Pepperdine University en een B.A. aan de staatsuniversiteit van San Diego. Blijf op de hoogte en volg Blake op www.BlakesBlog.com.

 

Scott Wagner

Chief Financial Officer & Chief Operating Officer

Als COO/CFO van GoDaddy is Scott verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, evenals de financiële rapportage, budgettering en prognoses.

Voordat Blake Irving in januari 2013 werd aangesteld als CEO, heeft Scott zich gedurende zes maanden als interim CEO van GoDaddy bezig gehouden met verschillende initiatieven voor strategische groei, inclusief de expansie van het bedrijf naar India.

Voordat hij bij GoDaddy kwam werken, zat Scott 13 jaar lang bij de Amerikaanse investeringsmaatschappij KKR, waar hij werkte als KKR Capstone Member en verantwoordelijk was voor het Portfolio Operations-team.

Scott heeft een B.A. van Yale University en een M.B.A. van Harvard University. Als Scott niet aan het werk is, geniet hij samen met zijn vrouw van hun drie kinderen in de leeftijd van vier tot zeven.

 

Barb Rechterman

CMO & CCO

Als Chief Marketing Officer en Chief Customer Officer houdt Barb toezicht op alle facetten van bedrijfsmarketing en strategische, allesomvattende klantrelaties. Barb creëert programma‘s en bevordert klantgerelateerde functies die met een eendrachtige visie consequente klantervaring en -waarde leveren. Dit alles met inbegrip van strategische planning en bedrijfsontwikkeling voor marketing, globale branding en productmanagement.

Zij werkt al meer dan twee decennia samen met GoDaddy-oprichter Bob Parsons, na bij Parsons Technology te hebben gewerkt als vice-president Application Development en als president tijden de overname van het bedrijf door Intuit, Inc.

Barb heeft een B.A. in Accounting van de University of Dubuque en is een geregistreerd accountant. Wanneer ze even niet kleine ondernemers en anderen helpt bij het maximaliseren van de kracht van internet, geniet Barb van haar Harley, samen met haar man en traint ze haar vier paarden in de dressuur.

 

Arne Josefsberg

EVP, Chief Infrastructure Officer en Chief Information Officer

Arne is verantwoordelijk voor de wereldwijde cloudinfrastructuur en informatiesystemen van GoDaddy. Hij koppelt de nieuwste technologische ontwikkelingen aan de cloud- en IT-strategie van GoDaddy.

Arne kwam in 2014 bij GoDaddy nadat hij bij ServiceNow had gewerkt als Chief Technology Officer. Daar heeft hij de uitbreiding van de cloudstrategie van het bedrijf in goede banen geleid.

Voor zijn tijd bij ServiceNow heeft Arne meer dan 25 jaar bij Microsoft gewerkt, op verschillende leidinggevende posities. Zijn functies daar waren onder andere algemeen manager bij het ontwikkelen en beheren van de wereldwijde cloudinfrastructuur van Microsoft en recenter algemeen manager bij Windows Azure.

Arne begon zijn loopbaan als technicus bij Bofors Aerotronics en Intel voordat hij overstapte naar Microsoft. Hij is enthousiast over het aandrijven van technologische vernieuwingen om GoDaddy’s meer dan 13 miljoen klanten met kleine bedrijven te helpen.

 

Auguste Goldman

Chief People Officer

Als hoofd van de People Operations Group bij GoDaddy is Auguste verantwoordelijk voor het opbouwen en ontwikkelen van het beste team van getalenteerde mensen wereldwijd. Door zijn voormalige rol als CIO bij GoDaddy, waarin hij leiding gaf aan technologieteams (waaronder Product Development, IT Operations, Information Security en R&D), heeft Auguste vaardigheden en een perspectief op het gebied van HR ontwikkeld die uniek zijn in de branche.

Voor 2010 was Auguste CEO van Integralis Managed Security Services in Stockholm, Zweden en CTO van Linde AG, wereldwijd het grootste bedrijf op de markt voor aardgas, gevestigd in München, Duitsland. Auguste heeft gestudeerd aan het Darthmouth College en spreekt Zweeds en een beetje Russisch.

 

James Carroll

EVP van Global Platform Development

Als hoofd Global Platform Development drijft James de architectuur en ontwikkeling voor alle globale zakelijke en productplatforms van GoDaddy, inclusief de systemen die wereldwijd onze globale marketing- en e-commercesystemen aandrijven.

Voordat James in 2013 bij GoDaddy kwam werken, was hij Senior Vice President bij Yahoo!, waar hij verantwoordelijk was voor de wereldwijde R&D-centers van het bedrijf in China, India en het Midden-Oosten. Hij was daarnaast verantwoordelijk voor de platforms van Yahoo! voor content, social media en lidmaatschap, plus de internationale levering van alle Yahoo! producten en services wereldwijd.

Voor Yahoo! was James 13 jaar als General Manager werkzaam bij Microsoft. Daar gaf hij leiding aan het MSN International Team en later aan de Windows en Windows Live International Teams.

 

Nima Kelly

Executive Vice President & General Counsel

Nima is algemeen raadslid bij GoDaddy en verantwoordelijk voor fusies, acquisities, governance, procesvoering met betrekking tot zakelijke kwesties, patenten en intellectueel eigendom, en voor transactieovereenkomsten met klanten en derden. &

Sinds Nima in 2002 begon bij GoDaddy, is ze projectmanager, Vice President van Wild West Domains (de resellerpartner van het bedrijf), Public Relations and Corporate Administration, en Deputy General Counsel geweest. Ze heeft zich ook ingezet voor het maatschappelijk verantwoord ondernemen door GoDaddy Cares op te zetten en is de organisator van de legendarische feesten binnen het bedrijf.

Voordat Nima bij GoDaddy kwam werken, was ze in dienst bij Business Edge Solutions en Beechwood Data Solutions. Daarnaast was ze als jurist werkzaam in New York City, gespecialiseerd in het arbeids- en werknemersrecht.

Nima heeft haar JD gehaald aan de University of Pennsylvania Law School en een BA, summa cum laude, aan het Gettysburg College waar ze werd uitgekozen als Phi Beta Kappa. Ze is helemaal gek op muziek, de Yankees en “laat alles liggen om in New York naar het Metropolitan Museum of Art te gaan.

 

Mike McLaughlin

Senior Vice President & General Manager, Domains

Mike heeft de leider over het domeinnamenteam en is verantwoordelijk voor de producten, de marketing, verkoop en support, zodat GoDaddy-klanten hun eigen online identiteiten kunnen creëren. Hij is een internetexecutive en ondernemenr gericht op klanten, met meer dan 15 jaar managementervaring, inclusief expertise op het gebied van ecommerce en online marktplaatsen.

Voordat Mike bij GoDaddy kwam, was hij Chief Operating Officer bij Glyde, een geavanceerde ecommerce marktplaats die ervoor zorgt dat consumenten eenvoudig en veilig producten, zoals videogames, mobiele telefoons en tablets, kunnen kopen en verkopen. Vóór Glyde was Mike algemeen manager van de passagiervoertuigenafdeling van Ebay Motors, waar hij strategische innovaties leidde en hij een cruciale rol speelde bij het schalen van het bedrijf. Mike heeft een MBA-graad van Northwestern University Kellogg School of Management en een Bachelor of Arts-graad in de economie van de University of Virginia, waar hij Phi Beta Kappa was.

Mike brengt graag tijd door in de natuur. Hij zeilt, rent in de heuvels van de Bay Area, skiet in Tahoe en speelt met zijn gezin op het strand.

 

Lauren Antonoff

Senior Vice President, Presence and Commerce Group

Lauren is de Senior Vice President van de Presence and Commerce Group bij GoDaddy. Zijn missie is om de globale economie radicaal om te zetten naar de kleine ondernemingen door mensen in staat te stellen hun eigen ondernemingen eenvoudig te kunnen starten, met vertrouwen deze te kunnen laten groeien en succesvol te zijn.

Voordat hij bij GoDaddy kwam, bracht Lauren 18 jaar door bij Microsoft, waar haar laatste functie Director of Program Management voor SharePoint was. Ze leidde daar de inspanningen om van SharePoint een tool te maken waarmee mensen hun werk konden doen. Haar leiderschap was cruciaal bij het bouwen van de meest succesvolle producten en ondernemingen van Microsoft en ze hielp bij het naar de cloud overbrengen van SharePoint.

Bij Microsoft richtte ze het Step Up Program op, ontworpen om het aantal vrouwen in hooggeplaatste managementfuncties te vergroten door vrouwen sterkere kandidaten te maken voor deze functies. Lauren studeerde Rethoric and Political Science aan de University of California in Berkeley.

 

Steven Aldrich

Senior Vice President, Applications

Het is Steven’s baan om GoDaddy’s droom de 14 miljoen klanten met kleine bedrijven van de onderneming complete, elegante technologische oplossingen te bieden, uiteen te zetten en te verwezenlijken. Hij geeft ook leiding aan de Online Bookkeeping- en WorkSpace-teams bij GoDaddy.

Steven neemt meer dan tien jaar ervaring mee van Intuit, waar hij verantwoordelijk was voor het bouwen van oplossingen waarmee kleine bedrijven het internet kunnen inzetten om hun bedrijf te laten groeien. Hij heeft ook ervaring als ondernemer, als de oprichter van een internetbedrijf in verzekeringsproducten. Steven heeft een M.B.A. van Stanford en een B.A. in natuurkunde van de University of North Carolina.

Als Steven niet aan het werk is, leeft hij zich uit als voorzitter van de raad van bestuur van de Bay Area Glass Institute, een non-profit glasstudio, en gaat hij graag met zijn vrouw Allison en hun zoon Jackson sporten of naar een museum.


 
 

Bob Parsons

Oprichter van
GoDaddy

Bob Parsons is een echte kettingondernemer. Hij verkocht zijn eerste bedrijf in 1994 aan Intuit, Inc. Drie jaar later startte Parsons Jomax Technologies, waarna hij de naam van het bedrijf in 1999 veranderde in GoDaddy. In 2000 werd GoDaddy een door ICANN geaccrediteerde registerhouder van domeinnamen.

Bob is een onderscheiden oorlogsveteraan die als Amerikaanse marinier in Vietnam heeft gediend. Bob heeft een BS in accountancy bij de University of Baltimore, waar hij in 2008 een eredoctoraat kreeg en in 2010 benoemd werd tot Distinguished Entrepeneur. In 2007 ontving hij ook de Arizona Business Leader of the Year-award en in 2011 kreeg hij de Celebrity Fight Night Muhammad Ali Entrepeneur Award. In 2013 kreeg Bob de Visionary Award voor zijn liefdadigheidsinitiatieven en zijn ondernemerschap die beide van groot belang zijn geweest voor de Amerikaanse regio Greater Phoenix.

In 2012 hebben Bob en zijn vrouw Renee The Bob & Renee Parsons Foundation opgericht, om geld in te zamelen voor non-profitorganisaties. Bob en Renee Parsons hebben in december 2013 in het openbaar de uitnodiging aanvaard om zich aan te sluiten bij The Giving Pledge, een initiatief van Bill en Melinda Gates en Warren Buffett. Hierdoor beloven ze dat ze tenminste hun halve vermogen – en waarschijnlijk nog veel meer – zullen weggeven aan goede doelen. In 2012 en 2013 hebben Bob en Renee meer dan € 31 miljoen dollar gedoneerd aan verschillende organisaties en instanties.

Bob is actief met sociale media bezig en gebruikt @DrBobParsons op Twitter.

 

Blake Irving

Chief Executive Officer
GoDaddy LLC

Als CEO overziet Blake de dagelijkse activiteiten van GoDaddy en bepaalt hij de strategische koers van het bedrijf. Hij is ook voorzitter van het bestuur.

Voordat Blake bij GoDaddy kwam, was hij Chief Product Officer bij Yahoo, waar hij een productvisie- en -strategie ontwikkelde die leidde tot een wereldwijde toename in het gebruik van Yahoo op computers en mobiele apparaten.

Daarvoor had Blake enkele Senior-functies bij Microsoft, na zijn carrière in 1981 bij Xerox te hebben gestart. Hij was betrokken bij veel producten en services die nu op internet vanzelfsprekend zijn, waaronder typografie, persoonlijke communicatie, abonneeservices en back-end onlinereclame.

Blake behaalde een B.A. in fijne kunsten aan de staatsuniversiteit van San Diego en een M.B.A op Pepperdine, waar hij daarna ook docent was. Blake houdt van golf, surfen, fietsen en reizen met zijn gezin.

Blijf op de hoogte en volg Blake op www.blakesblog.com of op Twitter op @Blakei

 

Richard Herrick Kimball

Founding General Partner
TCV

Rick Kimball is medeoprichter van Technology Crossover Ventures, een van de drie investeerders van GoDaddy.

Gedurende zijn 26 jaar als durfkapitaalverstrekker en technologie-investeerder is Rick betrokken geweest bij talloze succesvolle ondernemingen, waaronder Expedia.com, Fandango, Zillow.com en Allbusiness.com.

Voor TCV was Rick Managing Director bij Montgomery Securities, waar hij zich meer dan tien jaar richtte op telecommunicatie en datacommunicatie, in de rol van zowel venture capitalist als senior equity research analyst.

Rick heeft een A.B. in geschiedenis van Dartmouth College en een M.B.A. van de University of Chicago. Hij is momenteel lid van de Board of Directors van KGB.com, Liquidnet, Techwell en Trading Screen. Hij maakt ook deel uit van Dartmouth's President's Leadership Council, het Trustees' Investment Committee en het Dartmouth College Fund Committee.

 

Herald Chen

Lid, private
equity & mededirecteur van Technology, KKR

Herald Chen is lid van het Technology Industry Team binnen de Private Equity-groep bij KKR, een grote investeerder van GoDaddy.

Herald werkte al eerder voor KKR van 1995 tot 1997 en kwam in 2007 opnieuw in dienst bij het bedrijf. Hij is rechtstreeks betrokken geweest bij de investeringen van KKR in Visma, Kodak, Sun Microsystems en Kindercare Learning Centers.

Voordat Herald bij KKR ging werken, was hij Managing Director bij Fox Paine & Company, Chief Executive Officer van ACMI Corporation en Chief Financial Officer en medeoprichter van Jamcracker, Inc. Hij heeft ook voor Goldman, Sachs & Co gewerkt.

Herald heeft een B.S. en een B.S.E. van de University of Pennsylvania en een M.B.A. van de Stanford University Graduate School of Business. Hij is lid van de raad van bestuur van Visma.

 

Greg Mondre

Managing Partner & Managing Director
Silver Lake

Greg Mondre is Managing Partner en Managing Director van Silver Lake, één van de drie investeringsbedrijven van GoDaddy.

Sinds zijn indiensttreding bij River Lake in 1999 heeft Greg veel werk verricht op het gebied van private equity investing, met name in de technologische branche en bedrijfstakken die draaien op technologie. Voordat hij bij Silver Lake kwam, was hij directeur bij Texas Pacific Group, waar hij zich bezighield met verschillende private equity-investeringen, waaronder in technologische ondernemingen. Aan het begin van zijn carrière werkte Greg als investeringsbankier in de Communications, Media and Entertainment Group van Goldman, Sachs & Co.

Greg studeerde af aan The Wharton School van de universiteit van Pennsylvania met een B.S. in economie. Momenteel is hij directeur van Avaya, Inc.; IPC Systems, Inc.; Sabre Holdings, Vantage Data Centers en zit hij in de Operating Committee van SunGard Capital Corp.

 

Charles Robel

Particuliere investeerder

Charles Robel is een gepensioneerde manager en privé-investeerder die in Sillicon Valley heeft gewerkt. Hij was 26 jaar lang werkzaam bij PricewaterhouseCoopers, waar hij van 1985 tot midden jaren '90 als partner verantwoordelijk was voor de Sillicon Valley Software Services Group. Hierna had hij de leiding over de Technical Mergers and Acquisitions Group totdat hij in 2000 met pensioen ging.

Van 2000 tot en met 2005 was Charles algemeen partner bij Hummer Winblad Venture Partners, een vooraanstaand verstrekker van durfkapitaal voor de software-industrie. Hij is op dit moment leidinggevend directeur van Informatica Corp. en hij is ook een directeur van DemandTec, Inc.

Charles heeft een B.S. in accounting, behaald aan de Arizona State University. Hij is bestuurslid van verschillende privébedrijven en was voorheen lid van de raad van bestuur van Adaptec, Inc., Borland Software Corporation en McAfee, Inc.

 

John Park

Directeur, Private Equity
KKR

John Park voegde zich in 2013 bij KKR en is lid van het Technology brancheteam. Naast GoDaddy is hij ook bestuurslid van SunGard Data Systems, Mitchell International en Internet Brands. Hij is ook betrokken bij de investering door KKR bij Ping Identity. Voordat zijn aanstelling bij KKR was dhr. Park in dienst bij Apax Partners, waar hij zich richtte op investeringen en technologie, en waar hij betrokken was bij de transacties aangaande Epicor Software Corporation, Activant Solutions, Paradigm Geophysical en Sophos. Daarvoor was dhr. Park een lid van de fusies- en overnamespraktijk bij Morgan Stanley. De heer Park heeft een A.B. cum laude diploma economie van Princeton University en een MBA van de Harvard Business School.

 

Lee Wittlinger

Director, Silver Lake

Lee Wittlinger kwam in 2007 bij Silver Lake werken en is nu directeur. Hiervoor werkte hij als investeringsbankier binnen de Technology, Media en Telecom Group van Goldman, Sachs & Co., waar hij zich bezighield met fusies en acquisities, en financiële transacties binnen de technologische sector.

Op dit moment is hij bestuursvoorzitter van GoDaddy en Vantage Data Centers. Lee Wittlinger is summa cum laude afgestudeerd aan de Wharton School van de University of Pennsylvania, waar hij een BS in economie behaalde in de richtingen Finance en Accounting.

 

Betsy Rafael

Voormalig Chief Accounting Officer bij Apple

Betsy Rafael heeft meer dan 30 jaar ervaring met de financiële processen binnen de IT en kwam in maart 2014 in het bestuur van GoDaddy. Betsy was sinds 2007 werkzaam als Vice President en Corporate Controller bij Apple en werd in januari 2008 benoemd tot Principal Accounting Officer totdat ze in oktober 2012 met pensioen ging.

Van april 2002 tot september 2006 was ze Vice President, Corporate Controller en Principal Accounting Officer van Cisco Systems, en Vice President, Corporate Finance voor Cisco Systems van september 2006 tot augustus 2007. Gedurende haar financiële en operationele carrière heeft Betsy voor verschillende bedrijven gewerkt, waaronder Ernst & Young, Sun, SGI, Escalate en Aspect Communications.

Betsy studeerde magna cum laude af aan de universiteit van Santa Clara met een B.S.C. in Accounting en werd in oktober 2012 benoemd tot lid van het bestuur van beheer van Santa Clara. Zij is ook lid de raad van bestuur van Echelon en Autodesk, Inc.

 

Brian Sharples

Co-founder, Chairman en Chief Executive Officer

Sharples was in februari 2005 samen met Carl Shepherd de mede-oprichter van HomeAway. Hij bracht ruim $400 miljoen op in privéfondsen voor de aankoop van de toonaangevende websites voor vakantiewoningen. Sindsdien heeft Sharples HomeAway verder uitgebreid naar een uitgebreid wereldnetwerk, ondersteund door een sterk technologisch platform.

Sharples was president en chief executive officer van IntelliQuest Information Group, een leverancier van marketinggegevens en onderzoek voor technologiebedrijven behorende tot de Fortune 500. Hij voltooide ook twee succesvolle beursintroducties en de daaropvolgende verkoop van IntelliQuest aan de WPP Group.

Dhr. Sharples is een expert op het gebied van merkbrandingstrategie voor technologie en was consulent voor grote merken zoals Apple, Microsoft en Dell. Hij zit momenteel in de raden van bestuur voor RetailMeNot (NASDAQ: SALE), Fexy Media en Twyla. Hij is een investeringsadviseur voor de risicodragende kapitaalfondsonderneming Institutional Venture Partners, en de private equity firma Tritium Partners. Dhr. Sharples is ook een enthousiaste ondernemer en is op dit moment betrokken bij verschillende startende ondernemingen.

Hij heeft een bacherlorgraad in wiskunde en economie van Colby College en een master van de Stanford Graduate School of Business.

 

Andrew Low Ah Kee

EVP van International

Als hoofd van International focust Andrew op het aanwinnen van klanten en marktuitbreiding van GoDaddy buiten de VS.

Voordat Andrew in 2014 bij GoDaddy terecht kwam, fungeerde hij als directeur bij KKR, waar hij internationale marktervaring opdeed. Daarvoor maakte hij deel uit van The Boston Consulting Group en werkte hij in verschillende industrieën, waaronder consumentengoederen, industrie, telecom en geneesmiddelen/biotechnologie.

Andrew heeft een MBA van de Harvard Business School en een bachelordiploma in toegepaste wetenschappen van de Universiteit van Toronto.

 

Raghu Murthi

Senior Vice President Hosting

Als Senior Vice President Hosting bij GoDaddy, houdt Raghu toezicht op onze toonaangevende webhosting en webpro-services, en zorgt hij dat wij de beste in onze klasse zijn wat betreft prestatie en dienstverlening aan miljoenen webontwikkelaars, ontwerpers, ondernemers en innovators en helpen wij hun ideeën online tot leven te brengen. Raghu kwam na ruim 20 jaar in de technologische wereld en nadat hij een consultatiebureau had gerund, bij GoDaddy.

Bij Amazon stond hij aan het hoofd van de Kindle-groep met K-12 en universitaire teams die de digitale transformatie naar klaslokalen brachten, net als productontwikkeling en Windows-services. Bij Microsoft leidde hij de hardware- en systeemgroepen voor Xbox Kinect en zorgde hij voor end-to-end-ontwikkeling van de systeemhardware. Hij stond bij Intel aan het hoofd van teams die zicht richtten op server- en werkstation productmanagement, marketing- en marktontwikkeling.

Raghu is in biologie en scheikunde afgestudeerd aan de Madras Christian College, voordat hij zijn MBA behaalde aan de Golden Gate University. Hij woont met zijn gezin in het noordwesten van de Verenigde Staten, waar hij graag buiten actief is. Hij leest veel en is een enthousiaste fan van cricket.

 

Irana Wasti

SVP en algemeen manager

Als SVP en algemeen manager van de productiviteitsafdeling van GoDaddy, leidt Irana teams die kleine ondernemingen de tools en services verschaffen waarmee ze hun communicatie en hun bedrijfsvoering kunnen verbeteren.

Daarnaast richtte Irana GoDaddy Women in Technology (GDWiT) op, een netwerkorganisatie met als missie een professionele groei onder vrouwen bij GoDaddy te bewerkstelligen, maar ook om meer diversiteit in de technologische bedrijfstak te introduceren.

Voordat ze bij GoDaddy kwam, stond Irana aan het hoofd van productteams bij Intuit waar ze verantwoordelijk was voor de lancering van Quickbooks POS en mobiele betalingen, waardoor meer dan 100.000 verkopers ‘mobiel’ konden gaan. Irana’s carrière begon bij IBM, waar ze werkte bij engineering en productleiderschapsrollen, gericht op technologische oplossingen voor klanten van grote ondernemingen, wereldwijd.

Irana heeft een MBA van Harvard Business School en een BA in Computerwetenschappen van de University of California bij Berkeley. Samen met haar man hebben ze twee zeer actieve zonen en reizen ze graag om nieuwe culturen en gerechten te ontdekken.

 

Ray Winborne

Chief Financial Officer

Als CFO van GoDaddy beheert Ray de financiële functies van het bedrijf, inclusief de financiële planning en analyse, controllership, belastingen, vermogensbeheer, interne audits en investeerdersrelaties.

Ray heeft meer dan 20 jaar ervaring in het leiden van financiële teams bij wereldwijde ondernemingen met aanzienlijke bedrijfsvoering en complexiteit. Voordat hij in 2016 bij GoDaddy kwam, was Ray Chief Financial Officer bij First Data, een wereldwijde leider in commerce-technologie en oplossingen. Hij speelde een sleutelrol bij het bepalen van de koers van het bedrijf met betrekking tot prijsstellingen, wholesale channel engagement, uitgeven van kaarten en de behoefte aan transformationele verandering wat betreft het zakelijke segment kleine ondernemers. Ray was ook van cruciaal belang bij de versterking van de bedrijfsbalans en herfinancierde bijna $24 miljard aan schulden. Voordat hij bij First Data kwam, vervulde hij rollen in financiële topposities bij Delta Airlines en AT&T. Ray begon zijn professionele carrière bij PwC in Atlanta.

Hij behaalde een Bachelor of Science in Business Administration van Troy University. Wanneer hij niet op kantoor is, brengt Ray tijd door met zijn vrouw Stefanie en hun twee zonen, beiden Tiger-fans (Mizzou & Auburn) en houdt hij van skiën, golfen, varen en wandelen.

 • Onze klanten

  Candis Jones
  The Jones Market

  GoDaddy presenteert: het bouwen van een bedrijf, één kraaltje tegelijk!

  Toen Candis meer geld voor haar gezin moest gaan verdienen, besloot ze om van haar hobby haar carrière te maken. Vanuit huis maakte ze zelf, niet-giftige, trekbare, babyvriendelijke kettingen te maken. Omdat ze het helemaal zelf deed, had ze de kracht van een goede website nodig om haar producten te verkopen. Candis hielp de hulp in van GoDaddy voor het bouwen van haar website . Nu staat haar bedrijf online en groeit het.

  TheJonesMarket.com

 • Onze klanten

  Kathy Fang
  Fang Restaurant

  'Ik vind het geweldig om nieuwe gerechten te bedenken, wat ingrediënten te combineren en direct iets te maken.'

  Kathy Fang volgt geen recepten. Ze heeft haar eigen stijl en haar eigen definitie van succes. De belangrijkste motivatie voor Kathy en haar bedrijf is een glimlach van een klant en een 'mmmm' als ze haar nieuwste gerecht hebben geproefd.

  Als klanten Fang Restaurant niet online kunnen vinden, betekent dat minder glimlachen en minder 'mmmm's'. En daarom kiest Kathy voor GoDaddy als het gaat om haar domeinen, webhosting en e-mail. Met onze bekroonde support en gebruiksvriendelijke producten ziet de website van Kathy er bijna net zo lekker uit als haar Nanking Sesame Chicken. Bijna.

  www.FangRestaurant.com

 • Onze klanten

  Marc Rosenblum
  Santa Cruz Ale Works

  'Om bier te maken heb je geen computers nodig. Maar je hebt tegenwoordig wel internet en een goede website nodig om het te verkopen.'

  Samen met je vrienden van een biertje genieten, dat is één ding. Een echte passie voor bier, dat is iets heel anders! Terwijl jij er graag een paar drinkt op een terras, besloot Marc, een echte bierliefhebber, om zijn eigen brouwerij te beginnen – Santa Cruz Ale Works.

  Met de GoDaddy Webbouwer bouwde Marc de perfecte website voor zijn bedrijf. En dankzij de betrouwbare hosting en domeinservices van GoDaddy is het bedrijf van Marc altijd open en online.

  www.SantaCruzAleWorks.com

 • Onze klanten

  Serene Silva
  Metal Morphosis Designs

  GoDaddy presenteert: Een bedrijf opstarten begint met creëren van een online aanwezigheid.

  Serene Silva stond voor een grote beslissing. Een carrière vinden, of er een zelf starten. Ze koos ervoor om er zelf voor te gaan door Metal Morphosis Designs op te starten. Met een oog voor ontwerp en vaardigheden als een kopersmid, begon Serene zelf metalen juwelen te maken en verkocht ze haar creaties online. Haar domeinnaam, MetalMorphosisDesigns.com is de basis van haar online identiteit en alsmaar groeiende aanwezigheid op het web.

  MetalMorphosisDesigns.com

Neem contact met ons op

Marketingmogelijkheden Mediavragen

Marketingmogelijkheden

Is je teammascotte groen en oranje, ook al is het een zebra? Is je software zo goed dat gebruikers de broncode op hun lichaam laten tatoeëren? Dan lijkt het alsof jij wel bij ons zou passen. Vul de onderstaande formulieren in en stuur de details naar ons toe. Het kan even duren, maar we beloven dat je antwoord krijgt.

Contactinformatie

Vul dit formulier in en klik op 'Verzenden'. Je verzoek wordt automatisch naar een lid van ons marketingteam verzonden.

Wij respecteren je privacy. Privacybeleid Lees ons volledige beleid

Informatie over adverteren/sponsoring

Heb je al eerder een partnership met GoDaddy aangevraagd?:*

Houd er rekening mee dat de eerste controleronde vier weken in beslag kan nemen. Wanneer de eerste controle is afgerond, ontvang je een verzoek om meer informatie of het bericht dat GoDaddy geen gevolg geeft aan de marketingkans. Door informatie bij ons in te dienen en op 'Verzenden' te klikken, erken je en ga je ermee akkoord dat de informatie niet vertrouwelijk is, dat er geen eigendomsrecht op de informatie berust en dat de informatie niet op andere wijze is beschermd. Je erkent en gaat ermee akkoord dat GoDaddy bezig kan zijn met de ontwikkeling van producten, programma's en ideeën die vergelijkbaar zijn met of identiek zijn aan wat je hebt ingediend, en dat GoDaddy niet verplicht is je te compenseren voor een idee of plan dat je hebt ingediend, ongeacht of GoDaddy in de toekomst vergelijkbare ideeën of plannen ontwikkelt.

Contact met Public Relations

Als je werkt bij de media, kun je telefonisch of via een e-mail contact opnemen met de juiste PR-medewerker. Als dit een vraag over support of facturering is, klik dan hier voor onze klantenservice. Bedankt voor je interesse in GoDaddy.