GoDaddy

RESTITUTIEBELEID

Laatst herzien: 28/10/2019

Producten gekocht van GoDaddy.com, LLC kunnen alleen worden gerestitueerd indien ze worden geannuleerd binnen de restitutietermijn die hieronder in dit beleid wordt vermeld. Er kunnen verschillende beleidslijnen of vereisten voor restitutie van toepassing zijn voor verschillende producten, en bepaalde producten komen in geen enkele omstandigheid in aanmerking voor restitutie. Zie hieronder voor de restitutievoorwaarden die van toepassing zijn op dergelijke producten.

Met "Transactiedatum" wordt in verband met dit Restitutiebeleid de datum van aankoop van een product of service bedoeld, met inbegrip van de datum waarop een verlenging wordt verwerkt doorGoDaddy.com, LLC in overeenstemming met de voorwaarden van de toepasselijke product- of serviceovereenkomst (zie hier).

"Restitutietermijn": u kunt een product op elk gewenst moment annuleren, maar restitutie is alleen in bepaalde gevallen mogelijk en moet worden aangevraagd bij de klantenservice van GoDaddy binnen de vermelde restitutietermijn voor het betreffende product.

Geen restitutie na sluiting van het account. Als u in aanmerking komt voor restitutie, moet u deze aanvragen voordat u het account sluit. U kunt er altijd voor kiezen om uw account bij ons te sluiten, maar na het sluiten van een account komt u niet langer in aanmerking voor restitutie, zoals anderszins is toegestaan krachtens dit Restitutiebeleid.

BRAZILIAANSE KLANTEN: Alle producten die bij GoDaddy zijn gekocht, kunnen alleen worden gerestitueerd indien ze binnen ZEVEN (7) DAGEN vanaf de datum van de transactie worden geannuleerd.

Standaard restitutievoorwaarden

Jaarpakketten+ – Binnen 30 dagen na de transactiedatum.

Maandpakketten*+ – Binnen 48 uur na de transactiedatum.

*Maandpakketten omvatten alle pakketten met een looptijd van minder dan 1 jaar (bijv. 6 mnd., 9 mnd., enz.)
+Beveiligingsproducten met herstelservice kunnen niet worden gerestitueerd wanneer er al een verzoek om herstel is ingediend._

Producten met bijzondere restitutievoorwaarden

Advertentie-uitgaven

In het geval van SEV Premium zijn de advertentie-uitgaven en zoekmarketingkosten niet restitueerbaar voor de huidige maand. Vooruitbetaalde toekomstige maanden en toekomstige aanvullende advertentie-uitgaven en zoekmarketingkosten kunnen worden gerestitueerd.

Assisted Service

Restitueerbaar na de eerste drie maanden.

Uitgelichte veilingvermeldingen

Restitueerbaar in de eerste 24 uur als er geen biedingen zijn.

Extra veilingcategorieën

Restitueerbaar in de eerste 48 uur als er geen biedingen zijn.

Domeinreserveringen

Als krediet voor een Domeinreservering is toegepast voor een veiling, dan komt dit niet in aanmerking voor restitutie (indien nog niet op een veiling toegepast, komt het binnen 30 dagen na de aankoop in aanmerking voor restitutie).

Domeinnaamregistraties/verlengingen

 1. Algemene voorwaarden

  Nieuwe registratie 5 dagen (120 uur) 
  Automatisch verlengen (één jaar) 45 dagen (1080 uur)
  Automatisch verlengen (meerdere jaren) 5 dagen (120 uur)
  Handmatig verlengen 5 dagen (120 uur)

 2. Uitzonderingen

  .AU Nieuwe registratie / Automatisch verlengen / Handmatig verlengen – 3 dagen (72 uur)
  .COM.AU Nieuwe registratie / Automatisch verlengen / Handmatig verlengen – 3 dagen (72 uur)
  .NET.AU Nieuwe registratie / Automatisch verlengen / Handmatig verlengen – 3 dagen (72 uur)
  ORG.AU Nieuwe registratie / Automatisch verlengen / Handmatig verlengen – 3 dagen (72 uur)
  .CZ Handmatig verlengen -–59 dagen (1416 uur)
  .IT Automatisch verlengen / Handmatig verlengen – 14 dagen (336 uur)
  .MX Nieuwe registratie – 45 dagen (1080 uur) Geen registratiekosten tijdens periode, geen extra kosten. Kosten worden op dag 46 berekend, geen restitutie. Als de domeinnaam tijdens de respijtperiode wordt verwijderd, dan zijn de kosten wederom van toepassing.
  .COM.MX Nieuwe registratie – 45 dagen (1080 uur) Geen registratiekosten tijdens periode, geen extra kosten. Kosten worden op dag 46 berekend, geen restitutie. Als de domeinnaam tijdens de respijtperiode wordt verwijderd, dan zijn de kosten wederom van toepassing.
  .PE Handmatig verlengen – 29 dagen (696 uur)
  .COM.PE Handmatig verlengen – 29 dagen (696 uur)
  .NET.PE Handmatig verlengen – 29 dagen (696 uur)
  .NOM.PE Handmatig verlengen – 29 dagen (696 uur)
  .ORG.PE Handmatig verlengen – 29 dagen (696 uur)
  .PH Handmatig verlengen -–59 dagen (1416 uur)
  .COM.PH Handmatig verlengen -–59 dagen (1416 uur)
  .NET.PH Handmatig verlengen -–59 dagen (1416 uur)
  .ORG.PH Handmatig verlengen -–59 dagen (1416 uur)
  .SE Handmatig verlengen – 69 dagen (1656 uur)
  .SG Handmatig verlengen – 29 dagen (696 uur)
  .SO Automatisch verlengen / Handmatig verlengen – 44 dagen (1056 uur)
  .COM.SO Automatisch verlengen / Handmatig verlengen – 44 dagen (1056 uur)
  .NET.SO Automatisch verlengen / Handmatig verlengen – 44 dagen (1056 uur)
  .ORG.SO Automatisch verlengen / Handmatig verlengen – 44 dagen (1056 uur)
  .UK Handmatig verlengen – 89 dagen (2136 uur)
  .CO.UK Handmatig verlengen – 89 dagen (2136 uur)
  .ME.UK Handmatig verlengen – 89 dagen (2136 uur)
  .ORG.UK Handmatig verlengen – 89 dagen (2136 uur)

 3. Voorregistraties

  Aanvraagkosten voor gTLD-voorregistraties zijn niet restitueerbaar
  For more information on pre-registration refunds with Donuts Inc.’ family of TLDs, see Donuts’ Pre-Registration Refunds and Auctions policy.Voor meer informatie over restituties voor vooregistraties bij de Donuts Inc.-familie van TLD’s raadpleegt u het beleid voor restituties en veilingen van Donuts.

Expertservices

Als een Expertservice al is verleend, dan komt deze niet in aanmerking voor restitutie (indien nog niet uitgevoerd, komt deze binnen 30 dagen na de transactiedatum in aanmerking voor restitutie).

Aan de slag-service

Als een Ga aan de slag-service al is verleend, dan komt deze niet in aanmerking voor restitutie (indien nog niet uitgevoerd, komt deze binnen 30 dagen na de transactiedatum in aanmerking voor restitutie).

Hostingservices

Als een Hostingservice al is verleend, dan komt deze niet in aanmerking voor restitutie (indien nog niet uitgevoerd, komt deze binnen 30 dagen na de transactiedatum in aanmerking voor restitutie).

Professionele webdesignservices

Webservices: annuleringskosten van 30% wanneer in behandeling, annuleringskosten van 70% wanneer siteontwerp is geleverd voor evaluatie, geen restitutie wanneer de eerste herziening is voltooid. Indien nog niet uitgevoerd, komt deze binnen 30 dagen na de transactiedatum in aanmerking voor restitutie. Wanneer de uitvoering is begonnen, wordt het ontwerp van de webservice 180 dagen na de transactiedatum als voltooid beschouwd en komt het niet meer in aanmerking voor restitutie.

Logo's ontwerpen: annuleringskosten van 40% wanneer in behandeling, geen restitutie wanneer artwork is geleverd. Indien nog niet uitgevoerd, komt deze binnen 30 dagen na de transactiedatum in aanmerking voor restitutie. Wanneer de uitvoering is begonnen, wordt het logo-ontwerp 180 dagen na de transactiedatum beschouwd als geleverd en komt het niet meer in aanmerking voor restitutie.

Website make-over services: annuleringskosten van 30% wanneer in behandeling, annuleringskosten van 70% wanneer siteontwerp is geleverd voor evaluatie, geen-restitutie wanneer voltooid.

Websiteonderhoud: Websiteonderhoud is een contract van 12 maanden. U wordt geacht gedurende de aankooptermijn de Services te gebruiken. Als u een Websiteonderhoudsabonnement koopt, kunt u het abonnement op elk gewenst moment annuleren. GoDaddy brengt u dan geen toekomstige verlengingen in rekening.

Als u een abonnement op basis van een kwartaal of jaar aanschaft, en u hebt 1 of meerdere verzoeken voltooid, dan kunt u het abonnement op elk moment annuleren maar u komt niet in aanmerking voor een restitutie.

Als u een abonnement koopt op basis van een maand, kwartaal of jaar, dan kunt u Websiteonderhoud annuleren en een volledige restitutie ontvangen als er GEEN voltooide verzoeken zijn voor Websiteonderhoud.

Gekocht product met gratis domein

Als een gekocht product wordt geleverd met een gratis domeinnaam en u annuleert het gekochte product, dan wordt de vermelde prijs voor de domeinnaam afgetrokken van het terug te betalen bedrag (de vermelde prijs is de prijs van de domeinnaam zoals vermeld op de website van GoDaddy, zonder promotie, korting of andere prijsvermindering).

SEO-services

SEO Services is een 12 maanden durende verbintenis; om de beste resultaten te ontvangen, wordt er van u verwacht dat u de Services gedurende gehele 12 maanden gebruikt.

Voor alle SEO-services-abonnementen kunt u deze binnen 48 uur na de transactie annuleren volledige restitutie naar uw oorspronkelijke betaalmethode ontvangen van de resterende maanden van uw termijn. Er wordt geen restitutie uitbetaald voor de voorgaande maanden.

Als u een maandelijks abonnement koopt en deze na 48 uur van de transactiedatum annuleert, dan gaat u ermee akkoord dat u voor de huidige maand van SEO-services betaalt, maar GoDaddy zal u niets meer in rekening brengen voor toekomstige maanden. De kosten van de huidige maand of voorgaande maanden worden echter niet gerestitueerd.

Als u een halfjaarlijks of jaarabonnement koopt en deze na 48 uur van de transactiedatum annuleert, dan gaat u ermee akkoord dat u voor de huidige maand van SEO-services betaalt, en GoDaddy verstrekt u een 50% pro rata restitutie naar uw oorspronkelijke betaalmethode voor resterende, ongebruikte maanden.

Sitelock 911

U kunt ALLEEN binnen de eerste 30 dagen na de transactiedatum om restitutie vragen ALS u het product nog niet hebt geactiveerd.

Sociale media-management

U kunt Sociale media-management op elk gewenst moment annuleren. Toekomstige maanden worden dan niet in rekening gebracht. De kosten van de huidige maand of voorgaande maanden worden echter niet gerestitueerd aangezien de service al is geleverd. Als u Sociale media-management annuleert en om restitutie verzoekt binnen 48 uur na de oorspronkelijke aankoop of verlenging, dan kunt u volledige restitutie krijgen voor die maand. Na 48 uur moet u die maand echter wel betalen, maar wordt u niets in rekening gebracht voor de komende maanden.

Beheerderskosten

Beheerderskosten komen in aanmerking voor restitutie als het domein niet is geregistreerd. Beheerderskosten zijn echter niet restitueerbaar bij een verlenging.

Websitebeveiliging

Restitutie is alleen binnen 30 dagen na aankoop beschikbaar en wordt alleen verstrekt wanneer een handmatige malwareverwijdering niet volledig is uitgevoerd.

WordPress Premium Support

Restitutie kan worden verstrekt als het pakket voor het eind van de factuurcyclus is geannuleerd en er geen krediet is gebruikt. Als een Service tijdens de maand al is verleend, dan komt die maand niet in aanmerking voor restitutie (indien nog niet uitgevoerd, komt deze binnen 30 dagen na de transactiedatum in aanmerking voor restitutie). Toekomstige ongebruikte maanden van de services kunnen ook worden gerestitueerd als het pakket wordt geannuleerd en er een vooruitbetaling is gedaan.

Producten die niet in aanmerking komen voor restitutie

 • Evaluaties (snelle en gecertificeerde evaluaties zijn niet restitueerbaar als de klant het tegoed al heeft toegepast).
 • Veilingen-lidmaatschap
 • Cloudservers
 • Configuratie-add-ons
 • Kortingsclub voor domeinen (wanneer dit voor aankoop is gebruikt)
 • Domein: Veilingen, Koopservice (u kunt ALLEEN een restitutie aanvragen als u geen bod hebt gedaan op het domein waar de service voor is aangeschaft), Consolidatie of Monitoring
 • Hostingverbinding voor betaalde apps (niet restitueerbaar na instelling)
 • Accounts voor verkopers
 • Office Max-bundels
 • Premium-domeinnamen
 • Terugbetalingen
 • Overdrachten (indien geslaagd)
 • Alle registraties of verlengingen in de volgende TLD's zijn volledig niet-restitueerbaar:

  • .AI
  • .AM
  • .AT
  • .BE
  • .CH
  • .CL
  • .DE
  • .DK
  • .ES
  • .COM.ES
  • .NOM.ES
  • .ORG.ES
  • .EU
  • .FM
  • .FR
  • .GG
  • .GS
  • .JP
  • .CO.JP
  • .KR
  • .CO.KR
  • .NE.KR
  • .RE.KR
  • .MS
  • .NL
  • .NO
  • .NU
  • .NZ
  • .CO.NZ
  • .NET.NZ
  • .ORG.NZ
  • .PL
  • .BIZ.PL
  • .COM.PL
  • .INFO.PL
  • .NET.PL
  • .ORG.PL
  • .RU
  • .COM.RU
  • .NET.RU
  • .ORG.RU
  • .TC
  • .TK
  • .VE
  • .CO.VE
  • .COM.VE
  • .INFO.VE
  • .NET.VE
  • .ORG.VE
  • .WEB.VE
  • .VG
  • .CO.ZA

Alle registraties of verlengingen in de volgende TLD's zijn restituurbaar, behalve voor de omstandigheid aangegeven tussen haken (in welk geval ze niet restituutbaar zijn):

.AMSTERDAM (Alleen nieuwe registraties en handmatige verlengingen)
.ARCHI (Alleen handmatige verlengingen)
.BIO (Alleen handmatige verlengingen)
.SKI (Alleen handmatige verlengingen)
.CA (Alleen handmatige verlengingen)
.CZ (Alleen nieuwe registratie en automatische verlenging)      
.IT (Uitsluitend nieuwe registraties)
.MX (Alleen handmatige verlengingen)
.COM.MX (Alleen handmatige verlengingen)
.PE (Alleen nieuwe registratie en automatische verlenging)
.COM.PE (Alleen nieuwe registratie en automatische verlenging)
.NET.PE (Alleen nieuwe registratie en automatische verlenging)
.NOM.PE (Alleen nieuwe registratie en automatische verlenging)
.ORG.PE (Alleen nieuwe registratie en automatische verlenging)
.PH (Alleen nieuwe registratie en automatische verlenging)
.COM.PH (Alleen nieuwe registratie en automatische verlenging)
.NET.PH (Alleen nieuwe registratie en automatische verlenging)
.ORG.PH (Alleen nieuwe registratie en automatische verlenging)
.SE (Alleen nieuwe registratie en automatische verlenging)
.SG (Alleen nieuwe registratie en automatische verlenging)
.SO (Alleen voor nieuwe registraties)
.COM.SO (Alleen voor nieuwe registraties)
.NET.SO (Alleen voor nieuwe registraties)
.ORG.SO (Alleen voor nieuwe registraties)
.TW (Alleen voor automatische verlengingen)
.COM.TW (Alleen voor automatische verlengingen)
.IDV.TW (Alleen voor automatische verlengingen)
.ORG.TW (Alleen voor automatische verlengingen)
.UK (Alleen nieuwe registratie en automatische verlenging)
.CO.UK (Alleen nieuwe registratie en automatische verlenging)
.ME.UK (Alleen nieuwe registratie en automatische verlenging)
.ORG.UK (Alleen nieuwe registratie en automatische verlenging)