Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help
GoDaddy

Anti-spambeleid

Laatst herzien: 23 december 2011

GoDaddy staat geen verzending van spam toe. Klanten van wie vermoed wordt dat zij GoDaddy's services gebruiken voor het verzenden van spam worden door de registerhouder en/of hostingprovider onderzocht. Nadat de registerhouder en/of hostingprovider de klacht heeft onderzocht, kan GoDaddy's sericeverlening worden geannuleerd en de contactinformatie van de registrant in de Whois-database worden getoond.

Hoe wij spam definiëren

Wij definiëren spam als het zenden van ongevraagde commerciële e-mail (UCE), ongevraagde bulk e-mail (UBE) of ongevraagde faxberichten (Fax) hetgeen e-mail of faxberichten zijn die als reclame of anderszins aan ontvangers worden gezonden zonder voorafgaande toestemming te hebben verkregen om die berichten van de afzender te ontvangen. Dit kan onder meer omvatten, maar is niet beperkt tot het onderstaande:

  1. E-mail berichten
  2. Publicaties op nieuwsgroepen
  3. Windows systeemberichten
  4. Pop-up berichten (ook wel genoemd "adware"- of "spyware"-berichten)
  5. Chatberichten (met gebruik van AOL, MSN, Yahoo of andere programma's voor instant messaging)
  6. Advertenties op online chatrooms
  7. Publicaties in het gastenboek of op het websiteforum
  8. Ongevraagde aanbiedingen per fax

Wat we wel en wat we niet toestaan

Om onze services te gebruiken, moet u niet alleen alle toepasselijke wet- en regelgeving naleven, met inbegrip van de Can-Spam Act van 2003 en de Telephone Consumer Protection Act, maar moet u ook het anti-spambeleid van GoDaddy naleven. Commerciële reclame en/of bulk e-mails of faxen mogen alleen naar ontvangers worden gestuurd die al specifiek hebben aangegeven dat zij berichten van de afzender willen ontvangen. Deze moeten een geldig retour- en antwoordadres bevatten, het fysieke adres van de afzender en in de voettekst van de e-mail of fax een methode om zich uit te schrijven.

Wat wij doen

We moedigen alle klanten en ontvangers van e-mail die via onze services wordt gegenereerd aan om vermoedelijke spam te melden. Er zijn verschillende manieren waarop spam gemeld kan worden:(i) vul de GoDaddy spammisbruikmelding in die op https://www.domainsbyproxy.com/SpamAbuse.aspx staat; (ii) neem contact op met de registerhouder van de domeinnaam en/of de hostingprovider; of (iii) stuur een e-mail naar abuse@domainsbyproxy.com.