GoDaddy

Informatie over .CO-domeinnamen

Laatst herzien: 21/02/2017

De landcode .co (ccTLD) van een top-level domeinnaam is een extensie die staat voor Colombia. De onderstaande informatie is ook van toepassing op de volgende country-code second-level-domeinen (ccSLD‘s):

.com.co — Bedoeld voor zakelijke entiteiten

.net.co — Bedoeld voor netwerkinfrastructuren, zoals internetserviceproviders (ISP's)

‌.nom.co — Bedoeld voor particulieren

Verlengingsbeperkingen

Je moet je .co-domeinnaam verlengen voor de vervaldatum.

Als je je domeinnaam instelt op automatisch verlengen, doen we de eerste verlengingspoging op de ochtend van de dag waarop je .co-domeinnaam verloopt. Als de poging tot verlengen mislukt, proberen we het vijf dagen na de vervaldatum opnieuw. Als de tweede verlengingspoging mislukt, dan proberen we het voor de laatste keer 12 dagen na de vervaldatum.

Bijvoorbeeld: Je .co-domein vervalt op 19 juli. Als je de domeinnaam niet hebt ingesteld op automatisch verlengen, kan je deze voor 19 juli handmatig verlengen. Bij automatische verlenging proberen we de domeinnaam op 19 juli, 24 juli en 31 juli te verlengen.

Als we de domeinnaam niet automatisch kunnen verlengen en als je deze tegen de vervaldatum niet handmatig hebt verlengd, kun je proberen om de domeinnaam terug te krijgen. Hieraan zijn mogelijk kosten verbonden. Zie Verlopen domeinnamen herstellen voor meer informatie.

.CO Internet SAS parkeert je domeinnaam gedurende vijf dagen na de vervaldatum als je het niet verlengd of herstelt.

Als je de domeinnaam niet kan herstellen, proberen we het voor jou te herstellen, maar daar kosten aan verbonden. Neem contact op met ons technische supportteam voor hulp.

Zie Een alternatieve betaalmethode aanwijzen voor informatie over het bijwerken van uw betalingsinformatie.

Voor meer informatie over het handmatig verlengen van je domeinnaam, of voor het instellen op automatisch verlengen, zie Handmatig verlengen.

Vereisten voor inkomende overdrachten

Op het moment van een domeinoverdracht naar Wild West Domains, kan slechts een verlenging van 1 jaar worden toegevoegd, maar extra jaren kunnen worden toegevoegd zodra het domein in een Wild West Domains-account staat.