Beheerde WordPress

WordPress-hosting - eenvoudig en razendsnel

Bekroonde support van hostingexperts | 99,9% uptime en geld-teruggarantie

Inclusief bij alle pakketten

99,9% uptime belofte en geld-teruggarantie
CDN Boost voor snellere laadtijden, tot 50%
Gratis support
Automatische WordPress core software en beveiligingsupdates
Migratietool met slechts één muisklik
Toegang tot duizenden gratis thema's en plug-ins
Voor starters: Kant-en-klare sites en pagina-editor met klik-en-sleepfunctie
Meest recente versie van PHP 7
SFTP-toegang (Deluxe- en Ultimate-pakketten.)
Een jaar gratis Microsoft Office 365 e-mail bij de aanschaf van een jaarabonnement
Tijdelijke domeinnaam

Wij hebben toonaangevende laadtijden.

Snellere sites zorgen voor betere bedrijfsresultaten voor je klanten.
Met zeer schaalbare middelen en een 99,9% uptime-garantie, zul je zeker gelukkige klanten kweken.

Wij hebben toonaangevende laadtijden.

Snellere sites zorgen voor betere bedrijfsresultaten voor je klanten. Met zeer schaalbare middelen en een 99,9% uptime-garantie, zul je zeker gelukkige klanten kweken.

Meer nodig?

Webbouwer

Geen vaardigheden?
Geen tijd?
Geen probleem.

  • Ga snel online met honderden aanpasbare ontwerpen
  • Geen technische kennis nodig
  • Inclusief gratis domein, hosting en nog veel meer

(Hosting inbegrepen)

complex-icon-managed-wordpress-hosting-fast-secure-reliable-hosting-176px
Webhosting

Snelle, veilige en betrouwbare hosting die met je onderneming groeit.
  • Ga online met cPanel of Parallels Plesk platformen
  • Via één klik kunt je het aantal resources voor je website verhogen
  • Bekroonde beveiliging die nooit slaapt
Waarom kiezen voor WordPress?

WordPress is 's werelds populairste ontwerptool voor websites. Het biedt toegang tot duizenden gratis thema's en plug-ins waarmee het ontwerpproces een stuk eenvoudiger wordt en je krachtige functies met slechts een paar klikken aan je website kunt toevoegen. Plus, met GoDaddy Beheerde WordPress, krijg je:

  • Automatische installatie, back-ups en WordPress-softwareupdates
  • Toonaangevende prestatie bij ons premium hostingplatform
  • Bekroonde support van hostingexperts

Belangrijke functies

Feat Wph Woocommerce Desktop

Got stuff to sell? No problem.
From payments and shipping to product displays and category names, you have the freedom to easily customize virtually every aspect of your store. Our Ecommerce plan comes with a pre-installed online store powered by WooCommerce, plus a variety of premium extensions including Advanced Notifications, Memberships, WooCommerce Brands and more.

Nog meer positieve zaken

Wij hebben je back(up)
Wij maken elke nacht een back-up van je website - van je bestanden, je databases... alles. En we zorgen ervoor dat die versie een maand lang veilig wordt opgeslagen, zodat je die versie met één muisklik zo weer terug hebt.

Veelgestelde vragen

Wat is WordPress?

WordPress® is een platform voor het publiceren van blogs en websites dat niet alleen eenvoudig is in gebruik, maar wereldwijd wordt gezien als het standaardprogramma voor het bouwen van websites. WordPress, dat is gericht op hoe je site eruit ziet, webstandaarden en bruikbaarheid, is een open source-platform waarmee je alles kunt beheren, van een kleine eigen blog tot een grote commerciële site met honderden pagina's. Honderdduizenden sites vertrouwen hun aanwezigheid op internet toe aan WordPress en met Beheerde WordPress-hosting van GoDaddy kun jij hetzelfde doen.

Wat is Beheerde WordPress-hosting?

Beheerde WordPress-hosting van GoDaddy is gebaseerd op onze geavanceerde webhosting. Het is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar de veelzijdigheid en het gebruiksgemak van WordPress, maar dan zonder constante updates en technische aanpassingen.

Het is niet alleen supersimpel om te installeren, WordPress is ook perfect geïntegreerd met je hosting. Dus zodra je inlogt, kun je je website bouwen, bewerken en beheren. We hebben onze servers speciaal aangepast voor WordPress, zodat je beschikt over de snelheid en beveiliging die je niet krijgt van standaard webhostingpakketten.

En natuurlijk is onze bekroonde support beschikbaar om je te helpen met eventuele vragen. Er is eigenlijk geen gemakkelijkere manier om een snelle, veilige en betrouwbare WordPress-website of -blog te onderhouden.

Wat is het verschil tussen jullie versie van WordPress en die van andere installaties?

Er is geen verschil. Bij ons kun je werken met de nieuwste versie van WordPress, dezelfde versie als die je downloadt van WordPress.org. En als er een update is, installeren wij deze automatisch. Je hoeft zelf nooit meer te denken aan het installeren van updates of bang te zijn dat je een verouderde of minder veilige versie van WordPress gebruikt.

Moet ik mijn database instellen?

Met Beheerde WordPress-hosting wordt alles vrij eenvoudig, omdat wij alles voor je regelen. Wanneer je een pakket hebt gekocht, kun je onmiddellijk aan de slag met het opzetten van je website of blog.

Als WordPress ergens anders voor mij wordt gehost, kan ik het dan naar GoDaddy verhuizen?

Ja. Met één muisklik kun je website migreren naar GoDaddy Beheerde WordPress Hosting. Je verplaatst hem naar je domeinnaam of zet hem op een tijdelijk domein. Dan controleer je hem even snel en je bent klaar om je website te publiceren.

Ik heb Beheerde WordPress-hosting gekocht, wat nu?

Weet je niet hoe je een blog moet maken of hoe je een website maakt met WordPress? Geen zorgen!

Je hostingpakket is naadloos aangesloten op de nieuwste versie van WordPress. Je hoeft dus alleen maar in te loggen om direct te beginnen met het bouwen van een site via je regelpaneel. Weet je niet zeker hoe je moet inloggen? Bekijk 'Hoe krijg ik toegang tot mijn WordPress-installatie?' hieronder.

En als je nog ooit vragen hebt, neem dan gerust contact op met ons bekroonde supportteam. Onze in-house WordPress-experts helpen je met het bouwen, updaten en zelfs de marketing van je website of blog.

Hoe krijg ik toegang tot mijn WordPress-installatie?

Je kunt op verschillende manieren inloggen op je WordPress-website of -blog.

Ga naar https://be.godaddy.com/ log in op 'Mijn account' en selecteer Beheerde WordPress-hosting in het productoverzicht. Typ http://coolexample.com/wp-admin, waar leukvoorbeeld.com je domeinnaam is, en je wordt direct doorgestuurd naar de Admin-inlogpagina.

4,ºº
Logo's en handelsmerken van derden zijn eigendom van de respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden.