Windows VPS-hosting

Instellen binnen een paar minuten voor de prestatie die je nodig hebt.

Krijg toegang tot onze supersnelle SS-servers in regionale datacentra.

Inclusief bij alle pakketten

Windows Server 2016 besturingssysteem
Plesk Webhost Editie voor eenvoudig beheer van het runnen van meerdere sites, clients en applicaties.
Met de Plesk Application installatietool gaat het installeren erg eenvoudig.
Patching en uptime monitoring
Geautomatiseerde en on-demand back-up snapshots
Bekroonde VPS-support
Niet geïnteresseerd in Windows? Bekijk onze Linux VPS-pakketten.

Opnieuw ontworpen voor snelheid, en beveiliging.

module-illus-VPS-linux-1

Onvoorstelbaar snel

Hoge prestatie SSD’s op een OpenStack-platform bieden drie keer de snelheid met een KVM-virtualisatie voor meer behendigheidheid.

Directe inrichting

Toegang tot de kracht en prestaties van je VPS met een server die binnen enkele minuten (en niet uren) actief is.

Beheerde services worden standaard geleverd

Wij zorgen voor de patching, OS-updates en voegen uitgebreide sets tools toe voor uptimecontrole, plus on-demand en geautomatiseerde snapshots.

Meer informatie

module-illus-VPS-linux-2

Regionale datacenters

Datacenters in de buurt betekenen snellere pagina's en een betere ervaring voor je bezoekers. Continue netwerkmonitoring met geavanceerde beveiligingsprotocollen die aanvallen binnen 30 seconden detecteren en afslaan.

Eenvoudig te gebruiken interface

Monitor uptime en resourcegebruik en beheer back-ups, vanaf ons intuïtieve hostingdashboard.

Bekroonde support

Krijg server admin-hulp van een hosting-expert.

Populair gebruik:

Support die ongeëvenaard is.

Of je nu snel een antwoord op een vraag moet hebben, of dieper op de details moet ingaan, onze gecertificeerde experts staan voor je klaar.

Support die ongeëvenaard is.

Of je nu snel een antwoord op een vraag moet hebben, of dieper op de details moet ingaan, onze gecertificeerde experts staan voor je klaar.

Dezelfde kracht nodig maar een eenvoudigere oplossing?

Zakelijke hosting

Meer kracht en bronnen nodig?

Dedicated servers

Veelgestelde vragen


Verbruik

Wat is virtual private serverhosting en wat zijn de voordelen?

Met VPS-hosting heb je root-toegang tot je server, toegewezen bronnen en een geïsoleerde hosting-omgeving, zodat er geen andere sites je bronnen delen.

Dat betekent dat, zelfs wanneer er meerdere virtuele machines op dezelfde fysieke server zitten, je in een geïsoleerde omgeving bent met toegewezen bronnen (RAM, opslag) en virtueel toegewezen CPU’s waaraan niemand kan komen. Plus, met root-toegang, kun je technische aanpassingen doen die niet op een gedeeld hostingpakket zouden zijn toegestaan. Je krijgt de geavanceerde prestatie, beheer en flexibiliteit die normaal gesproken voor dedicated servers, maar voor minder geld.

Waarom heb ik een VPS nodig?

VPS-hosting bevindt zich op het kruispunt van gedeelde hosting en dedicated servers. In tegenstelling tot gedeelde hosting, is VPS een geïsoleerde omgeving met toegewijde middelen, wat betekent dat je meer verwerkingskracht hebt en je site sneller laadt. VPS is het meest geschikt voor toepassingen met seizoensgebonden verkeerspieken of RAM-zware/CPU-intensieve applicaties. Als je een nieuwe applicatie ontwikkelt met een complexe database en je weet nog niet hoeveel bezoekers je zult krijgen, dan is VPS-hosting de betaalbare optie om mee te beginnen voordat je upgrade naar een dedicated server.

Wat is het verschil tussen VPS, dedicated servers en gedeelde hosting?

Wij gebruiken deze analogie op onze webhosting-pagina. Gedeelde hosting is net als een flat: veel bewoners in hetzelfde gebouw die dezelfde bronnen delen, maar het is daardoor wel betaalbaar. Dedicated servers is alsof je je eigen moderne huis hebt: je betaalt meer maar je hoeft de ruimte of voorzieningen niet met anderen te delen. VPS zit daar tussenin, net als een rijtjeshuis waar je minder bewoners hebt met je eigen toegewezen bronnen en volledige controle over je eigen ruimte. Het is goedkoper dan een dedicated server, maar het geeft je nog steeds veel van dezelfde voordelen.

Wat wordt gratis geleverd met GoDaddy VPS?

Bij al onze VPS-pakketten zit: 99,9% uptime-garantie, gratis snapshot, resource-monitoring, 1 dedicated IP, root en SSH-toegang en FTP-accounts. Je kunt nu ons supportteam bellen op 078 48 20 46 als je meer IP's nodig hebt

Technische

Hebben andere websites op de server impact op de prestaties van mijn website?

Nee. VPS-hosting vermijdt de slechte invloeden van buren door een meer geïsoleerde omgeving waar je toegewezen RAM en opslag hebt, samen met toegewezen CPU's.

Welk besturingssysteem kan ik met een virtual private server configureren?

Je kunt kiezen tussen Linux en Windows 2016 pakketten. Linux-pakketten hebben CentOS7, Debian 8 en Ubuntu 16.04 LT besturingssystemen. Voor wat betreft een regelpaneel, bieden we cPanel op CentOS 7 en Plesk op Ubuntu 16.04 LTS of Windows 2016.

Wat is een snapshot?

Met een snapshot maak je snel een afbeelding van je server die vervolgens wanneer dan ook hersteld kan worden. Dit klinkt misschien als een back-up, maar snapshot-bestanden worden op de cloud van GoDaddy opgeslagen; back-up bestanden worden dat niet.

Support

Wat voor soort support levert GoDaddy voor mijn virtual private server?

Je krijgt de standaard support voor alle pakketten. En uiteraard hebben we een bibliotheek vol met hulpartikelen. Lees meer over de supportservices in onze Verklaring van support.