Windows hosting

Vertrouw je site toe aan 's werelds grootste webhost.

We raden onze vertrouwde Microsoft Windows-servers aan voor gebruikers van ASP.NET, ASP, .Net Core en SQL Server.

 • Professionele hostingsupport, altijd beschikbaar

 • Toonaangevende prestatie en laadtijden.

 • Gegarandeerde uptime van 99,9%.

We hebben niet alleen Windows-plannen, maar ook Linux-plannen

Alle webhostingplannen voor Windows bevatten:

Alle pakketten maken gebruik van Windows ® Server 2012 R2.
Installeer populaire toepassingen (WordPress, Joomla, Drupal, etc.) met één muisklik
200 MB MSSQL database-opslag
Altijd monitoring van veiligheid en DDoS-bescherming.
Installatie met één muisklik voor GoDaddy geregistreerde domeinen.
Flexibel, gebruiksvriendelijk regelpaneel.
Optionele betaalde dienst

Wees slim. Blijf slim. Maak een back-up.

Onze Website Backup maakt elke dag automatisch een back-up van uw gegevens. En in het ergste geval, als er een ramp gebeurt, hebt u niets te vrezen. U kunt uw gegevens met één klik herstellen. Met Website Backup hoeft u zich geen zorgen meer te maken over gegevensverlies. Zo kunt u zich bezighouden met wat u het beste kunt: uw bedrijf runnen en geld verdienen. En nu we het toch over geld hebben: wat denkt u van ons aanbod van slechts 1,99 € per maand.
Dat is slim.

Je favoriete hosting-app is slechts een muisklik verwijderd.
Met onze installatie van een app met één muisklik wordt het bouwen van je website een makkie. Heb je een CMS nodig? Joomla en Drupal zijn maar één muisklik verwijderd.

Probeer onze Onyx Plesk voor Windows. Je krijgt dan:

 • Onyx Plesk
  Beheer eenvoudig je server, toepassingen en meer met dit populaire en bekroonde controlepaneel.
 • Windows Server 2012 R2
  Houd je hosting in eigen hand met dit krachtige serverbesturingssysteem van Microsoft.
 • Gratis toepassingen
  Installeer direct met één klik toepassingen op jouw website.

Details Windows-plan

Starter

Betaalbaar

Deluxe

Ultiem

Gratis domein bij jaarpakket
Gratis domein bij jaarpakket
Websites
Websites
1
1
Onbeperkt
Onbeperkt
Schijfruimte
Schijfruimte
30 GB
100 GB
Onbeperkt
Onbeperkt
Maandelijkse bandbreedte
Maandelijkse bandbreedte
Ongelimiteerd
Ongelimiteerd
Ongelimiteerd
Ongelimiteerd
FTP-gebruikers
FTP-gebruikers
50
50
50
Onbeperkt
Hosting van SQL 2012 of 2014
Hosting van SQL 2012 of 2014
MSSQL
MSSQL
1 x 200 MB
2 x 200 MB
Onbeperkt x 200 MB
MySQL-databases
MySQL-databases
1 x 1 GB
10 x 1 GB
25 x 1 GB
Onbeperkt x 1 GB
Back-up en herstel van databases
Back-up en herstel van databases
Nee
Rechtstreekse databasetoegang
Rechtstreekse databasetoegang
Alles weergeven

Veelgestelde vragen

Wat is Windows Hosting?

Windows Hosting gebruikt hardware met het Microsoft Windows Server besturingssysteem. Het kan wel eens je beste keuze zijn als je al bekend bent met Windows op desktopcomputers en wanneer je dat prefereert.

Fans van Windows Hosting zeggen dat dit het eenvoudigste webhostingproduct is, minder ingewikkeld wanneer het draait om functies toevoegen om je website uit te breiden. Windows Hosting wordt ook ondersteund door Microsoft, dat regelmatig updates uitvoert om je hosting veilig, beveiligd en zonder bugs te houden.

En als we wat technisch willen zijn: Windows Hosting is de enige hardware die de programmeertalen Visual Basic of . NET kan runnen. Het is ook je beste keuze voor scripting Active Server Pages (.ASP).

Wat is Linux-hosting?

Met de opdrachtregel-interface (in plaats van wijzen-en-klikken), runt Linux Hosting het open-source Linux-besturingssysteem. Hoewel Linux minder gebruikelijk is bij desktop-computing, is het enorm populair bij ontwikkelaars van mobiele apparaten (Android!) en game-ontwikkelaars.

Wanneer mensen GoDaddy Linux versus Windows Hosting evalueren, zien ze dat Linux-servers populair zijn vanwege hun beveiliging en stabiliteit. Linux Hosting hoeft zelden gereboot of opnieuw gestart te worden, zodat zelfs de meest ingewikkelde updates voor je website kunnen worden uitgevoerd met nagenoeg nul downtime.

Het Linux-besturingssysteem biedt ook minder mogelijkheden voor hackers om binnen te komen, zodat ze vaker naar een makkelijker te hacken doelwitten gaan wanneer ze Linux Hosting tegenkomen.

Wat zijn de grootste verschillen tussen Linux Hosting en Windows Hosting?

Wanneer je eenmaal de Linux versus Windows hosting-server vergelijkt, zie je de grootste verschillen wanneer je inlogt. Linux gebruikt een interface voor de opdrachtregel, waar gebruikers tekst invoeren om acties uit te voeren, vergeleken met de bekende wijs-en-klik interface dat door Windows-servers wordt gebruikt.

Sommige applicaties en functies zijn alleen beschikbaar voor één soort hosting. Bijvoorbeeld: de populaire cPanel-hostingapplicatie runt alleen op Linux-servers. De Visual Basic of .NET programmeertalen zijn alleen beschikbaar bij Windows Hosting.

Als dit allemaal veel te ingewikkeld klinkt, overleg dan met je webontwikkelaar voordat je iets koopt. Als je zelf een website wilt bouwen, maar webhosting is te ingewikkeld voor je, kijk dan eens naar onze gebruiksvriendelijke Webbouwer of Beheerde WordPress.

Moet ik Linux Hosting of Windows Hosting voor mijn website gebruiken?

Voor een hoop mensen is elk type hosting prima. Maar er zijn een paar belangrijke verschillen die je keuze kunnen beïnvloeden voor GoDaddy Linux versus Windows Hosting.

Om te beginnen gebruikt Linux Hosting een interface voor de opdrachtregel die mogelijk gebruikers in de war kan brengen die gewend zijn om te wijzen en te klikken. Daarom kan op Windows gebaseerde hosting beter voor je zijn, aangezien de gebruikersinterface lijkt op wat je op desktopcomputers vindt. Het is ook je enige keuze als je Visual Basic of .NET-programmeertalen gebruikt, of databases maakt met Microsoft Access of SQL.

Maar veel gebruikers zweren bij Linux Hosting vanwege de stabiliteit en beveiliging. Wanneer je zelfs de grootste databases bijwerkt voor je website of server, vereist Linux Hosting zelden een reboot of herstart. En dat betekent dat je site altijd toegankelijk is wanneer bezoekers op je site willen. Linux Hosting is ook veel lastiger voor hackers om ermee te rommelen, zodat zij naar een ander doelwit gaan wanneer ze met een Linux-server te maken krijgen.

Waar kan ik mijn ASP.NET-website hosten?

Als je je afvraagt hoe je asp net host, dan heb je Windows Hosting nodig. Iedereen die zich afvroeg wat asp net is, komt er al snel achter dat het een framework is dat veel minder code nodig heeft om robuuste applicaties te bouwen. Asp net hosting vereenvoudigt ook algemene taken voor het maken en onderhouden van een website, zodat jij je kunt richten op het leveren van de best mogelijke ervaring voor bezoekers.

Als je asp net providers aan het bekijken bent, neem dan alle voordelen in overweging die wij bieden, naast de 99,99% uptime-garantie:

 • installatie met één muisklik van meer dan 100 gratis applicaties

 • Monitoring en DDoS-bescherming

 • kopen met één muisklik voor extra functies, zoals CPU en RAM

 • Installatie met één muisklik voor domeinen die geregistreerd zijn bij GoDaddy

∗,4,†† Productdisclaimers
Logo's en handelsmerken van derden zijn eigendom van de respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden.