Bel nu met een van onze experts: 078 48 20 46

VPS-hosting

Snel, schaalbaar en veilig.

 • Ideaal voor snelgroeiende webapplicaties
 • Volledige root-toegang - zeer aanpasbaar
 • Gegarandeerde beschikbaarheid en betrouwbaarheid

VPS-hosting

Snel, schaalbaar en veilig.

 • Ideaal voor snelgroeiende webapplicaties
 • Volledige root-toegang - zeer aanpasbaar
 • Gegarandeerde beschikbaarheid en betrouwbaarheid

VPS-hosting

Snel, schaalbaar en veilig.

 • Ideaal voor snelgroeiende webapplicaties
 • Volledige root-toegang - zeer aanpasbaar
 • Gegarandeerde beschikbaarheid en betrouwbaarheid

Wanneer we het hebben over 'support van wereldklasse,' dat bedoelen we dat ook.
Bekijk ons supportoverzicht om te zien hoe wij ons voor jou inspannen.

Veelgestelde vragen

 • Wanneer moet ik overstappen naar VPS-hosting?

  Als je gedeelde webhosting-pakket te klein voor je wordt, of je wilt gewoon meer controle, dan is een beheerde of volledig beheerde virtual private server de volgende logische stap voor je hostingbehoeften. Het biedt je meer vrijheid met root-toegang tot Apache en PHP, en je kunt een SSL-certificaat installeren maar ook allerlei andere software - allemaal zonder te hoeven zorgen voor een dedicated server.

  Op een gedeelde server kun je vertrouwen op de prestatie van het geboden platform. Door voor VPS te kiezen kun je de configuratie kiezen die het best geschikt is voor jouw toepassingen, vereisten en groei.

 • Waar wordt VPS-hosting voor gebruikt?

  Met een virtual private server kun je heel eenvoudig sites hosten (storefront, e-commerce, content, media) maar ook softwaretoepassingen (hoofdzakelijk web: portal, extranet, samenwerkende oplossingen, wiki, CRM).

  In tegenstelling tot gedeelde hosting, kun je met VPS-hosting meerdere toepassingen van elkaar isoleren binnen dezelfde container. Hoewel deze VPS-container fysieke bronnen met andere containers deelt (infrastructuur), zijn de hulpbronnen dedicated aan en voor jou.

 • Hoe upgrade ik mijn VPS?

  Je kunt je VPS wanneer je wilt upgraden, rechtstreeks vanaf je regelpaneel. Je hele systeem (inclusief besturingssysteem, software en instellingen) wordt opgeslagen; je hoeft geen aanpassingen te doen. Wanneer je een pakket hebt gekozen, wordt de upgrade binnen een paar minuten automatisch uitgevoerd.
 • Wie kan een VPS-hosting gebruiken?

  Iedereen met een klein beetje technische kennis, vooral als je voor beheerde VPS kiest. Vereiste admin-vaardigheden omvatten toegang, bestandsoverdracht en configuratie. We blijven meer tools en functies ontwikkelen waardoor het nog makkelijker wordt om jouw serveromgeving te beheren.
 • Hoe migreer ik de content van mijn webhosting naar een VPS?

  Als je momenteel een shared hosting-klant met GoDaddy cPanel bent, kun je met één muisklik migreren naar VPS-hosting om je websites te importeren. Vervolgens pas je de DNS aan (alleen voor beheerde of volledig beheerde pakketten). We leveren ook een betaalde migratieservice. Of je kunt zelf je data en toepassingen migreren naar VPS en de DNS opnieuw configureren.
 • Wat is een CDN?

  Een Content Delivery Network (CDN) is een groot distributiesysteem van servers in meerdere datacenters over de hele wereld. Dit systeem levert webpagina's en andere inhoud, gebaseerd op de geografische locatie van de klant, waar de website oorspronkelijk is gevestigd en de locatie van de contentserver. De levering van de content gaat sneller wanneer de CDN-server geografisch gezien dicht in de buurt van de klant staat. Dit geldt vooral voor dynamische content, zoals afbeeldingen of voor e-commerce websites die veel transacties uitvoeren.

  De CDN is bij een beheerd en volledig beheerd VPS-hostingpakket inbegrepen. Wanneer je CDN samenvoegt met WAF bieden wij je de snelste en meest beveiligde ervaring voor je website.

 • Wat is een Web Application Firewall?

  Een Web Application Firewall (WAF) beschermt websites tegen de pogingen van kwaadaardige bots of hackers om toegang te krijgen tot websites. Websites aanvallen via programma's zoals blogs en winkelwagentjes is nu voor hackers en cybercriminelen de manier om de traditionele beveiligingsmaatregelen te omzeilen en gegevens of verkeer te stelen. Elke dag worden op deze manier duizenden websites gecompromitteerd.

  De WAF is bij beheerde en volledig beheerde hosting inbegrepen. Wanneer je WAF samenvoegt met CDN bieden wij je de snelste en meest beveiligde ervaring voor je website.

4,† Productdisclaimers
Logo's en handelsmerken van derden zijn eigendom van de respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden.