Premium DNS

Zorg dat je website veilig en altijd online is.
 1. Beveiligingsgaten dichten
 2. Beschikbaarheid van sites verbeteren
 3. Snellere prestaties

Slechts
€ 2,39/maand
Aanbieding - Bespaar 20%
€ 2,99/maand wanneer je vernieuwt

Onbeperkt aantal domeinen voor één lage prijs
Beveilig je DNS met DNSSEC^
Altijd online met secundaire DNS
99,999% uptime gegarandeerd
Sjablonen voor gemakkelijk bijwerken van DNS
Gebruiksvriendelijk online-dashboard
Ingebouwde foutcontrole
Geldt voor ALLE domeinen in je account

icon1
Snelle prestaties, 99,999% uptime gegarandeerd
Sluit je aan bij onze Premium DNS-infrastructuur zodat je zeker weet dat je bezoekers je snel kunnen vinden, waar ze zich ook ter wereld bevinden, via het Anycast DNS Network.
premium-dns-website-not-found-icn-02-v02-4
Aantal 'Website niet gevonden'-fouten verminderen
Je weet dat de fout 'website niet gevonden' de indruk geeft dat je site niet bestaat, maar wist je dat het niet kunnen openen van een website in 30% van de gevallen het gevolg is van DNS-problemen?
premium-dns-secondary-dns-icn-02-v01-02-3
Onmisbare secundaire DNS
Stroomstoringen en problemen met de internetrouting kunnen ervoor zorgen dat je primaire DNS niet meer beschikbaar is, waardoor je website niet toegankelijk is en je bezoekers niet kunnen vinden wat ze zoeken!
ssl-certificate_the-padlock-icon-appears1
Beveiligingsgaten dichten
Alle DNS-systemen wereldwijd hebben hetzelfde zwakke punt: hackers kunnen je bezoekers naar een schadelijke website omleiden en hun persoonlijke gegevens onderscheppen.
premium-dns-easy-to-use-icn-02-v01
Gemakkelijk te gebruiken voor beginners, krachtig voor experts
Je hoeft geen kei in computers te zijn om Premium DNS te gebruiken. Met ons onlinedashboard kun je je DNS heel eenvoudig beheren en bijwerken.
premium-dns-any-budget-icn-02-v01-4
Past bij elk budget
Alleen GoDaddy biedt de meest uitgebreide oplossing op de markt voor een betaalbare prijs.

Premium DNS omvat

99,999% uptime gegarandeerd
Onbeperkt aantal domeinen (zones) beheren
Onbeperkt aantal records
Maximaal 5 domeinen beveiligen met DNSSEC
Geen kosten voor overschrijding
Betrouwbaar, snel mondiaal Anycast-netwerk
Sjablonen om zone-instellingen te maken, op te slaan en opnieuw te gebruiken
Onmisbare secundaire DNS met synchronisatie (onbeperkt aantal domeinen)
Ingebouwde foutcontrole

Wat is DNS en waarom moet ik het beheren?

Tijdens het "zoeken" naar dit DNS-adres kunnen problemen ontstaan met prestaties, toegankelijkheid en beveiliging - dit varieert van het niet kunnen vinden van je domein tot hackers die jouw bezoekers naar een namaakwebsite sturen om hun persoonlijke gegevens te stelen.

Een langzame DNS-reactie kan "website niet gevonden"- foutmeldingen geven
Heb je wel eens meegemaakt dat het heel lang duurde voordat een website verscheen nadat je een website-adres had ingetypt? Of dat je een "site niet gevonden"-foutmelding krijgt? Dit kan gebeuren als de DNS-server langzaam reageert en niet kan vaststellen welke website-inhoud aan jou gegeven moet worden. Als dit te lang duurt dan ontstaat een "time-out" of een foutmelding.
premium-dns-hackers-redirect-icn-02-v01-4
Hackers kunnen je bezoekers omleiden naar een namaakwebsite.
Een nog angstaanjagender probleem is als een hacker het zoekproces verstoort - alle DNS systemen over de hele wereld hebben deze kwetsbaarheid. Hackers kunnen de browser een ander IP-adres geven, dat jouw bezoekers omleidt naar een namaakwebsite die eruitziet als die van jou. Als jouw bezoekers daar eenmaal zijn, heeft de hacker toegang tot alle informatie die zij opgeven, van gebruikersnamen en wachtwoorden tot creditcardnummers.
premium-dns-manage-it-illu-02-v01
Wat is DNS (Domain Name Server - domeinnaamserver)

Elke domeinnaam krijgt een aantal getallen toegewezen, bekend als een IP-adres. Het IP-adres voor www.coolexample.com is bijvoorbeeld 68.178.232.100. Je browser gebruikt dit getal om een bepaalde website te vinden.

Als je een domeinnaam in je browser typt, doorzoekt de DNS (Domain Name Server - domeinnaamserver) een gigantische database om het IP-adres te vinden waar jij om vraagt en stuurt jouw browser vervolgens naar de juiste website-inhoud.

Hoe helpt Premium DNS hierbij?

Premium DNS maakt het eenvoudig om je DNS te beheren en te beveiligen, om zo de prestaties, toegankelijkheid en beveiliging te verbeteren, omdat je DNS-informatie op ons wereldwijde Premium-netwerk staat.

Wij verdelen jouw DNS-informatie over meerdere servers wereldwijd, zodat bezoekers die op zoek zijn naar jouw site worden verbonden met de dichtstbijzijnde serverlocatie en snel op je site kunnen komen.

Onze DNS-beveiligingsfunctie (DNSSEC) houdt hackers tegen door het opzoekproces te beveiligen en te controleren of de bezoeker daadwerkelijk op JOUW site terechtkomt.

Belangrijke DNS-problemen oplossen voor betere beveiliging, meer betrouwbaarheid en optimale prestaties.

Wat heeft je website voor zin als hij onbereikbaar is voor bezoekers? Met Premium DNS is het heel eenvoudig om veelvoorkomende problemen op te lossen die je site onbereikbaar maken en om de prestaties, beschikbaarheid en veiligheid van je website te verbeteren.

Wij leveren al sinds 2002 99,999% uptime aan onze klanten!

Meer dan 40 miljoen gebruikers vertrouwen op onze infrastructuur voor de continue beschikbaarheid van hun webtoepassingen.

Veelgestelde vragen

 • Wat is DNS-hosting?

  DNS-hosting, ook wel bekend als beheerde DNS, is een geavanceerde DNS-service die de beveiliging, betrouwbaarheid en prestaties van je website verbetert doordat je zelf je DNS-instellingen beheert. Met deze service heb je volledige controle over je websites omdat jij de instellingen en wijzigingen van al je domeinnamen zelf beheert.

  Met DNS-services wordt de DNS-informatie van je domeinnaam gedistribueerd naar verschillende servers wereldwijd. De verbindingstijd van je bezoekers wordt aanmerkelijk korter wanneer zij naar je website zoeken, omdat servers in de buurt sneller reageren.

  Zie onze Premium DNS-supportpagina voor meer informatie.

 • Waarom heb ik een DNS-service nodig?

  Met DNS-hosting wordt het beheren van de DNS-instellingen van je domeinnaam en het onderhouden van een betrouwbare en veilige website heel eenvoudig. Of je nu één domeinnaam of 1 000 domeinnamen hebt, Premium DNS biedt een functie die handig voor je is.

  Met een DNS-service als Premium DNS worden een trage DNS-connectiviteit en het aantal 'website niet gevonden'-fouten aanmerkelijk gereduceerd. Wij willen zorgen dat je bezoekers je website vinden en daarom garandeert onze beheerde DNS-service een 99,999% beschikbaarheid voor DNS.

  Het bouwen van een veilige en toegankelijke website is belangrijk, vooral wanneer hackers privégegevens van je bezoekers kunnen onderscheppen of je bezoekers naar een schadelijke site kunnen omleiden. Premium DNS heeft een geavanceerde functie voor DNS-beveiliging genaamd DNSSEC. Deze functie beschermt je bezoekers door de DNS tijdens het DNS-opzoekproces te beveiligen, zodat hackers het IP-adres niet kunnen wijzigen en je bezoekers niet naar een nepsite kunnen omleiden.

 • Waarom kiezen voor Premium DNS in plaats van andere DNS-providers?

  Premium DNS biedt je meer voor minder; zo simpel is het. Onze DNS-hosting omvat niet alleen Standaard DNS-opties, maar ook geavanceerde voorzieningen voor een hoger niveau van ondersteuning. Met deze geavanceerde voorzieningen kun je een onbeperkt aantal domeinnamen personaliseren en beveiligen, DNS-beheer toepassen voor meerdere gebruikers, eenvoudig nieuwe DNS-instellingen aanmaken en beheren, en rapportages genereren over websiteverkeer en DNS-fouten.

  Met onze beheerde DNS-services kun je een onbeperkt aantal domeinnaamzones en -records beheren via een intuïtief dashboard waarmee updates snel en eenvoudig kunnen worden uitgevoerd. Bovendien zorgt DNSSEC, onze geavanceerde DNS-beveiligingsfunctie, dat je website beschermd blijft. Je hoeft je dus nergens zorgen over te maken. Al deze functies en meer kosten minder dan de helft van wat andere DNS-providers rekenen!

  Zie Wat is Premium DNS? voor meer informatie.