Drupal hosting

Host je site met GoDaddy Drupal hosting.

feature-illu-drupal-hosting-made-for-you

Voor jou gemaakt

Drupal-sites zijn krachtig en eenvoudig uit te breiden, het hostingplatform moet dat dus aankunnen. Hier bij GoDaddy zijn onze hostingpakketten ontworpen om het meeste uit je Drupal-site te halen. Wij hebben de beste pakketten voor schaalbare, betrouwbare hosting.

Waarom zou ik kiezen voor GoDaddy Drupal hosting?

icon-drupa-hosting-migration-is-easy-88px

Migratie is eenvoudig

Installatie en migratie gaat super eenvoudig. Breng je site over met de één-klik installatie-tool. En klaar is Kees.
icon-drupa-hosting-local-phone-support-88px

Lokale telefonische support

De medewerkers van onze klantendienst over de hele wereld bieden tech-support en informatie voor troubleshooting in vele talen.
icon-drupa-hosting-perfomance-speed-updtime-88px

Prestatie, snelheid en uptime

Toonaangevende en krachtige servers, ondersteund door meerdere redundant verbindingen in beveiligde datacentra over de hele wereld zorgen ervoor dat je site een 99,9% uptime-garantie heeft.
icon-drupa-hosting-priced-for-everyone-88px

Voor elk budget

Wij hosten 10 miljoen sites, het grootste aantal ter wereld. Dus, als je op zoek bent naar een webhosting-pakket voor starters, of de schaalbaarheid van een krachtige privéserver, dan vind je die hier.
none
Stap over naar GoDaddy webhosting

GoDaddy zorgt voor een eenvoudige installatie van Drupal met slechts een paar klikken vanaf je cPanel Admin. Als je een bestaande site of Drupal-hostingaccount hebt, dan kun je met onze installatie-tool heel eenvoudig migreren vanaf je cPanel Admin. Binnen een paar minuten kun je al inloggen op yoursite.com/admin en aanpassingen doorvoeren. Het is echt zo eenvoudig.

Wanneer je bent ingelogd, kun je je bronnen of functies met slechts één klik toevoegen. Je deelt geen bronnen met anderen; je data bevindt zich op een beveiligde plek en wordt niet door anderen beïnvloed. Wat voor soort beveiliging biedt GoDaddy? De beste van alles. Veel pakketten worden geleverd met vertrouwde SSL-certificaten, met de krachtigste codering die er bestaat.

Welk hostingproduct past het best bij jou?

Gedeelde web hosting

Bekijk pakketten en tarieven

Zakelijke hosting

Bekijk pakketten en tarieven

Virtual Private Server

Bekijk pakketten en tarieven
Aanbevolen voor
Aanbevolen voor
Webontwerpers en ontwikkelaars die flexibele en betaalbare hosting willen voor standaard websites.
Sites voor eCommerce, veel verkeer of veel bronnen
eCommerce-sites, websites met veel verkeer of bronnen, met root-toegang voor server-optimalisatie.
Vanaf
Vanaf
2,99 €/mnd
16,99 €/mnd
4,99 €/mnd
Krachtige
Krachtige
icon-drupal-hosting-2-stars
icon-drupal-hosting-4-stars
icon-drupal-hosting-4-stars
Aanpasbaar
Aanpasbaar
icon-drupal-hosting-4-stars
icon-drupal-hosting-4-stars
icon-drupal-hosting-5-stars
Eenvoudig te gebruiken
Eenvoudig te gebruiken
icon-drupal-hosting-3-stars
icon-drupal-hosting-3-stars
icon-drupal-hosting-2-stars

Wat is zo geweldig aan Drupal?

Drupal-sites vallen op.

'Drupal' komt van het verengelste Nederlandse woord druppel. Maar wanneer je het open-source platform bent dat door de meeste wereldwijde ondernemingen, overheden, toonaangevende onderwijsinstellingen en NGO's wordt gebruikt, is dat zeker geen druppel op een gloeiende plaat. Dat is een stortvloed.

Drupal-sites brengen geld op.

Drupal is een open-source platform dat al 17 jaar zich constant ontwikkelt en ideaal is voor bedrijven die het groots aanpakken en content over meerdere platformen willen aanbieden. Het is het contentmanagementsysteem (CMS) dat door Pinterest, MIT en NASA wordt gebruikt om onder andere intranetten, geïntegreerde marketinginspanningen, lead managementsystemen en sociale media-extensies te creëren. En nog. Veel meer.

Bijna 73% van media-ondernemingen, inclusief Walt Disney, Time, Inc., CBS en Viacom gebruiken Drupal om hun sites te creëren. En alle maatwerk die beschikbaar zijn voor die bedrijven, kun jij ook gebruiken. Dat is het mooie van open source modules en thema's.

Het is al moeilijk genoeg om interessante content te ontwikkelen, laat staan dit op een nieuwe of unieke manier op een site te plaatsen. Daarom is Drupal zo geweldig. Het is betrouwbare prestatie, high-tech webbeveiliging en een eenvoudige CMS waarmee miljoenen websites met opbrengsten van miljoenen euro's werken.

Drupal-sites zijn flexibel en functioneel.

Waarom gebruiken ambitieuze, befaamde non-profits en alle top-universiteiten in de VS Drupal om hun website te maken? Vanwege het zich continu uitbreidende aanbod aan modules en applicaties.

Elke dag voegen ontwikkelaars en ondernemingen nieuwe manieren toe om content te delen, informatie weer te geven en met jou en je bezoekers te communiceren. Deze eindeloze stroom aan functies en updates zorgen ervoor dat Drupal-websites nooit verouderen.

Drupal-sites gebruiken een CMS-platform van topniveau.

De nieuwste versie van Drupal biedt een eenvoudiger te gebruiken interface, plus honderden nieuwe en zich ontwikkelende platformmodules en integraties die continue de mogelijkheden van elke Drupal-site doen toenemen.

Zelfs kleinere en middelgrote bedrijven en instellingen kunnen voor hun site Drupal 8 gebruiken. Het gebruiksgemak betekent dat kleine teams (met veel verschillende functies) interessante content kunnen produceren en uploaden zonder een ontwikkelaar of een derde partij in te schakelen.

Drupal-sites zijn de verstandige keuze voor multinationale organisaties.

Drupal is een mediaoplossing gericht op ondernemingen die sites ontwikkelen met enorm veel content. Als jij een grote organisatie runt, heb je wereldwijd contribuanten.

Meertalige mogelijkheden voor zowel front-of-site als ontwikkeling maken van Drupal de ideale optie voor multinationale doelgroepen, ontwikkelaars en contentmanagers. Het wordt op een centrale locatie opgeslagen, dus aanpassingen aan en uploads naar je site worden gelijktijdig van bijdragers doorgevoerd.