Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Dedicated serverhosting

Haal alles uit je server met hoogwaardige dedicated hosting.

Wij helpen je bij die taken, met root-toegang en SSD- of HDD-schijven op toonaangevende bare metal-servers.

Hulp nodig? Onze hostingexperts staan voor je klaar. Bel ons op 078 48 20 46

Bij alle dedicated serverhosting-abonnementen zit:

99,9% server uptime-garantie - geld-teruggarantie.
Onbeperkt verkeer met 1 GB bandbreedte.
Krachtige, gebruiksvriendelijke regelpaneelopties.
DDoS-bescherming op datacenter-niveau.
Software RAID1: Schijf-mirroring voor redundantie en extra beschikbaarheid.
Professionele hostingsupport.
Niet geïnteresseerd in Linux? Bekijk onze Windows hostingpakketten
Niet zeker of je je voordeel kunt halen uit dedicated hosting? Laten we het eens bij elkaar optellen.

Root-toegang voor beter beheer.

Flexibele serverconfiguraties met root-toegang en SSD- en HDD-opslagopties voor volledig beheer over je server. Dat betekent ook optimale prestatie voor missie-cruciale applicaties.

Toonaangevende technologie = betere prestatie.

Oké, je bent een fan van Linux of Windows. Wij hebben genoeg opties voor je: Zoals CentOS 7, Debian 8, Ubuntu 16.04 LTS of Windows 2016 – allemaal op Intel Xeon of AMD EYPC.

Bare metal-servers zorgen voor betere aanpassing.

Schaf nu je volledige aanpasbare, uitgeruste bare metal-server aan met toonaangevende processors en RAID 1 schijf-mirroring voor redundantie en hoge beschikbaarheid, met server-provisioning binnen een uur.

Allesomvattend: Betere dedicated server-functies.

Bare metal-servers.

Benut de volledige verwerkingscapaciteit met bare metal-servers van één tenant met root/admin-rechten voor volledige serverbeheer - tot in de kern.

Hypermoderne technologie.

Krijg toonaangevende serverhardware en -software met Intel Xeon of AMD EYPC CPU‘s met CentOS 7, Debian 8, Ubuntu 16.04 LTS of Windows 2016.

SSD of HDD, de keuze is aan jou.

Of je nu razendsnel wilt lezen/schrijven, of enorm veel opslagcapaciteit nodig hebt, wij hebben het voor je met HDD- of NVMe SSD's (tot 25x sneller) opslagmogelijkheden.

Schijf-mirroring.

RAID1 voor hoge beschikbaarheid en snellere prestaties, met een gedupliceerde schijf (mirrored) voor snellere lees- en gegevensredundantie in geval van een schijfstoring.

Ingebouwde beveiliging.

Single-tenant infrastructuur biedt betere beveiliging en controle. En op netwerkniveau krijg je ook nog eens krachtige DDoS-bescherming.

Gebruiksvriendelijk regelpaneel

Optionele toonaangevende standaard cPanel/WHM of Plesk Webhost Edition beschikbaar op Linux CentOS 7.

Server-provisioning binnen het uur.

In minder dan een uur is je server geladen met de door jou geselecteerde configuratie (OS, opslagschijven, regelpaneel).

Veelgestelde vragen (FAQ) over dedicated serverhosting.

Wat is een dedicated server?

Een dedicated server biedt je de beste prestatie voor al je applicaties. De eigenaar ervan heeft namelijk exclusieve toegang ertoe en alle bronnen. Je kunt de volledige controle aan je bedrijf aanpassen, configuraties op de server wijzigen, nieuwe software toevoegen en zelfs een extra laag bescherming, indien nodig.

Hoe werkt dedicated serverhosting?

Wanneer wij jou een dedicated server leasen (en hoewel wij jou de server leasen, jij hebt het volledige beheer erover), is de server geheel aan jouw applicatie aangepast. Dat wil zeggen, de website, webhosting, database, gaming, video-streamen en meer. En het kan meer dan één zijn, voor nog betere prestaties. Als dat betekent dat een grotere (of sneller groeiende) onderneming bent, dan is het nog aantrekkelijker om te kiezen voor dedicated serverhosting.

Wie zou Dedicated serverhosting moeten kopen?

Als je op zoek bent naar alle power en beheer over je hosting-omgeving, dat is dedicated serverhosting echt voor jou. En geavanceerde vaardigheden voor serverbeheer wordt ook aanbevolen om zo het best je dedicated server te kunnen beheren.

Wat voor soort website zou geen dedicated server moeten gebruiken?

Een dedicated server kan elk soort website runnen. Maar, tenzij de site missie-cruciaal is met heel veel verkeer (of zeer intensieve brontoepassingen gebruikt), levert dedicated serverhosting veel meer power, maar heeft het wellicht niet nodig. Andere oplossingen, zoals gedeelde hosting, zakelijke hosting of een VPS, passen wellicht beter bij sites waarbij minder bronnen nodig zijn.

Kan ik dedicated serverhosting via een webgebaseerd regelpaneel beheren?

Ja. Je kiest zelf de installatie van een regelpaneel met verschillende OS-versies. We bieden een reeks regelpanelen, zoals cPanel/WHM, inclusief gratis Installatron* voor eenvoudige installatie van honderden applicaties, Plesk Onyx inclusief WordPress Toolkit en ISP-config.

*Installatron is een webinstallatie-applicatie waarmee je met één klik eenvoudig de bekendste webapplicaties installeert en beheert.

Zal er downtime zijn bij het upgraden van mijn VPS naar dedicated serverhosting?

Niet echt. We willen dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt. Dus, onze standaard dedicated hosting serverconfiguraties zijn binnen enkele minuten ingesteld. Maar, het instellen van sommige extra’s voor servers en op maat gemaakte configuraties kan wat langer duren.

Leveren jullie HDD of SSD NVMe-opties bij jullie dedicated serveroplossingen?

Afhankelijk van je vereisten, kun je uit twee schijfsoorten kiezen: HDD en SSD NVMe. HDD's zijn traditionele draaiende schijven, die de hoogste opslagcapaciteiten bieden, hoewel HDD's extreem hoge capaciteiten bieden, zijn ze niet de snelste opties.

Voor klanten met een hoge vraag naar lees- / schrijfprestaties bieden we nu SSD NVMe. SSD's zijn Solid State-schijven, die van nature veel sneller zijn dan HDD's omdat ze geen bewegende delen hebben. Om de prestaties nog verder te verbeteren, bieden we NVMe SSD's, die de NVMe-interfacespecificatie gebruiken voor PCI Express-gebaseerde vaste schijven. NVMe-schijven worden niet beïnvloed door de knelpunten van de ATA-interface, die tot 4x betere IOPS (Input/Output-uitvoerbewerkingen per seconde) leveren dan de snelste beschikbare SAS-optie.

Wat is RAID en bieden jullie RAID bij dedicated servers?

Redundant Array of Independent Disks (RAID) is een methode om data op meerdere harde schijven op te slaan en die schijven vervolgens aan elkaar te koppelen zodat het besturingssysteem op je server die schijven als een enkele entiteit ziet. Ja, wij leveren RAID-1 met onze pakketten dedicated serverhosting.

Hoe monitoren jullie je datacenters en -servers?

Ons GoDaddy-team is on-site en beschikbaar om ervoor te zorgen dat onze servers -en jouw sites- altijd op topprestatie draaien.

Hoe snel ontvang ik mijn Dedicated Serverhosting?

Wij installeren je account gemiddeld binnen een paar minuten, het kan echter 24 uur of langer duren. Maar als je meteen hosting nodig hebt, kun je ons bellen op 078 48 20 46 en dan doen we er alles aan om het proces te versnellen.