Dedicated serverhosting-abonnementen en prijzen:

Dedicated serverhosting voor systeembeheerders en ontwikkelaars.
Dit is voor alle ervaren ontwikkelaars, systeembeheerders of bureaus die op zoek zijn naar krachtige servermogelijkheden: onze Dedicated serverhosting biedt hoogwaardige serveropties met geïsoleerde hulpbronnen om onmisbare toepassingen veilig aan te sturen, waar latency en uptime in verwerkingstijd belangrijk is.
Inbegrepen bij alle pakketten:

Bare metal-servers.

Benut de volledige verwerkingscapaciteit met bare metal-servers van één tenant met root/admin-rechten voor volledige serverbeheer - tot in de kern.

Hypermoderne technologie.

Krijg toonaangevende serverhardware en -software met Intel Xeon of AMD EYPC CPU‘s met CentOS, Ubuntu of Windows Server.

SSD of HDD, de keuze is aan jou.

Of je nu razendsnel wilt lezen/schrijven, of enorm veel opslagcapaciteit nodig hebt, wij hebben het voor je met HDD- of NVMe SSD (tot 25x sneller)-opslagmogelijkheden.

Root-toegang voor beter beheer.

Flexibele serverconfiguraties met root-toegang en SSD- en HDD-opslagopties voor volledig beheer over je server. Dat betekent ook optimale prestatie voor missiekritische applicaties.

Ingebouwde beveiliging.

Single-tenant infrastructuur biedt betere beveiliging en controle. En op netwerkniveau krijg je ook nog eens krachtige DDoS-bescherming.

Gebruiksvriendelijk regelpaneel.

Optionele toonaangevende standaard cPanel/WHM of Plesk Webhost Edition beschikbaar op Linux CentOS.

Betrouwbare, 99,9% server-uptime – gegarandeerd.

Loop nooit de mogelijkheid mis om met een klant (of een potentiële klant) te communiceren. Daarom bieden we een 99,9% uptimegarantie. Als we die garantie niet waar kunnen maken, kom je mogelijk in aanmerking voor een korting op je aankoop tijdens die periode. 

Gratis SSL-certificaat met dedicated IP.

Ontvang DDoS-bescherming op datacenter-niveau met een SSL-certificaat. Het is gratis voor een jaar bij de aankoop van een jaarlijks hostingpakket.  
Na het eerste jaar wordt SSL automatisch vernieuwd voor de prijs die op dat moment geldt, tot deze service geannuleerd wordt. Je kunt de automatische verlenging op ieder moment annuleren met je GoDaddy-account.

Websites en apps die creditcards verwerken, dienen Conform PCI .

Van prestatie tot support, onze Dedicated serverhosting heeft alles.

Prestaties: / RAM: Vanaf 4C/8T tot 16 C/32T en 32 GB tot 256 GB.
Opslag: HDD of SSD NVMe.
Besturingssystemen: CentOS, Ubuntu of Windows.
Regelpaneel (optioneel): cPanel/WHM of Plesk Webhost Edition beschikbaar op Linux CentOS.
Support: Gratis telefonische hostingsupport, helpbibliotheek, informatieve technische instructieartikelen en op community gebaseerd, peer-to-peeradvies.

Populaire toepassingen van Volledig beheerde dedicated serverhosting.

Zoals applicaties die intensieve werklasten en grote hoeveelheden ruw verwerkingsvermogen vereisen en…

Veel gegevens
Machine learning
Livestreamen van media
Hosten van websites en toepassingen
Apps voor communicatie
Back-ups en opslag
Virtualisatie van infrastructuur
Serverclusters
Zakelijke toepassingen (CRM, ERP, data-analysesoftware)
Online gamehosting

Veelgestelde vragen over Dedicated serverhosting.

Wat is een dedicated server?

Een dedicated server biedt je de beste prestatie voor al je applicaties. De eigenaar ervan heeft namelijk exclusieve toegang ertoe en alle bronnen. Je kunt de volledige controle aan je bedrijf aanpassen, configuraties op de server wijzigen, nieuwe software toevoegen en zelfs een extra laag bescherming toevoegen, indien nodig.

Hoe werkt dedicated serverhosting?

Wanneer je een dedicated server bij ons least (en hoewel je een server bij ons least, ligt het beheer volledig in jouw handen), wordt de server geheel aan jouw applicatie aangepast, dat wil zeggen de website, webhosting, database, gaming en video-streamen. En het kan er meer dan één zijn, voor nog betere prestaties. Als dat betekent dat je een grotere (of sneller groeiende) onderneming bent, dan is het nog aantrekkelijker om te kiezen voor dedicated serverhosting.

Wie zou Dedicated serverhosting moeten kopen?

Als je op zoek bent naar alle power en beheer over je hosting-omgeving, dat is dedicated serverhosting echt voor jou. En om op de beste manier je dedicated server te kunnen beheren, wordt het ook aanbevolen dat je geavanceerde vaardigheden voor serverbeheer hebt.

Wat voor soort website zou geen Dedicated serverhosting moeten gebruiken?

Een dedicated server kan elk soort website runnen. Maar dedicated serverhosting levert veel meer power dan waarschijnlijk nodig is, tenzij de site bedrijfskritisch is met heel veel verkeer (of zeer intensieve brontoepassingen gebruikt). Andere oplossingen, zoals gedeelde hosting, zakelijke hosting of een VPS, passen wellicht beter bij sites waarbij minder bronnen nodig zijn.

Kan ik dedicated serverhosting via een webgebaseerd regelpaneel beheren?

Ja, je kunt een regelpaneel installeren met de geselecteerde OS-versies. We bieden gebruiksvriendelijke regelpanelen zoals cPanel/WHM of Plesk Obsidian Webhost Edition (inclusief WordPress-toolkit) beschikbaar op Linux CentOS.

Kan ik mijn VPS-hostingaccount upgraden naar een dedicated server?

Ja. Als je op dit moment een VPS-hostingaccount bij ons hebt, kun je wanneer je maar wilt naar onze dedicated hosting upgraden door een nieuwe server te bestellen. Voor klanten met een volledige beheerde server, migreren wij jouw data van je huidige account naar je nieuwe server. We bieden ook betaalde migraties voor degenen die niet hun data handmatig willen migreren.

Zal er downtime zijn bij het upgraden van mijn VPS naar dedicated serverhosting?

Ja, omdat de upgrade een nieuwe serveraankoop bevat. Wij installeren je nieuwe server gemiddeld binnen een paar minuten, het kan echter 24 uur of langer duren. Maar als je meteen hosting nodig hebt, kun je ons bellen op 078 48 20 46 en dan doen we er alles aan om het proces te versnellen.

Leveren jullie HDD of SSD NVMe-opties bij jullie Dedicated serverhosting-oplossingen?

Afhankelijk van je vereisten, kun je uit twee schijfsoorten kiezen: HDD en SSD NVMe. HDD's zijn traditionele draaiende schijven, die de hoogste opslagcapaciteiten bieden, hoewel HDD's extreem hoge capaciteiten bieden, zijn ze niet de snelste opties.

Voor klanten met een hoge vraag naar lees- / schrijfprestaties bieden we nu SSD NVMe. SSD's zijn Solid State-schijven, die van nature veel sneller zijn dan HDD's omdat ze geen bewegende delen hebben. Om de prestaties nog verder te verbeteren, bieden we NVMe SSD's, die de NVMe-interfacespecificatie gebruiken voor PCI Express-gebaseerde vaste schijven. NVMe-schijven worden niet beïnvloed door de knelpunten van de ATA-interface, die tot 4x betere IOPS (Input/Output-uitvoerbewerkingen per seconde) leveren dan de snelste beschikbare SAS-optie.

Wat is RAID en bieden jullie RAID bij dedicated servers?

Redundant Array of Independent Disks (RAID) is een methode om data op meerdere harde schijven op te slaan en die schijven vervolgens aan elkaar te koppelen zodat het besturingssysteem op je server die schijven als een enkele entiteit ziet. Ja, wij leveren RAID-1 met onze dedicated serverhosting-abonnementen.

Hoe snel ontvang ik mijn Dedicated serverhosting?

Wij installeren je account over het algemeen binnen een paar minuten, maar het kan ook oplopen tot 24 uur of langer. Als je meteen hosting nodig hebt, kun je ons bellen op 078 48 20 46 en dan doen we er alles aan om het proces te versnellen.

Wat is naleving van PCI?

De Payment Card Industry Data Security Standards (PCI-DSS of PCI) stelt beveiligingsnormen vast om de creditcardgegevens van kaarthouders te beschermen. Dit houdt in dat er verwacht wordt dat entiteiten die creditcardgegevens opslaan, verwerken of verzenden voldoen aan de normen in de Payment Card Industry Data Security Standards.

Hoe kan ik online creditcards accepteren?

Onze hostingservices bieden een goede plek om je online aanwezigheid en productcatalogus op te zetten. Vervolgens kun je met een externe provider werken die betalingen namens jou kan verwerken om creditcards van je server te houden. Als je betalingen rechtstreeks op je server wilt accepteren, bieden we PCI-gecertificeerd Beheerde WordPress Ecommerce-hosting aan. Wat je ook kiest, zorg dat je op de hoogte bent van extra vereisten om je bedrijf conform PCI te houden.

Wat zijn de extra vereisten waar ik rekening mee moet houden?

We raden je aan om samen te werken met je betalingsprovider (bijv. PayPal Checkout, Square Online Checkout en Stripe Checkout) zodat je extra vereisten waarvoor je verantwoording draagt, begrijpt. Als je één van onze PCI-gecertificeerde producten gebruikt, hebben we hier een vereenvoudigde checklist voor je.