cPanel-hosting

Doe je voordeel met de kracht van cPanel voor hosting. 2,99 € per maand. Jaarlijks gefactureerd.

Waarom zou ik voor cPanel-hosting moeten kiezen?

De tijdbesparende automatisering van cPanel maakt repetitief admin-werk haast overbodig. En dat betekent dat je meer tijd kunt besteden aan waar jij echt goed in bent: je bedrijf verder opbouwen en geen tijd verspillen aan standaardwerk.

none

Professionele support

Onze klantenservicemedewerkers zijn speciaal in cPanel-hosting getraind.

none

Gegarandeerd 99,9% uptime

Snelle hosting is één ding. Betrouwbare hosting is iets anders. Gelukkig heeft cPanel-hosting beide.

none

Toonaangevende laadtijden

We testen onze hosting-snelheid regelmatig tegen de andere top hosting-bedrijven.

cPanel-hostingpakketten en prijzen

Supersnelle cPanel-hosting binnen handbereik.


Met meer dan 125 beschikbare apps om op je website te installeren, zijn we slechts een paar klikken verwijderd van WordPress, Joomla, Drupal of welke andere CRM's dan ook. En daarom heb je een hosting-oplossing nodig die snel en betrouwbaar is. Met onze gebalanceerde CPU, RAM en Disk IO-limieten blijft je site altijd online. Een gevirtualiseerd archiefsysteem biedt non-stop systeembescherming. Bekijk onze hosting-functies met instellingen op één handig, toonaangevend regelpaneel:


Software

cPanel

CloudLinux

Cage file systeem (FS)

24/7 monitoring van veiligheid en DDoS-bescherming

Technische specificaties

1 GB database opslag (MySQL Linux)

Tot 2 CPU’S

Tot 2 GB RAM

Onbeperkte opslag

Regelpaneel

Installatie van meer dan 125 gratis applicaties, met één muisklik

Koop met één muisklik extra bronnen.

Installatie met één muisklik voor bij GoDaddy geregistreerde domeinen

Snelle en betrouwbare cPanel-webhosting.

Onze webhosting-oplossingen zijn volledig op uw eigen behoeften afgestemd. Wij bieden snelle, betrouwbare hosting op beveiligde webservers. Plus, met cPanel is site-onderhoud met regelpaneel-toegang zeer eenvoudig. Gedeelde hosting van cPanel en GoDaddy is de beste optie voor eenvoudig te beheren webhosting.

Eenvoudig te begrijpen cPanel-hosting.

Of je nu een site migreert, een hostingaccount opent of de opties voor cPanel-hostingservices in overweging neemt, wees gerust: met GoDaddy cPanel-hosting kies je voor het beste regelpaneel en de beste hostingoplossing. Ons cPanel-hostingplatform, met de intuïtieve, wijs-en-klik interface, kun je alle aspecten van je website beheren. Eenvoudig. Daarom kiezen zovelen voor een cPanel-webhostmanager (WHM).

Professionele hulp is hier. Voor jou.

Wanneer je prijzen vergelijkt voor webhosting, en je hebt extra vragen over de cPanel webhosting van GoDaddy, dan kun je altijd met een van onze vriendelijke en deskundige klantenservicemedewerkers bellen. Zij kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze.

Zij zijn slim. Zij kennen webhosting.

Veelgestelde vragen (FAQ) over cPanel-hosting

Wat is cPanel voor hosting?

cPanel is een webhosting regelpaneel dat webhosting-klanten/eigenaren een gebruikersinterface biedt waarmee het beheren van hun deel van een gedeelde server en website stukken eenvoudiger gaat.

Heb ik cPanel nodig om een website te beheren?

Het is wel zo verstandig om dat te hebben. Hoewel cPanel een van de mogelijkheden is voor het beheren van een website, is het gebruiksgemak een van de belangrijkste redenen waarom dit het toonaangevende regelpaneel is. Gebruikers kunnen er websites mee maken via een breed scala aan content management systemen (CMS), inclusief WordPress, Drupal, Magento en Joomla.

Is cPanel-hosting beschikbaar met een WordPress-website?

cPanel en WordPress dienen twee verschillende functies, maar ze zijn wel compatibel met elkaar; cPanel is een regelpaneel dat een eenvoudigere manier biedt voor webhosting-gebruikers om hun deel van een gedeelde server te beheren. WordPress is een applicatie voor het bouwen van een website of blog die met cPanel op he website gedownload en geïnstalleerd kan worden.

Brengt GoDaddy extra kosten in rekening voor een webhosting regelpaneel?

Zeker niet. Alle webhosting-pakketten van GoDaddy hebben het regelpaneel. Gratis.

Wat is het verschil tussen de krachtige tools van cPanel en Hosting?

Hosting is een term die verwijst naar de toegang die een gebruiker heeft tot ruimte op een server. cPanel is een regelpaneel waarmee de gebruiker een interface heeft om hun server werk uit te voeren, zoals een website maken of bestanden en gegevens op te slaan.

Welke andere alternatieven voor cPanel biedt GoDaddy (Odin, Plesk, Onyx, etc.)?

GoDaddy biedt een aantal andere mogelijkheden voor webhosting cPanel. Voor webhosting biedt GoDaddy ook Plesk Onyx dat op Windows-servers draait. Voor doorgewinterde ontwikkelaars hebben we Virtual private servers (VPS) en dedicated servers zonder een regelpaneel.

Is cPanel open source?

Nee, maar je kunt cPanel wel gebruiken om meer dan 100 applicaties of verschillende soorten software, CMS, winkelplatforms of WordPress te installeren (en die laatste is wel open source).

4,ºº,†† Productdisclaimers
Logo's en handelsmerken van derden zijn eigendom van de respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden.