Zakelijke webhosting

Eenvoudiger voor jou.
Sneller voor je bezoekers.

De kracht van een server, zonder technische kopzorgen.

Vanaf 16,99 €/mnd
Welk soort sites hebben
Zakelijke hosting nodig?

Webwinkel

De snelweg naar meer verkoop.

Wist je dat 57% van de gebruikers je site verlaten wanneer het langer dan 3 seconden duurt om te laden? Dat is een hoop inkomstenverlies. Maar met Zakelijke hosting laden je pagina's sneller dan bij gedeelde hosting zodat bezoekers klanten worden.

Veel verkeer

Populair zijn hoeft niet pijnlijk te zijn.

Zelfs als je geen producten verkoopt of media verstrekt, kan een springvloed aan bezoekers een gemiddelde gedeeld hostingpakket een site laten crashen. Zakelijke hosting heeft de bronnen en support om ervoor te zorgen dat je bij de startpagina van Reddit nooit voor een gesloten deur komt te staan.

Bron-intensief

De macht aan het volk.

Als je video's, foto's of downloads host, voel je je bij Zakelijke hosting zeker op je gemak. In tegenstelling tot gedeelde hosting, hoef je bronnen zoals CPU of RAM niet te delen, zodat elk grammetje kracht helemaal en alleen voor jou is.

Waarom kiezen voor Zakelijke hosting?

Gebouwd om de apps te runnen waar jij van houdt.

Gebouwd om de apps te runnen waar jij van houdt.


Zie hoe Zakelijke hosting werkt.

Gedeelde
webhosting

Meer informatie

Zakelijke
hosting

Pakketten en prijzen bekijken

Virtual
private server

Meer informatie
Aanbevolen gebruik
Aanbevolen gebruik
Standaard websites en blogs
Sites voor eCommerce, veel verkeer of veel bronnen
Enterprise-sites
Verkeer
Verkeer
Laag tot gemiddeld
Hoog
Hoog
Gebruiksgemak
Gebruiksgemak
icon-5-stars
icon-5-stars
icon-3-stars
Kracht
Kracht
icon-3-stars
icon-5-stars
icon-5-stars
Schaalbaarheid
Schaalbaarheid
icon-2-stars
icon-5-stars
icon-5-stars
Hulpbronnen
Hulpbronnen
Gedeeld
Dedicated
Dedicated

Krachtige hosting beheren
zou niet ingewikkeld moeten zijn.

Krijg alle kracht die je nodig hebt, zonder die typisch technische kopzorgen.

Pakketten en tarieven bekijken

Veelgestelde vragen

Wat is zakelijke hosting?

Als je website groeit, komt de tijd dat je meer verwerkingskracht nodig hebt dan gedeelde hosting je kan bieden. Zakelijke hosting biedt dezelfde kracht en prestatie als een virtual private server (VPS), maar dan zonder het gedoe van serveradministratie. Je krijgt alle RAM, CPU en bandbreedte die je maar nodig hebt, zonder dat je een IT-pro moet inhuren om je server te beheren.

Wat zijn de voordelen van zakelijke hosting?

Eenvoud: Je krijgt hetzelfde gebruiksvriendelijke cPanel regelpaneel dat je met onze gedeelde hosting hebt. Je hebt geen server administratieve vaardigheden nodig voor het beheren van zakelijke hosting.

Toegewezen bronnen: Het geheugen en de schijfruimte die met je zakelijke hosting worden geleverd zijn toegewijd aan jou, zodat ze altijd tot je beschikking staan.

Volledige isolatie: Omdat je je eigen toegewijde bronnen hebt, zal je website nooit overlast van andere websites op je server ondervinden.

Ik heb gedeelde webhosting. Hoe lastig is het om naar zakelijke hosting om te schakelen?

Als je al gebruik maakt van GoDaddy's webhosting, dan kun je met één enkele muisklik overschakelen naar zakelijke hosting. Je bestanden migreren automatisch en je hoeft geen installaties te verwijderen of bestanden opnieuw te installeren. Als je bij GoDaddy een DNS hebt ingesteld, dan hoef je je DNS niet handmatig te updaten.

Hoeveel websites/domeinen ondersteunt de zakelijke hosting?

Je kunt een onbeperkt aantal websites hebben via zakelijke hosting.

Welke standaard e-mailservice wordt geleverd?

Zakelijke hosting wordt standaard geleverd met cPanel e-mail waar je gratis een onbeperkt aantal accounts kunt aanmaken. Of je kunt het Office 365 pakket voor één gebruiker nemen, het is voor het eerste jaar gratis en wordt meegeleverd.

Wat als ik groter dan mijn zakelijk hostingpakket wordt?

Upgraden naar een krachtiger pakket doe je gewoon met één klik.

Hoe activeer ik mijn 1-jarige SSL en Office 365?

Je 1-jarige Office 365 en SSL-certificaatkrediet kan vanaf je GoDaddy-account worden geactiveerd. Als je hulp nodig hebt bij het migreren van je bestaande e-mail naar Office 365, of je wilt meer e-mail ID’s toevoegen, neem dan contact op met het E-mail Services team via 078 48 20 46.

Welke versie van PHP en MySQL krijg ik bij Zakelijke hosting?

Zakelijke hosting wordt geleverd met PHP 7.2, 7.1, 7.0, 5.6, 5.5 en MySQL 5.6, de nieuwste versies. Dit is een hoofdvereiste voor Magento, CMS-Drupal en OpenCart websites en voor iedereen die meerdere WordPress-websites runnen.

Wat als ik hulp nodig heb?

Klanten van zakelijke hosting krijgen dezelfde buitengewone, premium support die we aan al onze klanten bieden. Bel 078 48 20 46 om met onze bekroonde klantenservice te praten.

Hoe snel kan ik gebruik maken van mijn Zakelijke hosting?

Wij installeren je account gemiddeld binnen een paar minuten, het kan echter 24 uur of langer duren. Maar als je meteen hosting nodig hebt, kun je ons bellen op 078 48 20 46 en dan doen we er alles aan om het proces te versnellen.