Zoek naar domeinen in GoDaddy Auctions®

Gebruik trefwoorden om de domeinnaaminventaris op GoDaddy Auctions & reg; te doorzoeken. Je kunt filters gebruiken om een geavanceerde zoekopdracht uit te voeren en je zoekopdracht vervolgens opslaan om later opnieuw te gebruiken.

1. Meld je aan bij je GoDaddy -veilingen & reg; account . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Voer het domein of de trefwoorden in de zoekbalk bovenaan in en druk vervolgens op Enter (Return on Mac) om een basiszoekopdracht uit te voeren.
  3. Selecteer Geavanceerd zoeken om extra filters toe te passen en selecteer vervolgens Filters toepassen .
    • Trefwoorden : zoek naar vermeldingen die overeenkomen met, beginnen met, bevatten of eindigen met uw trefwoorden.
    • Tijd tot einde : Zoek naar lijsten op de resterende tijd voordat de veiling eindigt.
    • Prijs : Zoek naar vermeldingen met een Nu kopen-prijs, minimumbod of huidig hoog bod (alleen 7-daagse veilingen) tussen de minimum- en maximumwaarde die je invoert.
    • Type : Zoeken op veilingtype .
    • Extensies : zoeken naar verschillende domeinextensies. Niet alle domeinextensies worden ondersteund door GoDaddy Auctions & reg ;. Je kunt de vermelde domeinen ook gebruiken om te bepalen of je een bepaalde domeinextensie kunt verkopen via GoDaddy Auctions & reg ;.
    • Tekens : zoeken op domeinnaamlengte, de aanwezigheid van streepjes of cijfers, en patronen van streepjes, tekens, klinkers en cijfers.
    • Aantal biedingen : zoek naar vermeldingen met meer, minder dan of exact het aantal biedingen dat u invoert.
    • Verkeer : zoek naar vermeldingen op basis van het geschatte minimum en maximum aantal sitebezoekers per maand. Verkeersgegevens worden alleen weergegeven voor verlopen veilingen.
    • Leeftijd : Zoek op hoelang het domein is geregistreerd. Leeftijd wordt alleen weergegeven voor verlopen veilingen.
  4. Sla je zoekopdracht op door Zoekopdrachten > Huidige zoekopdracht opslaan te selecteren.

Dagelijkse e -mails worden automatisch naar je inbox gestuurd voor nieuwe domeinen die voldoen aan je opgeslagen zoekcriteria. Verwijder de opgeslagen zoekopdracht om deze e -mails niet meer te ontvangen.

Bekijk, bewerk of verwijder je opgeslagen zoekopdrachten op elk moment. Als je een opgeslagen zoekopdracht verwijdert, worden de automatische dagelijkse e -mails gestopt.

1. Meld je aan bij je GoDaddy -veilingen & reg; account . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Een opgeslagen zoekopdracht weergeven: Selecteer Zoekopdrachten > Vorige zoekopdracht laden en selecteer vervolgens de opgeslagen zoekopdracht die je wilt bekijken. De vermeldingen die overeenkomen met de filters van je opgeslagen zoekopdracht worden weergegeven.
    selecteer opgeslagen zoekopdracht
  3. Een opgeslagen zoekopdracht bewerken: Selecteer Geavanceerd zoeken , kies je nieuwe filters en selecteer vervolgens Zoekopdrachten > Huidige zoekopdracht opslaan . Dit heeft voorrang op de vorige filters van je opgeslagen zoekopdracht.
  4. Een opgeslagen zoekopdracht verwijderen: Selecteer Zoekopdrachten > Vorige zoekopdracht laden en selecteer vervolgens ⦻ naast de opgeslagen zoekopdracht.

Exporteer een lijst met domeinen (maximaal 10.000) die overeenkomen met de parameters van je opgeslagen zoekopdrachten.

1. Meld je aan bij je GoDaddy -veilingen & reg; account . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer Zoekopdrachten > Vorige zoekopdracht laden en selecteer vervolgens de opgeslagen zoekopdracht die je wilt bekijken. De vermeldingen die overeenkomen met de filters van je opgeslagen zoekopdracht worden weergegeven.
    selecteer opgeslagen zoekopdracht
  3. Selecteer Exporteren > Resultaten exporteren naar .CSV .
  4. Open het .CSV -bestand of sla het op je computer op.