Zoek uw FTP-login of gebruikersnaam voor Plesk-hosting

Om inhoud naar uw website te uploaden, heeft u uw FTP-gebruikersnaam en wachtwoord nodig. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw gebruikersnaam kunt vinden.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik Plesk-beheerder .
  5. Klik FTP-toegang .

Notitie: Als u het pictogram niet ziet, klikt u op Laat meer zien in het gedeelte voor de domeinnaam die u wilt gebruiken, en klik vervolgens op FTP-toegang .

U kunt elke FTP-gebruikersnaam zien onder het Naam kolom.