Je website is gemigreerd! Welkom bij cPanel -hosting

GoDaddy werkt er voortdurend aan om onze klanten de beste hostingervaring op de markt te bieden. Als onderdeel van deze inspanningen hebben we onze Linux 4G -hostingklanten geüpgraded naar cPanel -hosting. Het configuratiescherm is anders, maar nu heb je toegang tot functies die je voorheen leuk vond, samen met nieuwe.

Wat is er nieuw?

• Direct een domein toevoegen : Je kunt direct domeinen toevoegen in cPanel. Je hoeft niet meer te wachten om aan je nieuwe website te werken!
  • Nieuwe softwareversies : blijf up-to-date met industriestandaarden-cPanel voert de nieuwste versies van PHP, Ruby, Python, Apache en Perl uit.
  • Domeinspecifieke SSL's - met cPanel kun je SSL -certificaten installeren op add -on domeinen, in plaats van dat je een UCC -certificaat nodig hebt voor secundaire domeinen.
  • Opwaardeerbare bronnen - Meer geheugen of verwerkingskracht nodig? Upgrade je account en krijg snel toegang tot je uitgebreide bronnen

Heb je een handige gids nodig?