Workspace Email controleren

Workspace Webmail biedt je via elke webbrowser toegang tot je e-mailaccount.

Toegang krijgen tot Workspace Webmail

1. Ga naar email.secureserver.net.
  2. Voer je volledige e-mailadres en wachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.

Je kunt ook je e-mail controleren via email.coolenaam.com (waarbij coolenaam.com je domeinnaam is).

Als je domein via ons is geregistreerd of als je onze naamservers gebruikt, wordt dit automatisch geconfigureerd. Als je domein ergens anders is geregistreerd of wordt gehost, raadpleeg dan

voor meer informatie over het configureren van de DNS-instellingen van je domein voor onze e-mailfunctie.