E-mailmarketing van GoDaddy Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

WordPress: stel de plug -in in voor het aanmeldingsformulier voor e -mail

De eerste stap voor het toevoegen van een GoDaddy Email Marketing -registratieformulier aan je WordPress -site is het ophalen en instellen van de plug -in. Zelfs als je nog geen GoDaddy Email Marketing -account hebt, stelt de plug -in er een voor je in.

Opmerking: als je de installatiewizard hebt gebruikt om je WordPress -site te maken, wordt de plug -in automatisch voor je toegevoegd. Om dit te bevestigen, klik je op Plug -ins en zoek je naar GoDaddy Email Marketing registratieformulieren . Als dit er is, kun je doorgaan met het maken of bewerken van je registratieformulier .

1. Plaats de muisaanwijzer op Plug -ins in je WordPress -beheerdersdashboard en selecteer Nieuwe toevoegen.
  2. Zoek met behulp van het zoekveld naar GoDaddy E -mailmarketing .
  3. Klik in de GoDaddy Email Marketing -plug -in op Nu installeren .
  4. Klik op Plug -in activeren .
  5. Klik in de lijst met plug -ins onder GoDaddy Email Marketing Registratieformulieren op Instellingen .
  6. Je volgende paar stappen zijn afhankelijk van of je al een GoDaddy Email Marketing- of GoDaddy -account hebt of niet.

Als je ... Doe dit dan ...
    Een GoDaddy E -mailmarketingaccount
    1. Klik onder Accountgegevens op Hier aanmelden .
    2. Voer het algemene e -mailadres en wachtwoord van je GoDaddy -account in en klik op Aanmelden .
    3. Klik op het GoDaddy Email Marketing -account dat je aan je WordPress -plug -in wilt koppelen. Je krijgt je API -inloggegevens te zien .
    Een GoDaddy -account, maar geen GoDaddy Email Marketing -account
    1. Klik onder Accountgegevens op Hier aanmelden .
    2. Voer het e -mailadres en wachtwoord van je GoDaddy -account in en klik op Aanmelden . Je krijgt een pagina te zien waarop je een nieuw GoDaddy Email Marketing -account kunt maken.
    3. Voer je voornaam , achternaam en bedrijf in . Ga akkoord met de servicevoorwaarden en klik op Account maken . Je krijgt je API -inloggegevens te zien .
    Geen account
    1. Klik in de banner bovenaan de pagina met plug -in -instellingen op Nu registreren .
    2. Maak een account door een e -mailadres , gebruikersnaam , wachtwoord en ondersteuningspincode in te voeren . Klik op Ik ga akkoord . Je krijgt een pagina te zien waarop je een nieuw GoDaddy Email Marketing -account kunt maken.
    3. Voer je voornaam , achternaam en bedrijf in . Ga akkoord met de servicevoorwaarden en klik op Account maken . Je krijgt je API -inloggegevens te zien .

7. Voer je e -mailadres in het veld Gebruikersnaam in op de pagina met instellingen voor GoDaddy Email Marketing en voer vervolgens je sleutel in het veld API -sleutel in.
  8. Klik op Instellingen opslaan . Je zou een bevestigingsbericht moeten zien dat je er helemaal klaar voor bent!