WordPress Premium Support bijwerken of downgraden

Als je al je WordPress Premium Support-tegoeden voor een maand gebruikt, maar ons nodig hebt om wat meer werk te verrichten, dan is het eenvoudig om je abonnement bij te werken en extra tegoed toe te voegen.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Op onze pagina Mijn producten, ga je naar de sectie Premium Support en klik je op het pijltje naar beneden om de sectie uit te breiden.
  3. Selecteer de link Opties naast de knop Beheren aan de rechterkant.
  4. Wanneer er een pop-up verschijnt, selecteer je bovenaan het tabblad Aanpassen.
  5. Selecteer een nieuw abonnement om het servicetegoed te wijzigen dat je elke maand krijgt.
    selecteer een nieuw abonnement
  6. Selecteer de knop Kassa.
  7. Rond de betalingsprocedure af.

Je nieuwe abonnement en extra tegoeden zijn binnen een paar minuten klaar voor gebruik.

Volgende stappen