WordPress installeren met behulp van cPanel op mijn door Linux gehoste domein

Als je je website met WordPress wilt maken of er een blog mee wilt maken, moet je dit eerst installeren op je hostingaccount.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount dat je wilt gebruiken, selecteer je Beheren .
    selecteer beheren
  3. Selecteer Toepassing installeren in het Dashboard van het account in de sectie Websites onder het domein waar je je WordPress wilt installeren. We sturen je naar de Installatron-pagina Toepassingen browser.
    selecteer toepassing installeren
  4. Selecteer WordPress-blog in de sectie Apps voor contentbeheer.
  5. Selecteer + deze toepassing installeren.
  6. Voltooi de volgende velden en klik op Installeren:
    VeldWat te doen...
    Locatie - DomeinSelecteer de domeinnaam die je wilt gebruiken.

Opmerking: Om een subdomein te gebruiken (bijvoorbeeld subdomein.coolexample.com) moet je eerst het subdomein aan je account toevoegen. Vernieuw daarna de pagina Toepassingen browser.

Locatie - Map (optioneel)Geef de map op waarin je WordPress wilt installeren. Om WordPress te gebruiken met het domein dat je geselecteerd hebt in het veld Domein, moet je ervoor zorgen dat dit veld leeg is.

Opmerking: Als je een woord in het veld invult, wordt de mapnaam opgenomen in het webadres (de URL) voor de site die je maakt. Een voorbeeld: als je blog typt in dit veld, wordt coolexample.com/blog het webadres voor je WordPress-website.

VersieWij raden aan al deze standaardinstellingen te gebruiken.
    InstellingenEr zijn hier diverse opties voor je die automatisch worden gegenereerd. We raden aan dat je je eigen Gebruikersnaam voor de beheerder en Wachtwoord voor de beheerder invoert zodat je ze eenvoudig kunt onthouden. Wijzig de E-mail voor de beheerder naar een account dat je vaak gebruikt.

Waarschuwing: Je hebt de gebruikersnaam en het wachtwoord nodig om je aan te melden bij je WordPress-site.

Wijzig de Websitetitel naar de naam van je site en wijzig de Websiteslogan naar een korte verklaring die je site en het doel beschrijft. Aangezien zoekmachines deze informatie gebruiken, is het belangrijk om woorden te gebruiken die je merk en je bedrijf weerspiegelen.

Laat de opties voor Tweeledige verificatie, Aanmeldpogingen beperken en Multi-site inschakelen voor nu standaard ingesteld.
    GeavanceerdSelecteer hoe je geavanceerde opties zoals databasebeheer en back-ups wilt beheren. We raden Automatisch geavanceerde instellingen voor me beheren aan, maar je kunt dit op ieder moment wijzigen.