WordPress installeren

Je hosting-account heeft een ingebouwd hulpmiddel om WordPress te installeren op elk domein dat je hebt toegevoegd aan je hosting.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast het cPanel-account dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik op cPanel-beheer.
  5. Klik bovenaan je cPanel-menu Toepassingen.
  6. Klik in het gedeelte Apps voor contentbeheer op het pictogram voor WordPress.
  7. Klik op Deze toepassing installeren.
  8. Vul de velden in of wijzig ze en klik vervolgens op Installeren.

Zodra de installatie is afgerond kan je inloggen bij WordPress met het domein dat je hebt gekozen tijdens instelling.

Meer informatie

Page Builder

Nadat WordPress is geïnstalleerd, zie je de eerste keer dat je inlogt een WordPress-installatiewizard.

WordPress-installatiewizard
  • Als je WordPress Page Builder wilt gebruiken voor je website, klik dan op Doorgaan.
  • Als je liever de normale WordPress-ervaring hebt zonder add-ons, klik dan op Nee, bedankt.

Zie ons artikel over WordPress de eerste keer instellen voor meer informatie.